Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 32

• 34 465
  • 762
  •   1
Отговори
# 285
  • Стара Загора
То аз съм бяла, но сякаш и при мен нюда се слива особено, ако и грима на очите е светъл. Twisted Evil Може би на хора, които са със снежнобяла кожа би стоял най-добре подобен цвят или на такива с повече тен. Crazy

# 286
Червилата Nude са създадени като цвят за тъмна кожа (не тъмна като негър де хахаха ) за да подчертаят устните...

Не знам това къде си го чела, но аз съм на точно обратното мнение. Нюд червилата се сливат с тъмната кожа и ако дамата е брюнетка става съвсем безцветна. Справка - обичайния грим на Холи Бери.
На бяла кожа се открояват доста по-добре, също и чудесно подчертават светли очи, ако акцента на грима е върху тях.
Абсолютно подкрепям. Peace Пример са всички прегорели от солариум " кифли" с нюд червило и нацупена муцунка, правена в някоя тоалетна.

Ако знаете Жаки как изглежда с нюд на Мас?! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 287
На мен нюд червилата ми стоят точно като коректор, а дори не съм кой знае колко тъмна newsm78 Пробвала съм такива само след като ги харесам на някоя друга девойка, за съжаление все със светла кожа ooooh! За сметка на това винените ми се допълват идеално с тена Crazy

# 288
  • в 1001-та нощ
бледокафеникавите червила - изобщо не ми се вписват на лицето, като болна съм, но то си зависи и точния тон кожа, очи, коса; вече няколко пъти пробвам с различни :

За нея и аз споделям идеите на densi - за пепел от рози - да има цвят, който да не "крещи", да е деликатен и женствен, да кореспондира с цвета на косата  Peace

да се похваля с тези 2 нови придобивки  Heart Eyes

# 289
Moмичета, не мога да не споделя 1crib 1crib
Тези пролетните Метеорити са уникаааааални. Снощи мазах топче по топче и съм просто тотално влюбена.
Най-красивите са белите (или леко кремави), лилавите и светло розовите. Особено лилавите светят в най-различни цветове (цикламено, синьо, лилаво и сребърно). Дори глитърните топчета не ме впечатлиха чак толкова колкото тези.
И сега голямата изненада! Отивам да погледна Драконите.... smile3506 ми те като спаружени фъстъчки...ужас ooooh! ooooh! Едни такива малки, никакви, дори не са вече кръгли.
Целите фростови, всичките светят в бяло и златно...няма мат, няма нищо.  
Вече очаквам от Герлен всичките да са XXXXL размер yes  

# 290
  • в 1001-та нощ
Жаки, нали ще ги носиш?  Praynig  bouquet

# 291
  • Стара Загора
Moмичета, не мога да не споделя 1crib 1crib
Тези пролетните Метеорити са уникаааааални. Снощи мазах топче по топче и съм просто тотално влюбена.
Най-красивите са белите (или леко кремави), лилавите и светло розовите. Особено лилавите светят в най-различни цветове (цикламено, синьо, лилаво и сребърно). Дори глитърните топчета не ме впечатлиха чак толкова колкото тези.
И сега голямата изненада! Отивам да погледна Драконите.... smile3506 ми те като спаружени фъстъчки...ужас ooooh! ooooh! Едни такива малки, никакви, дори не са вече кръгли.
Целите фростови, всичките светят в бяло и златно...няма мат, няма нищо.  
Вече очаквам от Герлен всичките да са XXXXL размер yes  

Оххх, моите още ги няма. Как ще изтърпя?  Mr. Green
Всеки ден ставам рано и чакам да ми звъннат от пощата и да ми кажат, че имам пакет.  Embarassed ooooh!
"Спаружените фъстъчки" обраха всички точки.  Joy

# 292
Жаки, нали ще ги носиш?  Praynig  bouquet
Няма да я взимам кутията, тези съм си казала че изобщо не искам да ги разнасям никъде. После имам още много ходене назад напред и ще ги раздрусам прекалено много. Но Малви ще вземе половин кутия

Ивче, ще дойдат споко Hug Ти скоро ги поръча!

# 293
  • в 1001-та нощ
добре Simple Smile  Heart Eyes bowuu

# 294
Oбаче кутията наистина е доста гадничка. На външен вид ок, ама като я пипна ooooh! Чист картон и не особено здрав. Обаче пък сигурно защото е картонена миризмата е някакси по-добра.

# 295
  • Стара Загора
Жаки, нали ще ги носиш?  Praynig  bouquet
Няма да я взимам кутията, тези съм си казала че изобщо не искам да ги разнасям никъде. После имам още много ходене назад напред и ще ги раздрусам прекалено много. Но Малви ще вземе половин кутия

Ивче, ще дойдат споко Hug Ти скоро ги поръча!

На 14.02  Confused
Тази седмица предполагам, че ще са тук вече.  Whistling

# 296
  • Отвъд алеята зад шкафа
Хахахахха, Жаки, спаружени фъстъчки  Joy Еее, много ме радвате, че давате добри отзиви за пролетните, аз вече нямам търпение до понеделник  Twisted Evil

Nude червилата имат доста вариации - да кажем peach blossom на МАС за мен си е нюд, но ми отива, обаче ако сложа Myth, леле мале, ужас, не като болна, ами като на смъртен одър съм. Както казва Пух, някои нюдове стоят като коректори на устните. Иначе съм със светла кожа, но устните са ми с наситен цвят. Като гледам ревюта на Темпталия, нейните устни са доста светли.

# 297
  • в 1001-та нощ
от метеоритната тема - идната седмица чакам митик компактни - рефил  Blush  Blush

# 298
Абсолютно нюдовете са предимно за светли кожи, та дори и коси!  Peace На тъмна кожа е точно както Денси го е описала.

# 299
За нея и аз споделям идеите на densi - за пепел от рози - да има цвят, който да не "крещи", да е деликатен и женствен, да кореспондира с цвета на косата  Peace
Ако дамата реши да пробва червила от YSL, №13 и особено №7 са изключително, абсолютно неподходящи при тази огнена коса. Peace
 Препоръчвам обаче Rouge Volupte №9, което за мен ще стои и отговаря на всички описани от Аленка изисквания. Женствен, мек, лек, но позволя голяма напластяване, и особен розов цвят, който подчертава хубавите черти на лицето при доста дами с различен тен.

Общи условия

Активация на акаунт