Подсъзнанието може всичко 55 /Линкове за всички техники има на първа стр.

• 54 037
  • 749
  •   1
Отговори
# 450
Честито  radi_san   flower @  Hug

Някой може ли да ми припомни какво беше това за рождения ден, когато ти се пада да е в сряда? Не го намирам ..... ooooh!

# 451
  • Costa Rica
Алина, потърси лекар, който да ти предложи алтернативно лечение  Peace И на мен все още ми е трудно понякога, но от антидепресанти само вреда съм виждяла....а и истината е, че само ти можеш да си помогнеш- всичко е в главата ти Hug Кураж  Hug
Не е съвсем така - някои депресии не зависят от волята на човека и никакво убеждаване, че всичко ще се оправи, стига само да има желание за това, не помага Naughty Затова са лекарите - да преценят кога всичко е само в главата ни, а кога има нужда от малко химическа помощ.

Но съм напълно съгласна с търсенето на алтернативно лечение yes Антидепресантите имат страховити странични ефекти (напълняването е най-малкият проблем Wink), така че ако има шанс да се откачиш от тях - давай!

# 452
  • София
alinnnaConfused и аз мисля да пробваш с друг специалист... има и такива, които изписват хапчета на кило, без да е задължително необходимо. Ако искаш разкажи повече, какво те потиска така силно. Съгласна съм с Делфина, че напълняването е последният ефект от тях, за който трябва да се тревожиш  Peace

flower @, много ме зарадва  Hug Все така напред!  Peace

Всички ви, всъщност  Grinning Благодаря за споделените клипчета.

Аз нямам много за разказване и споделяне, но пък при майка ми има едно раздвижване и ентусиазъм, в които аз по стечение на обстоятелствата се забърках  Mr. Green Heart Eyes Тя не е от нашта "секта" така че няма да ви занимавам с нея. Но фактът, че мога да съм й съпричастна и да й помогна с някои идеи и логистично, го отчитам като резултат от редовните ми пожелания "е хайде нещо да ми се случи, де"  Joy

# 453
Някой пробвал ли е това:
В  първите дни на пълнолуние,
в продължение на 3 дни през нощта запалвайте в къщи зелена свещ(с кибритена клечка).
В момента на запалване на свещта три пъти на глас кажете своето желание.
На намаляваща луна,
 може да си намислете желание за избавяне от нещо.Като пример – проблем със здраве, проблеми на работното място и т.н.
Кажете три пъти своето желание на глас, запалвайки всяка вечер синя свещ.
 Или нещо работещо за избавяне от често мислене за нещо

# 454
  • София
Ха, отдавна си мисля, защо не съм срещала ритуали за пълнолуние/намаляваща луна (освен житния режим, където започването при новолуние е за придобиване, а при пълнолуние за изчистване от нежелано. Но там само съм чела, така и още нямам смелост да го направя)
Мисълта ми беше, че има логика в това.
Бих го направила този ритуал със свещите, да не говорим, че имам за какво (и то не е тегло). Само ми се струва, че цветът на свещите няма особено значение  Whistling

За да не съм голословна, единственият друг начин за чистене, вкл. и от натрапчиви мисли, за който се сещам, е ТЕС. То пришки ми излязоха да я повтарям и рекламирам тая техника, ама ще ме простите. Просто си ми харесва  Wink Rolling Eyes

# 455
phil , видях че имам още църковни свещи. Ще взема да пробвам с тях. И ще докладвам. Даже ще си напиша желанието за да е едно и също.
То беше много, ама мнооооого-зле, но слава Богу вече не е така, ще ми се да изчезнат вече всички остатъци - иначе не знам какво не правих - хопонопоно (не съм сигурна как се пише), восъколеене, писах по пълнолуние от какво искам да се отърва, тибетски прошки, всякакви прошки ... ииии ъъъ - в общи линии каквото прочета някъде и реша че може да проработи.

# 456
alinna влез в темата за капките на Бах. Много помагат за лекуване на душата. Можеш да пробваш от тях. Там момичетата ще ти обяснят. Само в началото като ги почнеш трябва да има някой около теб защото може да се засилят симптомите първия ден но не е задължително. Много хора са доволни от тях. Прочети и ако ти допаднат ги пробвай. И също така ще се съглася с момичетата за ТЕС. Много помага. Аз съм пробвала при главоболие, когато ми е напрегнато и наистина действа. А и при него няма нито странични ефекти нито противопоказания. Захващай се още днес с ТЕС да видиш че ще има ефект. Хапчетата ги пий, но не спирай и с алтернативните начини. Не спирай да вярваш, че депресията си отива ден след ден.  Hug Надявам се да сме ти полезни и да успяваме да ти дадем кураж. Лек и успешен ден момичета.

