Подсъзнанието може всичко 55 /Линкове за всички техники има на първа стр.

• 54 032
  • 749
  •   1
Отговори
# 60
Джи, по-хубаво даже ще се окаже!  Heart Eyes

# 61
Присламч в новата тема. Пожелавам си до края й да се похваля със сбъднато желание Wink

# 62
  • София
По-отношение на неприятни или негативни хора аз съм казвала, че си ползвам редовно хоопонопоно.

Има и техники, при които си представяш, че си а) огледало, б) обградена от светлинен щит, който пропуска само положителните неща, а негативните ги отразява. Аз в помощ на второто обичам да си повтарям някакви хрумки от типа на "Аз съм слънце, аз съм светлина, аз съм благодарност, аз съм радост" ... или квото ми е на акъла. Като ги повтарям ми е по-лесно да си представя, че около мен наистина има някакво "поле".

И двете ми помагат да не се вживявам в ситуацията и да подхождам спокойно към такива гадинки, което пък като че ли тях малко ги кротва  newsm78

За къщи ритуали не знам, няма ли на първа страница нещо?

Здрасти Джия  Hug Надявам се да разкажеш  Flutter

# 63
Около мен също има неприятни хора и неприятни ситуации и съм споделяла по напред в темите, за хора, които не мога да търпя, и с които срещите са неизбежни. Споделяла съм и за нетърпимостта на интригите и отношенията на хората в работата и за такива, които само се оплакват и ме товарят. Наистина получих много съвети от момичетата тук и изпробвах някои.
Споделям тези, които бяха полезни за мен а те са Хопонопонопо хахаххаа все не мога да го напиша както трябва, но всички тук знаят за това:) Обичам те, Съжалявам, Прости ми , Благодаря Simple Smile. Тези думи правят чудеса. Другото, което е разговорите с Висшия Аз. На мен много ми помогнаха тези две техники и не спирам да ги прилагам.Спрях да обръщам внимание на тези хора и те спряха да ме занимават. Peace Започнат ли и аз започвам на ум - Обичам те, Съжалявам, Прости ми , Благодаря Прочетете книгата на Витале. На мен ми беше изключително полезна.

# 64
  • София
Здравейте, момичета!!

И аз съм от харата дето отдавна не са влизали тук, признавам си без бой.

Starlight' , много се зарадвах на лентичката ти. Живо и здраво бебче ти желая!

Ще се опитам да ви следя по-често.

# 65
Благодаря, rainbow! Дай Боже всеки му   bouquet

# 66
  • Добрич
Чашата

Преподавателка по психология водила лекция по управление на стреса и се разхождала из залата. Когато вдигнала чаша с вода, всички от аудиторията си помислили, че ще ги пита дали чашата е наполовина пълна или наполовина празна. Вместо това, тя ги попитала с усмивка:

- Колко тежка е тази чаша?

Студентите започнали да предлагат отговори, вариращи от 200 до 500 грама. Преподавателката отговорила:

- Абсолютното тегло няма никакво значение. Важното е колко дълго я държа. Ако я задържа за минута, няма да е проблем, но ако я задържа цял час, ще ме заболи ръката. Ако я задържа цял ден, ръката ми ще се вдърви като парализирана. При всички случаи теглото на чашата няма да се промени, но колкото по-дълго я държа, толкова повече ще ми тежи.

После продължила:

- Стресът и тревогите в нашия живот са като тази чаша. Ако си помислите за момент за тях, нищо няма да се случи. Мислете си за тях малко по-дълго и те ще започнат да ви мъчат. А ако мислите за тях по цял ден, ще се почувствате парализирани – неспособни да направите нищо.

Затова е важно да се отървем от нашите тревоги. Колкото може по-рано вечерта отхвърлете всичките си притеснения. Не ги носете с вас през нощта. Не забравяйте да оставите чашата!

