Време ни е за промяна № 72

• 14 909
  • 733
  •   1
Отговори
# 30
  • Sofia
Ооо, руски бонбони колко обичам, ммммм  Heart Eyes Наште имат много приятели руснаци и като идват в БГ винаги ни носят хайвер и руските си конфети. Ние нали сме живяли в Монголия и то те си бяха като руска република. И магазините им бяха руски, съответно и храната. Аз и в руско училище съм учила 3 и 4 клас там.

Абе Шъти, гледа ли за ангелите?

# 31
  • София
измислихте ли къде ще ходите?
Ся гледаме мача. Като гледам така най много до спалнята, няма да е по- надалече Mr. Green

# 32
  tiptoe  ида и аз на опашката

# 33
Каке аз само виртуално  Mr. Green ти на домашно ли го подкара hahaha hahaha hahaha чета кви сте ги вършили днес че то много писане newsm78 много нещо

# 34
  • София
Иви, ми айде наздраве де, с теб поемаме щафетата, то не че аз съм  я пускала  hahaha Червеното винце добре ми действа на хемоглобина  Laughing

Хътче, в засада дебнем, трябва ми прашец  Wink

Бамба, честита придобивка на Дебелан, ама той вече не е дебелан де  Hug

Сигме, мила не влизай в такива филми. Ще кажа на Виката любимата ми реплика, молим те "ГОРЕ ГРЕБЕНА" Лия има нужда от теб душицата, още малко и ще си ходите вкъщи да си се гушкате  Hug Hug Hug Знам, че от страни е лесно да се говори,ама нали трябва да ти дадем кураж  Hug

# 35
  • софия
Макси, мисля тази вечер да ги отпочвам ангелите, че изгледах Алмодовар
Ванче, и моя се примъкна към спалнята уж да гледа мача  Laughing

# 36
# 37
кифленца, лека нощ от мен  smile3524

залягам да гледам стар трек  Mr. Green

# 38
Тите Hug Hug Hug поемаме наздарове
 до теб не стигнаха ли днес от фонда newsm78

по тоя повод Светле честита облигация и да ти донесе поне едно бебче  bouquet

Смуси добре дошла  Hug въпросничето ???? или си го попълнила и съм опущила Mr. Green

Хътче лека нощ smile3524

# 39
  • София
ооо Иви , аз вече имам облигация от една седмица  Laughing
сега на друг фронт се боря  Mr. Green

# 40
  • Sofia
Шътче, да кажеш после дали са ти харесали ангелите.

# 41
И аз днес вдигам хемоглобина с червено винце! Наздраве!  Simple Smile

# 42
въх Тите много съм зле ooooh! ми да ти е Честита   bouquet и като почнеш  preggo newsm30  така да завършииш Praynig Praynig Praynig Praynig

# 43
Не съм попълнила въпросничето, защото към този момент нямам такива проблеми. Влязох при вас, защото със Сигма се знаем от Искам бебе, а и покрай клиника Надежда. Иначе имам едно уж нормална бременност, но завършила с преждевременно раждане на хипотрофно бебе, в 34та г.с края, 1470 гр. В момента е 1 година и 5 м. Затова и много чета, защото ако и когато се реша да се пробвам за второ да знам къде да се следя при специалист по рискова бременност. Ако все пак ме приемете, ще се радвам да си пишем.

# 44
  • София
Иви, мерсаж  Hug тъпкано да ти се връща пожеланието  Simple Smile

Смуси, всички са добре дошли  Hug

Светле, от разпределяне на министерски постове днес тук, те пропуснах Simple Smile Честита ти облигация и на теб  Hug и всичко до финал да си е както трябва  Wink

Общи условия

Активация на акаунт