# 457
Не, нямам шизофриния. Просто не мога да спя. И имам социална фобия. Имам непрекъснати изяви пред доста хора....чета лекции и всеки път изпитвам панически страх да не се случи нещо, да не се изложа, да не ми прилошее, да не направя някой лапсус....това е една непрекъсната съсипваща тревожност. Капки на Бах пих няколко комбинации и то направени от добър специалист....нямаше особен ефект. Най-добре се чувствам от холотропното дишане. За съжаление там цените са непосилни, но лятото ще се лиша от почивка и някой други неща, защото явно нямам друг избор....не ги искам тези химии....

# 458
Аз като се замисля май и депресия нямам, защото съм доста жизнерадостен  и щуричък човек. Това е проблемът, постоянни съсипващи страхове и неситуативна тревожност......  Преди години като завърших психология и разни психотерапии, май станах още по-шашава... newsm78

# 459
 alinnna,
Някъде назад в темата беше писано за лечебният код ( Embarassed не помня кой даде линка) пробвай
на мен ми помогна http://dreamland-bg.com/index.php?topic=3434.0. Много ми хареса защото е лесно не отнема време и помага. Това ще  бъде следващият подарък който ще си направя сама  Laughing.
Снощи четох за прошката скоро се дискутира тази тема. Сега набързо ще перифразирам няколко реда.
Ако сте обидили някого волно или неволно, преодолейте неудобството и се извинете. Ако нямате сили или човека е далеч от вас (може и да е в отвъдното), пуснете в пространството чрез мисълта си своето извинение и молба за прошка. В пространството мисълта не се губи, достига до този към когото е отправена и навлиза в неговото подсъзнание (при по чувствителните директно в реалното съзнание). Човека може и да не разбере за акта, но неговите негативни чувства към вас  ще изчезват постепенно. 
И накрая Ако можехте да виждате енергиите, нямаше да имате секунда покой от енергийните вихри, в които сте потопени. С мислите чувствата, действията си създавате различни енергии- в зависимост от вашите мисли и чувства.

# 460
  • София
Момичета, много моля за линк към темата за ТЕС.
Благодаря предварително!   bouquet

# 461
Благодаря предварително!   bouquet

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=619044.0

От опит мога да ти кажа само, че ТЕС на няколко пъти ме спасява от емоционални изблици и ако бях по-сериозна, предполагам резултатите щяха да са още по-прекрасни.

bouquet

# 462
  • София
alinnna, така описано ми прилича на атаки на тревожност. Убедена съм, че можеш да се справиш с изброените тук техники, което разбира се няма да стане от днес за утре, но не се отказвай  Peace Вече съм споделяла, че минах през нещо подобно. Всичко тръгна от стреса в работата. От притеснения за елементарни предстоящи задачи през деня всяка сутрин повръщах, получавах и някакви моменти на задух, свиване на сърцето, виене на свят. Имало е дни, в които не смея да изляза от вкъщи от страх, че на улицата ще ми се подкосят краката и ще падна. И хапове гълтах по-едно време за кратко - не вършеха работа. Но това мина. Така де, не мина само, ами полека лека с много четене и подреждане на мислите... иии, като че ли на първо място ми беше осъзнаването, че нищо не е чак толкова важно или страшно. Така че и ти можеш.  Hug

# 463
  • София
Благодаря предварително!   bouquet

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=619044.0

От опит мога да ти кажа само, че ТЕС на няколко пъти ме спасява от емоционални изблици и ако бях по-сериозна, предполагам резултатите щяха да са още по-прекрасни.

bouquet

Благодаря много!   bouquet Ще я разгледам обстойно.  Simple Smile

# 464
Благодаря ви, мили момичета.   Hug Всичко ще опитам, защото това си е мъчение. Само за ТЕС не можах да разбера ще мога ли сама без терапевт да работя, или първо трябва да отида някой да ме научи....

Общи условия

Активация на акаунт