Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 32

• 34 483
  • 762
  •   1
Отговори
# 135
Веднъж човек да започне и става рутина. Аз като бях ученичка съм ставала всеки ден в 5 часа да се гримирам и да си изправям косата. Никога не ми е тежало и сега не ми пречи.
А и сега имам толкова красиви и приятно ухаещи продукти, то да ти кеф да си ги ползваш. Само миризмата на Метеоритите ми оправя настроението, пък за действието им да не говорим Grinning

# 136
Цитат
Пппффф,най-накрая ви изчетох  
И сега да ви кажа,че от както ви чета се напълних със всевъзможни неща,за чието съществуване даже и не предполагах-четки,метеорити,хайлайтъри и т.н.,защото толкова ми харесват нещата,които показвате  

и аз така, само че ги експолатирам безмилостно, проблемът е, че незакупените красоти никога няма да свършат.... Whistling Whistling

А аз като се погледна сутрин в огледалото такъв уникален ентусиазъм ми се създава, че си нямате на идея Grinning
10-15 минути по-късно заприличвам на човек
Mr. Green Mr. Green Mr. Green..май с всички е така Mr. Green Mr. Green, ако в колата не съм успяла да се омацотя ( гледам да имам 5 минути за финални щрихи до някоя кофа  на улицата преди последната пряка Mr. Green Mr. Green), ме питат дали съм болна Joy

Ноеми,
лоша работа, ше се правя,че не виждам никакви магазини и никакви севънтийни,че бюджета отиде по-зле от този на правителството вече Twisted Evil Twisted Evil, а с това зелено и синьо и аз съм се побъркала, но каквото и да видя по витрините, ми излизат в акъла само  двете моно красоти на мАК, и се отказвам.......иначе на флормар имам подобно кобалт синьо, не е толкова искрящо като  това от вайс палитрата, но върши работа.....

# 137
Благодаря за новата тема. Аз напоследък не мога да живея без бб крем-а си.  Laughing

# 138
Здравейте, дами   Hug За ден 10 страници- браво  Heart Eyes
За гримирането- голямо удоволствие ми е, не мога да изляза от нас без ФДТ и спирала поне, просто обичам грима и когато вляза в Дъглас, МАС или Инглот, просто забравям да изляза. Мечтата ми е това да работя, но в действителност съм в банковия сектор, тоест на светлинни години от любимито ми занимание   Rolling Eyes
Затова пък ви има вас, за което благодаря  Hug  bouquet Heart Eyes

# 139

Цитат
но в действителност съм в банковия сектор, тоест на светлинни години от любимито ми занимание
ooooo, зависи.....къде в банковия сектор ти е гнезденцето Mr. Green Mr. Green, виж моят сектор винаги ще остане безнадежден в частта си за приближаване до това ми хоби, а хобито  да ти е работа? Е, вече 10 години това правя и не се оплаквам,ама то да ми завиди човек на хобито ( вж подписа)Mr. Green Mr. Green

# 140
Не знаех, че в нашата тема пишат и гримьори, които ползват Крюлан Rolling Eyes
От кога се опитвам да се докопам до тази козметика, идея си нямате Wink

Мога да ти дам координатите им...Предполагам,че и ти се спряваш супер с грима щом успяваш да направиш тази очна линия от снимката-доста е сложничка тая техника...Относно KRYOLAN трябва да се знае,че те са  с много наситени цветове във всяко едно отношение и обикновено се използват в медийното пространство и кината,театри и тн. Не са подходящи за ежедневна употреба...

# 141
Ох ако работех в Дъглас  Crazy със сигурност заплата вкъщи нямаше да нося, та всяко зло за добро  Peace

# 142
Търся си лак за нокти, искам да е мраморен, с частици вътре, но да не са брокатени, нещо ей такова -
Скрит текст:

Цветът няма значение. Гледах на ГР, обаче там частиците са брокатени, с блясък, а аз искам ефект на кал и пясък  Laughing Има ли такъв лак, изключвам показаните за пример, че не ми се занимава да поръчвам от сайтове?

Опитай с новата колекция на L`Oreal ...

# 143
и като говорим за синьо и зелено ooooh! ooooh!, от  fyrinnae......ше се поръчва,няма как Heart Eyes

# 144
Цитат

Мария Мървакова, като си гримьор, дай идея, плс за наситено кобалтово синьо, че го сънувам вече!
Здравей съжалявам за късният отговор но не следя темата много,много вече....Има много фирми,които предлагат "кобалтово" синьо...Най добър ефект ще постигнеш обаче според мен с пигмент.... Опитай с пигмент на Inglot.Те имат много хубаво синьо каквото ти търсиш.Другата фирма,която има също този нюанс е Sephora... 58ми и 19ти номер от пигментите на Inglot мисля,че ще ти допаднат... 426ти номер от единичните им сенки също се доближава,но не мисля,че ще ти допадне!!!Желая късмет и дано съм ти помогнала...Може да опиташ и с цвета на Stila ... Също е доста кубалтово синьо...  Сега виждам,че te_dda е предложила също хубаво кубалтово синьо в тези цветове от снимката Hug

# 145
Здравейте, мили дами,
Чета отдавна форума, конкретно темата и съм много впечатлена от показваните от вас неща. На мен гримирането ми е голяма страст.
Обръщам се към вас с въпрос: знаете ли дали новите и старите единични сенки на Флормар се различават по номерата си? Поръчах си в един магазин номер 24 от каталога, който ми показаха (с новите черни опаковки). В каталога е петролено синьо-зелено, както и на сайта на марката:

http://www.flormar.com/English/urungoster.asp?urunid=126&bol … =2&markaid=6#

Това, което дистрибуторът е доставил обаче, е тъмно лилаво (в черна кутийка е). Днес гледах един от най-старите им щендери - на него 24 наистина е такъв лилав цвят. Освен това и останалите номера отговаряха на съвсем други цветове. Попадали ли сте на такова разминаване?
Благодаря предварително!

# 146
Здравей sugar mamma на фирми като посочената от теб не бих разчитала в цветовата гама при смяна на кутийки и дизайни на кутийките и тн. newsm78
Цитат
Освен това и останалите номера отговаряха на съвсем други цветове. Попадали ли сте на такова разминаване?
Надали и те самите могат да ти отговорят на тези въпроси,камоли ние да разгадеем тези техни разминавания след смяната на опаковките...Аз лично винаги съм давала съвети да се използват само доказали се фирми на пазара...Да по скъпи са,но и това е така,защото хората тестват всичко по 1000 пъти,оглеждат всичко по 2000 пъти и чак тогава пускат на пазара продуктите си...

Последна редакция: пт, 22 фев 2013, 08:18 от Мими Мървакова

# 147
Очната линия точно така се нанася най-добре/като на показаната снимка от Жаки/,независимо дали ще е молив ,течна или гел линия.Винаги използвам тази техника.
Така може да се оформи на-хубаво ъгълче в края.

Другият вариант е първата показана линийка,след това нанасяме по цялата дължина, и накрая свързваме върха на първата линийка с остналата част.Така може да се корегира и дооформи накрая.

Според мен най сложно е първо да чертаем от вътре навън и накрая да се опитваме да направим ъгълче,като първо оформямме горната страна на това ъгълче  Rolling Eyes

# 148
Мими Мървакова, дай да видим някой твой грим.

# 149
Мими Мървакова, дай да видим някой твой грим.
Аз бях побликувала но админите са го изтрили...

Общи условия

Активация на акаунт