Подсъзнанието може всичко 55 /Линкове за всички техники има на първа стр.

• 54 185
  • 749
  •   1
Отговори
# 435
  • I want it all and I want it now.
Никой не може да ти помогне, ако ти не си помотнеш сам .

Прочети на първа страница има доста книги, филми. Почни от там.  Peace

Една от любимите ми е историята на Ник. Ето я тук.
http://vbox7.com/play:96607c98
и тук е цялата ТУК

Последна редакция: ср, 27 мар 2013, 15:25 от Syn

# 436
  • София
Днес ли се пишат желания или се бъркам?
Чекай, чекай има време до новолуние - мисля беше на 10ти април.
Да - в 12.36 ч.
Не знам за това има ли мъртъв ход на луната.

Mersi  Simple Smile

# 437
http://www.dobroto.org/download/Dobroto_Bagrina.pdf, това е откъс от книга на Багрина Кларк, интересно е много откъсчето  Peace.
alinnna ,
здрава си нали, има хора които са пълни защото са болни, твоите кг. с течение на времето ще ги свалиш - 1 отрицателно превърнато в положително.
 Вечер преди да заспиш почети една книжка наистина интересна, ще заспиш по-лесно и ще се почувстваш по-добре, защото правиш нещо за собствено удоволствие.

# 438
Момичета,хем казвате да сме позитивни,хем пък и да нямаме очаквания...
За някои лесно за други е трудно. Аз съм от тези дето казват, лесно. Това са две различни неща. И за мен е позитивно. Вярата и очакванията са различни. Очакванията предполагат време и действия. Ще се опитам да дам пример, до колкото мога. Например много хора правят нещо за някого, защото ОЧАКВАТ еди си какво от него. Или правят нещо и очакват резултат веднага. Сякаш изискват /нареждат, разбираш ли няма как да налагаш мнение и действия на хора или неща който не са ТИ. Затова можеш да ги пожелаеш от това в което вярваш (Бог, Вселена и тн.) и тук идва това дето ти му викаш, да става каквото ще или нещо такова, не го запомних  Embarassed А вярата е тази която го реализира по начини и срокове които са най - добри за тебе и си готова за тях.

# 439
  • най-шареното място
Вярвай и очаквай да стане. Нямай претенции как да стане, какво да получиш. Не очаквай нещо от някого или защото така се полага. Така на мен ми е по-лесно.

# 440
Много интересно интервю. Има и пример за това какво се случва, ако получиш нещо за което не си готов. И за най - хубавия живот си трябва подготовка.

# 441
момичета има ли на първа страница Роман Фад- кодове,защото аз никъде не ги откривам,а в другата тема се коментираха.

# 442
didabs някое от момичетата, които са по отдавна тук ще помогне.
Наминах да споделя и постиженията на малкия, днес излязаха резултатите от конкурса, 3- то място.
Заминава за Измир.
http://www.cct.bg/index.php?pm=201
Споделям всичко което се случва в моето семейство, за да дам вяра на тези които имат нужда.
Скрит текст:
Ако можех да взема трима човека с мен на междузвездно пътуване, кого бих взел и защо?

