Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 32

• 34 460
  • 762
  •   1
Отговори
# 180
Весе, да за Vice палитрата става въпрос, но Дебенамс Оксфорд (Англия).  Wink Сори, че не уточних.  Peace

# 181
# 182
  • Sofia

Момичета, къде се продаваха нещата на Stila - в Сефора? Една позната наскоро се върна за малко от САЩ. Тя има няколко палитри на УД и на Стила. Тя каза, че тези на Стила й харесват много повече  Thinking Някой друг има ли наблюдения?

онлайн в ягодата  http://bg.strawberrynet.com/makeup/stila/

# 183
# 184
  • в 1001-та нощ
Мими Мървакова, дай да видим някой твой грим.
Аз бях побликувала но админите са го изтрили...
Странно, и на мен никога не са ми трили грим.Опитай пак или попитай каква е причината.

чудесно знае, и аз, и Татти й отговорихме  Peace

а какъв беше проблемът - поне и ние да знаем - да не правим същото  Rolling Eyes Embarassed

# 185
  • София
Не знам какъв е случаят, но предполагам, че е защото е качила снимка на момичето без разрешението ѝ. Не е редно да публикуваме други хора без изричното им съгласие, независимо дали ние сме ги гримирали.

# 186
По принцип е така, напълно съм съгласна от морално-етична гледна точка. Но мисля, че особено когато става дума за професионални снимки, правата за ползването са на фотографа по подразбиране, освен ако не е договорено другояче (не знам дали тук е бил такъв случаят). Аз например веднъж съм се снимала в студио и си купих няколко от снимките на доста солена цена иммено, за да разполагам с правата за тяхното ползване. Иначе те биха имали право да ги публикуват където си искат, без дори да ме уведомят. Може би Мис Нели може да разясни, тъй като тя се занимава и с фотография, как стоят точно нещата.

# 187

Момичета, къде се продаваха нещата на Stila - в Сефора? Една позната наскоро се върна за малко от САЩ. Тя има няколко палитри на УД и на Стила. Тя каза, че тези на Стила й харесват много повече  Thinking Някой друг има ли наблюдения?

онлайн в ягодата  http://bg.strawberrynet.com/makeup/stila/

Хм, тук няма нищо интересно  /най-вече сенките гледах/  Rolling Eyes Някъде из чуждите сайтове, които доставят до Бг, няма ли нещо тяхно?

Весе, да за Vice палитрата става въпрос, но Дебенамс Оксфорд (Англия).  Wink Сори, че не уточних.  Peace

Ами да, то си пише, че си там, но кой да чете  Crazy Е, значи наистина няма какво да я мисля тази палитра. Ще видим дяли ще се изкуша от някоя друга. Сега новите палитри на УД са само тези с ОЗ ли? След това кога се очаква да пуснат нещо ново  Crazy

# 188
  • в 1001-та нощ
Не знам какъв е случаят, но предполагам, че е защото е качила снимка на момичето без разрешението ѝ. Не е редно да публикуваме други хора без изричното им съгласие, независимо дали ние сме ги гримирали.

ааааа, мерси, аз се чудих какъв сценарий да си превъртя през главата да го нагодя, но това не ми хрумна  Blush

# 189
  • София
Веси, в beautybay има Stila - http://www.beautybay.com/Stila/?sa=true

За UD - аз искам да си спретна една палитра 4-ка, но чакам да заредят новите цветове единични сенки, които в САЩ лансираха на 1-ви февруари  Heart Eyes

# 190

Около 3тата минута показва едни сини сенки,може би са каквито доста хора търсеха  Mr. Green

# 191
Аз съм страшно доволна от курсовете,които посещавам  Peace. Там имам възможността да пробвам неща ,които са неприложими в ежедневието ми,като това да коригирам различни лица с различни проблеми,да правя различни типове грим ,да изпробвам различни техники. Няма как да науча сама всичко ,което научавам там,тъй като нямам възможност да купя всички тези професионални продукти и след това да си ги използвам върху мен.
И за да не съм съвсем спам искам да ви споделя с каква красота се сдобих преди малко-ARTDECO 684

# 192
Jassye, от къде този номер 684?

# 193
Jassye, от къде този номер 684?
От Hondos Center  Peace . Не живея в БГ за съжаление ли,за щастие ли....не знам и аз  Joy! Самостоятелно сложена на кожата няма цвят ,а само блести ,като мокра кожа на слънце  Heart Eyes. Ето още една картинка

# 194
 Hug Благодаря ти.
Изглежда красиво.Следя новите цветове, а този не съм го виждала в БГ.Ще разгледам пак в някое магазинче. Peace

Общи условия

Активация на акаунт