Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 32

• 34 452
  • 762
  •   1
Отговори
# 240
Цитат
Утре на срещата ще ги видиш Smile
Момичета къде се срещате има ли срещи и в София...Искам и аз да се запозная с вас,ако ме поканите разбирасе де!!!  Embarassed

Hug Благодаря ти.
Изглежда красиво.Следя новите цветове, а този не съм го виждала в БГ.Ще разгледам пак в някое магазинче. Peace
Здравей ...Фирменият  магазин на Artdeco се намира на Ул.Пиротска от дясна страна в посока пазара"Кирков"...Няма да успееш да намериш магазинче навсякъде където се намира тяхната гама от продукти...Ето и линк за онлайн поръчки аз копувам от тук ,когато ме мързи да се разхождам http://www.enzo.bg/artdeco/eye-shadow-glam-stars-senki-za-ochi/# тук ще намериш и въпросният номер почти най отдолу за който питаше...

Последна редакция: пт, 22 фев 2013, 20:30 от Мими Мървакова

# 241
 Мими Мървакова,
Благодаря ти.Аз си имам едно любимо магазинче, в което предлагат Artdeco Peace

# 242
sorriso:), много добре се е получило и ти отива!

Момичета, много съм радостна, открих топлата вода  Joy Като гримирам подвижния клепач с по-тъмни сенки очите ми изглеждат вдлъбнати (доста отслабнах последните месеци) и не ми хресва, със светли сенки стои много по-добре, то е логично, но кой да се сети.Исках да ви покажа днешния си грим и благодарение на това направих откритието.Тези дни ще опитам със светло на подвижния клепач и по-тъмни сенки на коста, те е добре да са матови нали?

# 243
  • София
Мими, виждам, че се опитваш да бъдеш полезна, но моля те, не пускай по 3-4 поста един след друг, а отговаряй на всички в един  Peace

# 244
Мими, виждам, че се опитваш да бъдеш полезна, но моля те, не пускай по 3-4 поста един след друг, а отговаряй на всички в един  Peace
Да аз малко трудно се ориентирам тук как да вмъквам цитатите....Много ми е сложно тва действие...
Мими Мървакова,
Благодаря ти.Аз си имам едно любимо магазинче, в което предлагат Artdeco Peace
Ето сега е момента да ми издадеш къде е,защото аз ходя само на Пиротска... newsm78  bouquet
Ето тези цитати пак се наредиха един след друг а вашите влизат един в друг така да го кажа  #Crazy Как ги правите така подредени и стегнати...

# 245
  • София
Екстра са ти ти така цитатите  Peace

# 246
  • Бургас
поствам малко  снимки  да се запиша и дано скоро имам време да наваксам ,че с това ваше темпо все съм назад  Cry

# 247
Seti Beti , Le Soleil* Мерси  Hug

# 248
mis_val много добре моите поздравления...Геометрията на очите ти е прекрасна...Бих заложила и на тъмна гама в края на очите "изтегляне" ще седи много добре а основата бих я направила от много нежен брокат много фин...Смесване на лила с черно ще стои уникално добре...
Адри, доволна ли си? Има ли ефект за околоочния контур? А за миглите?
Момичета за разтеж бих ви препоръчала нещо много по евтино и със сигурност ще ви помогне...Опитайте с бадемово масло...Предупреждавам,че е мазно обаче,но не цапа и не оставя следи...Ако решите можете да го комбинирате и с продукта си на Виши който използвате...Бадемовото масло можете да използвате като натопите клечка за уши и нанесете не по мислите а добре в тяхната основа...Представете си че слагате очна линия...Успех ...Сигурна съм че ще останете доволни,но е нъжна употреба редовно минимум 3 месеца....Бадемовото масло на фирма "Икаров" може да си взимате.Има го в аптечните мрежи...

# 249
Днес бях така:

# 250
  • в 1001-та нощ
mis_val , Епона Hug много хубаво  Hug  bouquet

sorriso:), много добре се е получило и ти отива!

Момичета, много съм радостна, открих топлата вода  Joy Като гримирам подвижния клепач с по-тъмни сенки очите ми изглеждат вдлъбнати (доста отслабнах последните месеци) и не ми хресва, със светли сенки стои много по-добре, то е логично, но кой да се сети.Исках да ви покажа днешния си грим и благодарение на това направих откритието.Тези дни ще опитам със светло на подвижния клепач и по-тъмни сенки на коста, те е добре да са матови нали?

ха, честито  bowuu аз правя точно така, на костта съм слагала и не матови, но пак зависи какви с, експериментирай   Hug    bouquet

# 251
Епона прекрасно е!!!Браво...Професионално ли се занимаваш с грим???

# 252
  • София/Бургас
Момичета,
обръщам се към Вас с молба за помощ. Аз съм страшно бяла с черешово червена коса. В ежедневието си ходя с ф.д.т.-ен, очна линия, спирала и nude червило (понякога с бронзър и/или руж, за да не изглеждам като болна). От няколко месеца пробвам с различни цветни червила, за да имам малко цвят и да разнообразя, но не мога да уцеля цветовете и все към nude червилата ме тегли. Моля Ви препоръчайте ми цветове, които биха ми отивали (в скрития текст ще има моя снимка, която ще махна после).

Последна редакция: сб, 23 фев 2013, 19:49 от ChemistryLady

# 253
Здравей ChemistryLady имаш уникално червен цвят на косата... Червилата Nude са създадени като цвят за тъмна кожа (не тъмна като негър де хахаха ) за да подчертаят устните...При теб се създава ефект "болна" както сама казваш,защото този цвят ти убива тена съвсем.Косата ти пак казвам е уникално красива и ако се насочиш към червила с блясък или матовите (и двата са подходящи) изключваме въпросният цвят ще подчертаеш погледите върху устните си.Ако комбинираш с подходящ цвят грим ще направиш истински рай....Сега към червилата пак цвета опитай да бъде в кафявата гама но не тъмната...Ружа опитай да е в кафявата гама,не слагай розови нюанси...Цвета на фондютена не го променяй освен ако не съвпада с цвета на кожата на ръката ти отгоре...Мисля,че ефекта ще е поразителен...
П.П. Сега се вгледах в снимките...Веждите ти са прекалено черни-това също дава ефект на "бялата кожа" ... Ако ги изтъниш малко в краищата и ги оформяш със "сет за вежди" светъл ще стане добре много....Преди това обаче ще иска малко изсветляване на естественият им цвят...

# 254
Момичета,
обръщам се към Вас с молба за помощ. Аз съм страшно бяла с черешово червена коса. В ежедневието си ходя с ф.д.т.-ен, очна линия, спирала и nude червило (понякога с бронзър и/или руж, за да не изглеждам като болна). От няколко месеца пробвам с различни цветни червила, за да имам малко цвят и да разнообразя, но не мога да уцеля цветовете и все към nude червилата ме тегли. Моля Ви препоръчайте ми цветове, които биха ми отивали (в скрития текст ще има моя снимка, която ще махна после).

Опитай да съчетаеш цвета на червилото с дрехите  Peace. Мисля ,че ако цвета на червилото на снимката беше като на прекрасния ти шал ,щеше да улучиш в десетката!
Епона, прекрасно е  Hug

Общи условия

Активация на акаунт