Междузвездното пътуване е едно вълнуващо приключение и моя голяма мечта, която естествено бих искал да споделя с моето семейство. За всеки един от нас, то ще бъде различно. Един екип от четири различни характера и разбирания.
         Майка ми, вярваща, че не сме единствени същества във Вселената, която намира теорията на Дарвин за най великата глупост. Приемаше космоса за неразделна част от заобикалящото ни и разбираем само за учените, а в същото време вълнуваща се от паранормални явления. Отрича традиционната медицина и вярва, че има лек за всичко в природата и в самите нас. Съвсем на скоро получи прозрение, че двете са взаимно свързани. Силно вярваща, но не и в религиите. Една много емоционална личност.
       Брат ми, абсолютният землянин. Християнин вярващ, че човека е произлязъл от маймуната, за който всичко се постига с учене, дисциплина, търпение и праведност. Обясняващ, не обяснимото с тренировки и техники. Имащ страх от самолети, граничещ с фобия. Един химик, живеещ по формули и норми. За който съм сигурен, че някъде дълбоко в себе си, вярва в съществуването на други цивилизации и  извънземен разум.
      Татко ми, строител интересуващ се и знаещ много неща, за мега заводите и структурите, за историята на света, географията, животинския и растителен свят на планетата, икономиката, политиката и религиите. Човек който би потърсил земно обяснение за наличието на египетските пирамиди, за който Динамо е просто добър илюзионист. Спокоен и разумен човек.
       Това е семейството ми, което съм избрал и искам да са мои спътници не само на земята. След земетресението, живота ни се промени. Страха ни заведе в природата. Толкова близо до нея, опознаващи един друг свят. Пет незабравими месеца, без интернет, телефони и телевизия. Пълноценни дни, и вечери с поглед в небето. Мисли и въпроси, без отговор. Разбрах и научих много неща. Разбрах за магията на естествената красота, смисъла и значението на хармонията, любовта и обичта. Колко са важни за мира. Колко сме малки, а с големи възможности. Благодарен съм им, за това вълшебно лято и бих искал да ги заведа на това мое пътуване в безвремието и да изживеем пътешествието на живота ни.
       Планетите са обект на моето любопитство от най ранна възраст. За мен е важно да разбера всичко за тях, до най малката подробност. Искам да пътувам, да изучавам, да разбера. Как изглежда космоса и системите? Има ли обитавана планета? Къде е? Каква е средата за живот? Какви са жителите, как изглеждат и какво работят? С какво се хранят? В какво живеят и как се придвижват? И много други неща, като правила, норми и полови различия.
Вярвам, че всичко това е реално и осъществимо и нямам търпение, този ден да дойде и искам да помогна за неговата реализация.

# 443
  • Пловдив
radi_san
Поздравления  Hug

# 444
radi_san, честито за малкия Hug.
Днес ми е много щастлив ден, наистина се случи чудо.
Момичета,вярвайте че ще ви се случат хубави неща, не ги планирайте как и кога, просто знайте ще се случат по най-подходящия начин, по най- подходящото време и чрез най- подходящите хора.
Радвам се,че ви открих  Hug.

# 445
  • София
radi_san, честито за малкия Hug.
Днес ми е много щастлив ден, наистина се случи чудо.
Момичета,вярвайте че ще ви се случат хубави неща, не ги планирайте как и кога, просто знайте ще се случат по най-подходящия начин, по най- подходящото време и чрез най- подходящите хора.
Радвам се,че ви открих  Hug.

Радвам се да чуя хубави новини!   bouquet
Май е вярно твърдението, че хубавите неща идват тогава, когат най-малко ги очакваш! Simple Smile И определни скятам, че във Вселената чуват наште желания и ги изпълняват!
Дааааа, така е! И при мен хубави неща и съм щастлива! Дай Боже всеки му!

# 446
  • На планетата земя
Много се радвам да прочета за сбъднати желания и хубави неща.
Май ще си наложа и аз да не му мисля толкова,току виж се сбъднала и моята мечта. Simple Smile
Бъдете щастливи!

# 447
И аз се радвам много за успехите ви. На мен пък днес ми увеличиха антидепресанта и ми добавиха още един, от който, лекарят каза, че много се пълнее. А аз от предишния, както ви казах качих 14 кг..... Sad

# 448
Благодаря ви момичета, толкова се радвам че ви има и мога да ви споделя. И да покажем/докажем/подкрепим с факти това за което "говорим".

... лекарят каза, че много се пълнее. А аз от предишния, както ви казах качих 14 кг..... Sad
Значи, му е дошло времето да смениш доктора и да започнеш да намаляваш антидепресантите. Освен, ако нямаш шизофрения и си опасна за обществото, което не ми се вярва. Имаш нужда, от духовен лекар и много подкрепа, тук има много такива които те разбират и са готови да ти помогнат  Hug В случай, че имаш желание Simple Smile

# 449
И аз се радвам много за успехите ви. На мен пък днес ми увеличиха антидепресанта и ми добавиха още един, от който, лекарят каза, че много се пълнее. А аз от предишния, както ви казах качих 14 кг..... Sad
Алина, потърси лекар, който да ти предложи алтернативно лечение  Peace И на мен все още ми е трудно понякога, но от антидепресанти само вреда съм виждяла....а и истината е, че само ти можеш да си помогнеш- всичко е в главата ти Hug Кураж  Hug
 Ради-сан- честито  Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт