Подсъзнанието може всичко 55 /Линкове за всички техники има на първа стр.

• 54 190
  • 749
  •   1
Отговори
# 420
Момичета, а пък аз съм отчаяна. Качих 15 килограма от антидепресанти, тежи ми ,гадно ми е, нямам настроение. Никакви диети не ми помагат. Направо целият свят ми е крив. Вечер като се прибера все си викам да ударя едно винце , а другата лесна. Ма всяка вечер винце, май никак не е добре....и изобщо ми е едно празно, никакво, дори нямам сила да си чета позитивните мисли и да върша нещо в тази насока, буквално като че ли нещо ме блокира.....

# 421
  • най-шареното място
...

Харесала съм си най различни, за различното часово време.
Merci! Чудни неща видях Simple Smile

Alinnna, не знам в депресия ли съм била когато съм била нещастна дълго, но винаги ми е помагало да си намеря нещо приятно, красиво и спокойно. Всеки има някаква такава комбинация. Твоята може да е друаг - книга, чай, приятели примерно., или сладкиш, разкодка, джогинг Simple Smile. вероятно виното е дна от съставките. Почни отнякъде. После става по-лесно. Като оправиш усещанията си, килограмите ще ги набориш лесно. Успех!

# 422
Момичета, а пък аз съм отчаяна. Качих 15 килограма от антидепресанти, тежи ми ,гадно ми е, нямам настроение. Никакви диети не ми помагат. Направо целият свят ми е крив. Вечер като се прибера все си викам да ударя едно винце , а другата лесна. Ма всяка вечер винце, май никак не е добре....и изобщо ми е едно празно, никакво, дори нямам сила да си чета позитивните мисли и да върша нещо в тази насока, буквално като че ли нещо ме блокира.....
Първо се харесай такава, с петнадесетте килограма отгоре, после си постави една мъничка промяна за цел и я следвай! По-кратък период, по-бързо материализирал се резултат и по-чевръста промяна в настроението. Например едно кило за седмица, а за целта повече вода, лек чай, фреш, салата и в никакъв случай тежки и непосилни задачи като да се въздържаш от едно сладичко или чаша вино...  Hug После друга цел. Вече ще знаеш, че можеш и че е лесно.  Вярвам, че ако успееш да видиш и да се зарадваш на малкото, ще събереш радост в себе си да се справиш и с голямото.
Може да не успееш да свалиш и едно кило, но пък да се сдобиеш с блестяща кожа, искрящ поглед....и пак ще имаш успех, по-силна мотивация и настроение...  Grinning

# 423
Момичета, а пък аз съм отчаяна. Качих 15 килограма от антидепресанти, тежи ми ,гадно ми е, нямам настроение. Никакви диети не ми помагат. Направо целият свят ми е крив....
Първо се харесай такава, с петнадесетте килограма отгоре, после си постави една мъничка промяна за цел и я следвай! По-кратък период, по-бързо материализирал се резултат и по-чевръста промяна в настроението. Например едно кило за седмица, а за целта повече вода, лек чай, фреш, салата и в никакъв случай тежки и непосилни задачи като да се въздържаш от едно сладичко или чаша вино...  Hug После друга цел. Вече ще знаеш, че можеш и че е лесно.  Вярвам, че ако успееш да видиш и да се зарадваш на малкото, ще събереш радост в себе си да се справиш и с голямото.
Може да не успееш да свалиш и едно кило, но пък да се сдобиеш с блестяща кожа, искрящ поглед....и пак ще имаш успех, по-силна мотивация и настроение...  Grinning
Много точно казано.

# 424
П.П. Аз избързах като пуленце пред майка си да споделя опит, но може момичета да кажат по някой трик. Grinning

# 425
Аз си мисля, че диетите, фитнеса и т.н, не са много подходящи точно сега и само още повече ще се депресираш. Според мен по добре си "стъпи на краката", успокой се и започни да се грижиш за себе си, да правиш неща, които ти харесват и те разсейват. Чак след това включи диета, спорт и т.н. за отслабване.

Идеята ми е, че когато се чувстваш подтисната, и се вкопчиш за идеята да смъкваш кг., при първата трудност или разваляне на диетата ще се сдухаш отново. (Аз без да имам много кг. за смъкване и без депресия, се сдухах в началото като гледах телата на другите. Чувствах се супер смотана, е....минава, но в началото е така.) Отделно това е стрес за нетрениран организъм. 

Иначе аз също съм за спорта, още повече, че там попадаш сред хора, с които можеш да създадеш приятелства, да общуваш и т.н. Пък и е супер забавно. Лично аз имам страхотна компания точно от фитнеса и си излизаме и се забавляваме.

Това е мое мнение, всичко това е много индивидуално и вярвам, че ти самата ще намериш най-добрия начин за справяне. Успех и пиши  Hug

# 426
  • най-шареното място
И аз да си доразвия идеята - хапването е универсално удоволствие. Намери си друго, което да ти дава дозата щастие, време за себе си, спокойствие, развитие. Така и фокусът ще се смени и светоусещането ти ще се промени. Другото ще последва. И да ако не го знаеш, жената на диета е гладна, дебела и нещастна /ако не бъркам цитата/. По-добре само пухкава за известно време Simple Smile

# 427
  • София
Благодаря на всички мили сладурчета! Безценни сте! Отново успяхте да повдигнете духа ми, да върнете вярата ми и да ми дадете сили да продължа! Прегръщам ви.

# 428

http://www.dokumentalni.com/?p=2177

# 429
  • София
alinnna, момичетата са ти дали много точни съвети, аз само на едно искам да обърна внимание - винцето. Алкохолът усилва емоциите, но не ги променя. Ако си радостен може да те направи еуфорично щастлив, а ако си тъжен, може да те прати в тежка депресия, малко вероятно е да те развесели, нищо че привидно те кара да се чувстваш по-добре. Особено ако е систематичен приемът. Според мен от него почни, докато си стъпиш на краката.

П.С. Предположих, че като го споменаваш, го отчиташ като проблем. После се замислих, че може и да е "една чаша" - разбира се не е проблем. Но ако се уповаваш в него, е ....

Последна редакция: ср, 27 мар 2013, 11:28 от phil

# 430
Благодаря ви много , момичета. Прекрасни сте. Вярно, че трябва да се взема в ръце.

# 431
  • На планетата земя
Момичета,хем казвате да сме позитивни,хем пък и да нямаме очаквания.Е как става тази работа?
За мен да съм позитивна означава да вярвам и да очаквам,че нещо хубаво ще ми се случи,че ще ми се сбъдне мечтата.Иначе ако взема че си кажа ами каквото-такова никак не ми звучи позитивно.
Ей това последното не го мога и постоянно имам очаквания,за хубаво де. Simple Smile

# 432
  • София
Днес ли се пишат желания или се бъркам?

# 433
Днес ли се пишат желания или се бъркам?
Чекай, чекай има време до новолуние - мисля беше на 10ти април.
Да - в 12.36 ч.
Не знам за това има ли мъртъв ход на луната.

# 434
Ама трябва ли да си правим карта на желанията, или можем само да си ги напишем на лист. И ако е така, после този лист къде го оставяме?

Общи условия

Активация на акаунт