Подсъзнанието може всичко 55 /Линкове за всички техники има на първа стр.

• 53 864
  • 749
  •   1
Отговори
# 720
Някои от вас няма да правят карта, а само ще пишат желания на лист. Каква е разликата?

Няма такава, всичко е вътре в нас, в главите ни   Hug
Прави това, което ти самата чувстваш, че ти "мърка"   Wink

# 721
Здравейте отново!Преди малко и аз си направих картата на желанията,но  на компа,като използвах руският сайт .Въпроса ми е,сега на десктопа ли трябва да си я сложа,или от време на време да си я отварям и гледам?А също така имаше  и  опция дата на картата,но не можах да разбера с днескашна дата ли да е ,или до кога искам да ми се сбъднат  желанията?Благодаря ви предварително,и успех на всички Hug

# 722
  • Във въображаемия ми свят
Здравейте момичета,

Редовно ви чета и много се радвам, че ви има!   bouquet  bouquet  bouquet
Имам сега няколко въпроса относно картата на желанията... приготвила съм си всичко... само не ми стана ясно, желанията се пишат на отделен лист или върху самата карта? А утвържденията?
И още един въпрос, мога ли да пожелая нещо свързано с моята сестра. То си е и мое желание, но като цяло се отнася за нея... става въпрос за бебче?
Какво ще ме посъветвате и съответно къде трябва да го сложа?

Благодаря ви много!
Успех на всички!

# 723
  • София близо до Витоша
Здравейте момичета ,

отдавна не бях влизала във форума.

Подготвям се за държавен изпит и ми е пълна бъркотия в главата , както и голямо напрежение. Надявам се , другия месец да се похваля с добрата новина ,че вече съм дипломирана. Успехххх

# 724
Здравейте, видях, че новолунието започва в 12:35 ч, не мога ли да започна картата преди това или да чакам? Според вас? Как мислите?

# 725
  • На острова
~Миа~, за цигарите имаш дълбок поклон от мене!  bouquet
Как искам и аз да получа сигнал от горе! Тоооолкова зависима се усещам.
Благодаря ти! Пожелавам ти и ти да получиш сигнала  Hug Преди съм вярвала, че цигарите са ме успокоявали, когато съм била нервна, но се оказа напротив, те още повече са ме изнервяли..Сега ми е толкова добре без тях..Свеж дъх в устата и приятен мирис на ръцете, избистри се тена, а и се възнаграждавам с подаръци за сметка на сумите, които съм давала за цигари. Много е мотивиращо.

Относно желанията - лично аз винаги си ги пиша след като започне Новолунието, нали все пак това са желания по Новолуние..

Както мислех да не правя карта, така и вчера цял ден се рових и си събирах в папки различни снимки, толкова ми беше емоционално и вълнуващо, нямам търпение да я сътворя  Heart Eyes

# 726
  • Бургас
момичета,отдавна не съм писала,не че и преди не го правех рядко де  Embarassed
но имам въпрос и ще се радвам,ако някой може да ми помогне.
изобщо нямах намерение да пиша карта на желанията,но от вчера ми е като фикс идея и реших да не се мъча  Laughing  и да я направя,но имам нужда от съвет относно сектора за семейството,по-скоро любовта.
Имам чудесен съпруг,много помага,много е добър,но ... по никакъв начин не ме кара да се чувствам специална,да се чувствам жена.Тези дни кризата ни се отрази много както на всички,до сега никога не ми е пречело,че не е романтик,но докато излизахме по заведения заедно или по сами без значение,докато се събирахме по къщите с приятели,сега изведнъж всичко замря.Всичко около мен стана доста скучно,дори и работата ми е такава.Много си харесва работата и не я заменям за друга на този етап,но по цял ден ако не е нет-а скуката щеше да е още по-голяма.Еднообразието се отрази доста и в семейството ми,взеха да ми липсват доста неща,които търсех от съпруга си,но както ви казах той не е нито романтик ,нито ...  В смисъл прибира се от работа,ляга на дивана и си гледа мача или филма,каквото има.А аз съм зажадняла за комуникация-реална,че само с виртуална не се живее ..
Ще спра до тук с разказа си за мен,че се превърна в лична драма
Въпроса ми е следния,тъй като както вече казах искам и аз да си напиша карта,не знам как да си попълня сектора за брак и любов,като само докато си помисля за този сектор и ме напушва на сълзи и носталгия.Не ми се иска да предам някоя негативна емоция ,че тези дни в брака ми те май преобладават,а нали идеята е с картата да обърна нещата.Мислех и за вариант да напиша в флумастер едно сърчице,но се притеснявам като не съм уточнила със снимка или мисли кой е мъжа,да не стане някоя грешка  Laughing
ще съм благодарна на всякакви съвети   bouquet

# 727
Да се присъединя и аз към непушачите, макар и само от 23 дни. Чувствам се наистина независима, въпреки, че ми се припалва Simple Smile А и цигари си имам... Но всичко е в главата  Grinning Както и картата на желанията.

# 728
Направих си карта... и тъкмо влизам тук да ви се похваля, много и се кефя... и виждам, че трябвало след 12.35, но.... ще се отдам на това, колко много ми харесва как стана и ще си мисля положително, а след 12.35 ще си я сложа на телефона, да си я гледам.
Прекрасен ден!

# 729
Момичета, на едни места в примерните карти север е отгоре на листа, а на други е отдолу. Кое е верно?

# 730
  • Варна
момичета здравейте!!!!!!!!!!!!Аз съм само от тези които ви четат и много съм радостна че ви има защото ме зареждате със много положителна енергия.Аз имам един въпрос-искам само желания да си напиша как да стане Peace

# 731
Благодаря много на всички за съветите. Аз съм подготвила всичко за картата. Довечера като се прибера ще я лепя и пиша. В сектора за дома съм изрязала една картинка на къща. А в сектора на семейството си харесах една картинка мъж, жена и дете който се държат за ръце и са много щастливи. Мисля че не е проблем че не е наша снимка. Аз също съм семейна и нещата вкъщи са добре и я слагам просто за да си останем сплотени и щастливи или трябва като не искам някаква промяна да не слагам нищо в този сектор. Как мислите? Все се чудя да не направя някой гаф и да променя нещата, които сега са си добре и съм доволна така.

# 732
  • София
Аз написах моите желания на лист. Не съм правила карта.

# 733
  • Варна
nikolinanik като написа желанията на лист,как ги формулира-имам еди какво си или искам еди какво си.Момичета дайте линк за писането на желания без карта  bouquet

# 734
..... Все се чудя да не направя някой гаф и да променя нещата, които сега са си добре и съм доволна така.
Забрави за страховете! Направи го така, че да те радва теб и като го погледнеш да останеш доволна!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт