Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 32

• 34 455
  • 762
  •   1
Отговори
# 300
  • Sofia
Моите нови придобивки случайно са все на Кларинс.
Предпочитам Герлен и Диор, но не мога да устоя на красивите кутийки.  Blush
Още не съм ги носила, но забелязах, че златните частици на пудрата са само отгоре и след 2 ползвания ще изчезнат, надолу е само мат.

# 301
Karen, страхотни нещица. С удоволствие да си ги ползваш.
Жаки, честити метеорити. С голям кеф да блестиш.  Wink
Алена, ще чакам да покажеш грим с тези палитри  Simple Smile

# 302
Момичета, препоръчайте ми моля, хубава четка кабуки. Кабуки нямам, а реших че ще ми трябва. Мекичко и красиво  Embarassed

# 303
Момичета, препоръчайте ми моля, хубава четка кабуки. Кабуки нямам, а реших че ще ми трябва. Мекичко и красиво  Embarassed
Мас, Инглот, Nars, разгъващатата се на RT Саманта Чапмънт. Супер големите, розови на Дебора.

# 304
Позволете да изкажа и аз своето мнение за нюд червилата,като техен любител.

За мен нюд червило не е това, на което пише нюд,а по-скоро нюд ефекта, който се постига с някакво червило,подходящо за конкретния индивидуален тен.Защото ако на една тъмна дама й стои нюд,то на моята светла кожа, ще е като кафяво  Crazy И обратното съответно.

Ето прословутите нюд устни на Ева Лонгория.Убедена съм,че върху повече от нас ще си е направо кафяво или пепел от рози  Laughing Но при нея ефектът е съвсем различен.И нюд не означава задължително да си като излязъл от ковчега.Това обикновено се постига с онези неприятни сивеещи нюдове,които винаги избягвам.Има различни нюасни и може да се подбере според тена на кожата,така че да изглежда добре.Защото за силен очен грим, аз не виждам друга алтернатива за устните,която да стои толкова елегантно /особено при тъмни очи/  Crazy

http://www.justjared.com/photo-gallery/2528744/eva-longoria-vegas-birthday-07/
http://www.audreydao.com/2011/02/13/eva-longoria-at-the-53rd-ann … al-grammy-awards/

# 305
  • Sofia
Това сигурно е търсен ефект, но според мен с едно класическо червено червило Ева щеше да е блестяща ( и с не толкова брутално големи изкуствени мигли).

# 306
http://www.celebrityredcarpet.co.uk/article/the-spicy-charm-of-eva-longoria_a61/1

Аз лично с червено не я харесвам  Confused Сякаш губи индивидуалността си  Thinking

# 307
Аз си купих още цветове от единичните сенки на NYX.  Simple Smile
Според мен тези сенки в никакъв случай не са по-добри от сенките на МАС, но и не са чак толкова лоши. Светлите цветове ми харесват повече от тъмните. Тъмните не са ми достатъчно пигментирани - на ръката изглеждат добре, но на окото не - поне при мен.
Скрит текст:
Купих си и четка на МАС - 109  Heart Eyes На мен тази четка много ми харесва и я ползвам с голямо удоволствие!  Heart Eyes Grinning

Последна редакция: сб, 23 фев 2013, 14:15 от B & C

# 308
Супер добра и любима ми е 109 на Мас. Heart Eyes

# 309
Забравих да споделя, че пробвах Bare Study на МАС като хайлайтер и много ми хареса резултатът   bouquet Heart Eyes Много красиво и естествено стой при мен, но нанасянето с пръсти малко ме затруднява и изнервя, но заради крайния ефект си заслужава  Grinning

# 310
С каква боя се боядисваш, и аз търся такъв цвят?

# 311
Когато ползвам перли имам проблем , че се забиват в четката, и ако не съм забелязала започва едно събиране по земята на топчета  Mr. Green Някой има ли разрешение на този проблем?

# 312
  • Sofia
Като изваждам четката от кутийката леко я изтърсвам и топчетата падат.  Grinning

# 313
  • София
B & C, много ми харесва! А опитвала ли си да изтегляш тъмната сянка малко повече навън и встрани, към края на веждите, и ако да, как ти стои?

# 314
Момичета, да ви попитам, мога ли да нанеса кремообразен руж с F80 докато се реша коя четка да взема- дали МАС 187 или стиплинга на Саманта / ако може и съвет относно тази дилема/

Общи условия

Активация на акаунт