Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 32

• 34 469
  • 762
  •   1
Отговори
# 270
Мими, Всеки може да щипне някаква идейка ако нещо му хареса, нали така Simple Smile
Аз лично имам черни очи и този грим седи супер и на моите си очи.

Да така е много си права и ти...Извини ме ако съм те обидила...Аз просто се опитах да акцентирам върху ест цвят на очите...
Епона прекрасно е!!!Браво...Професионално ли се занимаваш с грим???

Мерси, но бих казала, че съм на светлинни години от професионалното ниво. Започнах да "обмислям" гримовете си преди няколко месеца като се включих в темата...
Еми значи се справяш уникално добре...

# 271
  • Бургас
Алена  Hug
Мими Мървакова   bouquet  ,отдавна се опитвам да затъмня ъгъла,но сенките с които разполагам са неподходящи  Sad   ,като започна да ги смесвам и те се изтриват  Cry
Някой може ли да ме насочи към нискобюджетно черно за ъгъла на окото?

# 272
  • в 1001-та нощ
a.l.e.n.a, проблемът може би е в това, че аз почти с нищо не се харесвам.
Обърнах се към Вас, защото когато друг те погледне от страни може да каже това и това ти отиват е друго (а ти да не се възприемаш). Аз винаги се вслушвам с мнението на хората около мен, защото те виждат нещата по различно. Нещо като да купувам дрехи и да съм с майка ми или приятелка, която честно да ми кажат, че полата или панталона не ми ходят, защото ме описват зле или пък не е моята дължина.

Кое точно не ти харесва, на тези снимки дрехите са черни, затова розовото пасва, ако си с други дрехи - ще е различно Simple Smile)) затова с тестерите - нямам как да не ти хареса нещо, което да става за повече дрехи  Peace

Жаки и това е много, ама много хубаво  Heart Eyes

Адри, приказни са Wink))) , като от приказка  bowuu Heart Eyesю

Ето и от мен 3 варианта

друг вид зелено и лилаво

и зелено и кафяво

според мен много зависи и от цвета на очите и кожата, косата .....

имам и зелено и сиво, но са от преди да качвам в гугъл Sad

# 273
ChemistryLady
По нагоре се ангажирах да потърся като съвет подходящи марки и цветови гами за теб...
mis_val защо не опиташ с ЕСЕНС черното,има блясък и няма да се налага да смесваш цветове...Но изтриването не е само от смесването на цветове...Ти сама казваш "нискобюджетна" ...

# 274
Мими, не си ме обидила Flutter Аз просто казвам да знаеш.

ChemistryLady, така спонтанно ми дойде на ум да пробваш на MAC Diva или Velvet Teddy.
Aз даже бих те посъветвала да отидеш в MAC и да ги накараш да ти сложат поне 10 различни червила и да видиш как изглеждаш и дали се възприемаш най-важното.
В крайна сметка ти ще го носиш и твоето мнение е най-важното, не това на хората. Ако не се харесваш с ярко или тъмно червило, то тогава не е задължително да го носиш. Ето аз не се харесвам с каквото и да било на устните и си ходя по без нищо Grinning Слагам от време на време червено, но не ми е навик.

# 275
  • В къЩи.
Алена  Hug
Мими Мървакова   bouquet  ,отдавна се опитвам да затъмня ъгъла,но сенките с които разполагам са неподходящи  Sad   ,като започна да ги смесвам и те се изтриват  Cry

Аз ти  предлагам единичните сенки на Флормар.  Peace
Черното е страхотно,ползвам го и за очна линия даже. Simple Smile

# 276
  • в 1001-та нощ
сега се сетих, че имаше и предизвикателство "Зелен грим"  Heart Eyes

# 277
Момичета, имав нужда от помощ. Накупила съм 100 вида зелени сенки, но ме е страх да ги нося. Не мога да измисля никакви добри комбинации. Дайте някакви идеи    :pray:
Да те подсетя тогава за моите зелени творения Simple Smile

Това супер много ми хареса, въпреки лъскавото,знам че е модерно сега, просто аз не съм му фен.
Въпреки това последната ми покупка бяха едно черно лъскаво на Инглот.

# 278
Мими, благодаря за отговора, но все пак, не всеки има възможност да си купува "доказали" се марки. Нямам нищо против скъпата козметика, но когато съм сравнявала състава, няма особена разлика между различните ценови класове - почти всичко, което се влага в декоративната козметика е с вреден ефект. Повечето химикали се използват и в лабораторията, в която работя и всички са маркирани най-малко със знак "дразнещ кожата" Това важи с най-пълна за съставките, които придават цвета - всички те са соли на метали, някои от които са тежки метали, като хром например - за справка относно ефекта му: чичко Гугъл. Въпреки това, обичам да се гримирам, но двойно и тройно пари за същите отрови като в бюджетната козметика не смятам да давам. Моля, дамите, които ползват скъпа козметика, да не се обиждат - това не е насочено лично към тях и всеки има право да ползва, каквото му харесва.