# 67
  • София
Страхотно е! Благодаря! Simple Smile  bouquet

# 68
  • Canada
Свед, благодаря за новата и уютна тема!   bouquet
Дай Боже да я напълним със сбъднати желания  Praynig
Вела, много ми хареса разказа  Peace
На мен разговорите с висшият Аз  много ми помагат в ли4ните отношения с половинката, полу4авам много разбиране и внимание по проблеми които ме тревожат.  Запо4нах да го прилагам и за колеги в работата и още една техника - представям си 4е съм обгърната с Ангелски крила от светлина, които ме предпазват от злоба, интриги и лоши думи (не мога да намеря линк, ще продължа да търся)...прили4а на тази техника за енергийна защита
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=430717.msg12628277#msg12628277

ПП: намерих линк-а за Ангелските крила -
http://dreamland-bg.com/index.php?topic=2554.0

Последна редакция: сб, 23 фев 2013, 18:48 от Yonito

# 69
  • Costa Rica
Примък в новата тема Hug

Ако имате един свободен час и достатъчно знания по английски, това си струва да се изгледа:
http://www.youtube.com/watch?v=Dx1CkTXaIDY

# 70
  • На острова
Вела, благодаря! Точно това имах нужда да прочета днес, след наскоро обзели ме натрапливи мисли. Отговорът пак ми се яви по-най добрия начин  Hug

# 71
  • Пловдив
Примък и аз тука
Това за чашата и ма мен ми хареса   bouquet

# 72
  • София
Примък и аз тука
Това за чашата и ма мен ми хареса   bouquet
Всеки знае тази истина, но е хубаво да ни се припомни. Grinning

# 73
  • Пловдив
Благодаря!  bouquet
Пожелавам на всички сбъднати желания и подкрепа на Вселената!

п.с. За мое съжаление мен ме изостави в последно време Вселената и живота ми започна да върви бързо надолу. Cry

# 74
Нещо, на което попаднах:

Това е част от диалектиката на живота – докато печелиш едно, губиш друго. И обратното, разбира се. Пропускането и пропиляването на една ценност по невероятен начин ти отваря път към друга. Което само потвърждава, че абсолютни победи и пълни разгроми няма. Вземането и даването вървят едновременно ръка за ръка. И в цялата тази гоненица на печалби и загуби ние сме тези, които трябва да отсеем приоритетното за нас – него да съхраним в това люшкане ту горе, ту долу.

Започваме печеливш бизнес. Печелим пари, самочувствие, уважение и респект. Със сигурност и власт. Кой не би искал да работи така, че да бъде успешно и печелившо това, което прави. Ала редом с хубавите неща, вървят и минусите. Все по-малко до никакво свободно време – за себе си, за семейството, за развлечения. Много отговорности, грижи, което означава неспокоен сън нощем, стрес, риск от болести. Загуба на хора от предишното обкръжение, които вече не са от същия социален статус – или ние ги смятаме за неподходящи, или те смятат нас за такива. Промяна на личността ни – не е задължително, но е възможно – парите и властта действат преобразяващо.

И тъй като няма абсолютни загуби и пълни победи, а и двете са само относителни, то трябва да сме готови заедно с меда да получим и жилото. Това е то да те придружават силата и мъдростта, когато успехът е с теб. Да не се разочароваш от хората и от ситуациите, че те не са точно такива, каквито си очаквал.

Ала същата гледна точка е особено полезна по време на поражения. В нея има голяма доза оптимизъм. Не случайно народната мъдрост казва – когато една врата се затваря, се отваря друга. Раздялата с любимия, без който не можеш да си представиш как ще продължиш да живееш занапред, е трудният път, по който срещаш най-важния човек в живота си – онзи, който не те наранява, а те кара да се усмихваш. Загубата на работа е нещо много депресиращо, но това може да е необходимият ти външен тласък, за да започнеш собствен бизнес, да намериш по-добре платена или съвсем различна работа – все неща, които никога не би направил, ако си караше инертно на старата. Познавам не малко хора с успешен бизнес, започнал именно след уволнение или закриване на предприятието, където са работили.

Максимата, че когато печелим, не знаем какво губим и обратно, казва по друг начин, че животът не е никога само в бял или само в черен цвят. А ние няма как да знаем в дългосрочен план кое е добро за нас и кое не. Трудностите ни правят силни, справящи се, дават ни мъдрост, след тях повече ценим онова, което имаме. Рядко пътят към щастието и успеха е гладък, равен и безоблачен. Обикновено съдбата така ни го конструира, че има различни завои, задънени улички или хълмове скриват прекрасния пейзаж, който ни очаква зад тях. Важното е винаги да помним, че е много възможно щастието да ни чака в засада зад онзи, следващ ъгъл, независимо как се чувстваме в момента. Затова – напред, да надникнем зад него!

Общи условия

Активация на акаунт