Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 32

• 34 506
  • 762
  •   1
Отговори
# 255
# 256
  • София
Момичета, имав нужда от помощ. Накупила съм 100 вида зелени сенки, но ме е страх да ги нося. Не мога да измисля никакви добри комбинации. Дайте някакви идеи    :pray:

# 257
Пробвай розови нюанси за червило, но студени, не ярки и не цикламени. Пепел от рози също. Peace

Ел, страшно се връзват с Ванилата на Мак зелените сенки. Всякакви! С доста Ванила. И не бъркай различни нюанси на зелено. Много съм пробвала не се получава добре. Един е достатъчен. Hug

# 258
  • в 1001-та нощ
Момичета, имав нужда от помощ. Накупила съм 100 вида зелени сенки, но ме е страх да ги нося. Не мога да измисля никакви добри комбинации. Дайте някакви идеи    :pray:

зелено с кафяво и златно
зелено с лилаво, бордо върху кафяво
зелено със сиво  Peace

# 259
Съветът на Jassye също е много добър...Но внимавай с тази цветова гама,тогава е хубаво да съобразиш и ружа също с цвета на червилото според мен...
Самсара много добри
 Много добри Simple Smile
Момичета, имав нужда от помощ. Накупила съм 100 вида зелени сенки, но ме е страх да ги нося. Не мога да измисля никакви добри комбинации. Дайте някакви идеи    :pray:
Зелено - опитай комбинация с графитени цветове....Светло зелено+графитено тъмно в края или обратното светъл графит с тъмно зелено в края...

# 260
Да те подсетя тогава за моите зелени творения Simple Smile

# 261
  • в 1001-та нощ
хи хи Жаки - и аз се юрнах да гледам какво съм правила  bowuu

# 262
Аууу Жаки° уникални са.... (НО тук виждам и лещите) нека се съобрази и с естествения си цвят на очите...Не всеки слага лещи...Аз например нося и 2-та модела + сините на тази фирма мисля че с Б започваше фирмата на лещите,но не всеки слага лещи...Иначе творенията са уникални...
Цитат
Моля Ви препоръчайте ми точни марки и червила (нещо, което се намира на нашия пазар).
Ангажирам се да поразгледам цветови гами специално за тебе и ще ти ги пусна или на личен или тук..Надявам се да помогна...Относно цвета на фондьотена спокойно можеш да смесиш два цвята за да получиш желаният резултат.Избягвам да давам този съвет по принцип,защото не всеки път ще се ориентираш какво си смесила...Другият вариант е да снимаш двете съдържания като количество и на 10-ия път вече ще си 6+ с точната доза...

Последна редакция: пт, 22 фев 2013, 23:24 от Мими Мървакова

# 263
  • София/Бургас
Мими Мървакова, благодаря! С косата си се гордея много и полагам много грижи за нея. За ф.д.т-ена - той ми е тъмен на тази снимка, но на всички ф.д.т-ени най-светлият свят ми е тъмен. При мен ефекта "болна" или "призрак" го има винаги (дори като бях с естествената си кестенява коса, пък и дори с лилавата коса).
За червилата - искам да е нещо различно от nude или кафяво.  Винаги съм с такова и някак си ми писна от тях. Като цветове пробвах :
- Catrice - 080 My Red Card
- Rimmel - Kate Moss - 20 черна гилза
- Mahattan Soft Mat Lipcream 56K

Денси, благодаря! Ще потърся отново. Пепел от рози обмислям от доста време.

Jassye, аз нося много червено, но не се харесвам с такова.

Моля Ви препоръчайте ми точни марки и червила (нещо, което се намира на нашия пазар).

# 264
  • София
И от моите зелени, въпреки, че вече съм ги показвала  Blush

С черно
и със златно и зелено само като акцент

В албума има и други зелени, които съм правила, но са доста по-посредствени - https://www.facebook.com/media/set/?set=a.315433748538326.74956. … 868603&type=3

# 265
  • в 1001-та нощ
ChemistryLady  newsm78 Avon (а сигурно и други) предлагат тестери на цяла гама червила, на Avon струваха общо 6 лв, като малки червилца са  Peace

Можеш да си вземеш и да си експериментираш  bowuu

# 266
Ел, ето и едно мнооооого старо ако го помниш Hug

# 267
Епона прекрасно е!!!Браво...Професионално ли се занимаваш с грим???

Мерси, но бих казала, че съм на светлинни години от професионалното ниво. Започнах да "обмислям" гримовете си преди няколко месеца като се включих в темата...

# 268
Мими, искам да ти обърна внимание, че ние тук творим а не даваме индивидуални уроци Flutter Всеки може да щипне някаква идейка ако нещо му хареса, нали така Simple Smile
Аз лично имам черни очи и този грим седи супер и на моите си очи.

# 269
  • София/Бургас
a.l.e.n.a, проблемът може би е в това, че аз почти с нищо не се харесвам.
Обърнах се към Вас, защото когато друг те погледне от страни може да каже това и това ти отиват е друго (а ти да не се възприемаш). Аз винаги се вслушвам с мнението на хората около мен, защото те виждат нещата по различно. Нещо като да купувам дрехи и да съм с майка ми или приятелка, която честно да ми кажат, че полата или панталона не ми ходят, защото ме описват зле или пък не е моята дължина.

Общи условия

Активация на акаунт