Весе, благодаря и на теб. И аз имам от стария вариант и номерата наистина си отговарят. Колкото до  серията  - същата е като дадената в каталога - специално на това бях обърнала внимание на продавачката още когато ги поръчвах, тъй като знам, че имат няколко серии единични сенки (апропо, хвърлила съм око и на едни от "металик" серията, но сега, при това положение, се чудя дали изобщо дали да отварям дума за тях в магазина)

# 279
  • София, Лагера
Момичета, имам нужда от помощ. Накупила съм 100 вида зелени сенки, но ме е страх да ги нося. Не мога да измисля никакви добри комбинации. Дайте някакви идеи    :pray:
Аз нося зелено във всякакви варианти. Зелено + нюд пигмента на Мак - най-семпло. Смесвам цветовете - по-светло с по-тъмно, но от един нюанс. Понякога пребивам зелено със синьо (светло) или жълто, но това може би ще ти дойде ту мъч, пък и е доста лятно  Simple Smile

Скрит текст:

# 280
  • Бургас

Аз ти  предлагам единичните сенки на Флормар.  Peace
Черното е страхотно,ползвам го и за очна линия даже. Simple Smile
[/quote]
Л-и-я,   Hug
Но изтриването не е само от смесването на цветове...Ти сама казваш "нискобюджетна" ...[/color]
Мими Мървакова,съгласна с това,което казваш,може би не попитах правилно.
Тъй като аз  чета редовно темата и даже си имам тетрадка,в която си записвам продуктите,които препоръчвате досега черно,такова каквото искам съм виждала само в палитри като УД примерно,вих дала малко повече пари за нещо подобно ,но ако има единично за да излиза по-евтино.Та тъй като пак не обясних много добре,ще се опитам да формулирам въпроса си :Има ли хубаво единично черно и от скъпите марки,нещо до 20 лв примерно или са само в палитри?

# 281
  • в 1001-та нощ
да ти кажа - черното в моята китайска 120 цвята палитра е най-катраненото - антрацитно

имам и две черни - едното е във Vice палитрата, другото е в Naked 2, но те са други

самата китайска палитра - не помня колко струваше, но не е скъпа  Blush

# 282
Карбона на Мас е за мен най-черното черно и рефила му е 27 лв, а сянката в кутия 32 лв.

ChemistryLady, бих те посъветвала да отидеш на щанда на Катрис и да пробваш от техните червила на ръката си. Имат хубави неща на бюджетни цени от 8 лв. Най-доброто знаеш за цветово разнообразие е Мас, но са си 35 лв. По-добре да си избереш, както говорихме примерно пепел от рози от Катрис и после ако/когато се възприемеш/харесаш, да си купиш нещо желано от по-висок клас.

Според мен ще ти стоят добре червила с различни цветове, но Шайн ефект. Напластяваш ги и получаваш мокри устни без силно изразен цвят. Това е много добър вариант за свикване с различните цветове, ако си свикнала да носиш само една гама, както е в случая.
Пупа имат огромен щендер с точно такива червила Мис Пупа в наистина много нюанси. Струват 28 лв. Нямам обаче, само съм пробвала и не мога да дам подробно мнение струват ли си. От средния клас марки не мога да препоръчам Шайн серия, защото аз харесвам страшно и нося тази на Шанел.
Предполагам, че Лореал, Мейбълин имат такива серии.

# 283
Chemistry lady,
аз пък ще ти дам един напълно различен съвет от всички досега.
Кажи майната му и отиди на щанда на Ив Сен Лоран и си избери едно Руж Волупте, например номер 13, Peach Passion или номер 7 , Lingerie Pink.Или каквото ти хареса. Пробвай и Диор, и Шанел.
60 лв са стряскаща цифра , може би, когато си свикнала да даваш 7 лв максимум за червило, но
събери си 60 лв и го направи.
Може да имаш 2 червила вместо 10, или 5 вместо 50, но нека да са качествени.
Да сложиш червило трябва да е удоволствие за всички сетива.

# 284
  • Sofia
Червилата Nude са създадени като цвят за тъмна кожа (не тъмна като негър де хахаха ) за да подчертаят устните...

Не знам това къде си го чела, но аз съм на точно обратното мнение. Нюд червилата се сливат с тъмната кожа и ако дамата е брюнетка става съвсем безцветна. Справка - обичайния грим на Холи Бери.
На бяла кожа се открояват доста по-добре, също и чудесно подчертават светли очи, ако акцента на грима е върху тях.

Общи условия

Активация на акаунт