Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 32

• 34 489
  • 762
  •   1
Отговори
# 150
Веднъж човек да започне и става рутина. Аз като бях ученичка съм ставала всеки ден в 5 часа да се гримирам и да си изправям косата. Никога не ми е тежало и сега не ми пречи.
А и сега имам толкова красиви и приятно ухаещи продукти, то да ти кеф да си ги ползваш. Само миризмата на Метеоритите ми оправя настроението, пък за действието им да не говорим Grinning
и аз съм така.
А колежките ми се чудят как за 1 смяна ще стана в 4ч, за да дойда гримирана.

а най- обичам да си се наклепан много силно за някой повод.

# 151
  • в 1001-та нощ
много странно, на мен не ми ги трият  Rolling Eyes попита ли защо?  newsm78

аз вчера търсих smashbox палитрата и случайно открих едни мостри на MAC Crushed Metallic Pigments, за които направо съм забравила - като прибера нещо - да е недосегаемо за малкия и ми излиза от периметъра  Mr. Green

та, днес ползвах този

на окото не стои точно перлено, а като множество малки фии металчета, но не промазано, леко релефно, зърнесто .... но много елегантно  Blush

Червилото също е ново  Party

и още в скрития текст  Blush

Скрит текст:

# 152
Аленка, много е хубав този пигмент!

Мими Мървакова, дай да видим някой твой грим.
Аз бях побликувала но админите са го изтрили...
Странно, и на мен никога не са ми трили грим.Опитай пак или попитай каква е причината.

# 153
  • Отвъд алеята зад шкафа
Алена, много ти се радвам на гримирането, чудесни цветове използваш. За мен са неприложими за съжаление, отиват ми само по-тъмни от кожата ми цветове, със светли сенки изглеждам ужасно. По този повод светлите златисти сенки на Лореал ще ги донеса за размяна ако някой ги иска, че ми стоят ужасно.

# 154
  • в 1001-та нощ
аууууу, непременно ги донеси   newsm68 newsm44

ти не си ли светличка  Rolling Eyes учудвам се - да не ти ходят светли неща  Heart Eyes Rolling Eyes newsm78 Blush

и аз съм си наумила какво да нося и за размяна и за покзване  Heart Eyes

Момичета, благодаря за милите коментари  bowuu  bouquet

# 155
  • София, Лагера
Благодаря на всички за идеите за кобалтовото!  Hug
(не мога да пиша повече, че дребното иска (изисква) внимание) Confused

# 156
Здравей sugar mamma на фирми като посочената от теб не бих разчитала в цветовата гама при смяна на кутийки и дизайни на кутийките и тн. newsm78
Цитат
Освен това и останалите номера отговаряха на съвсем други цветове. Попадали ли сте на такова разминаване?
Надали и те самите могат да ти отговорят на тези въпроси,камоли ние да разгадеем тези техни разминавания след смяната на опаковките...Аз лично винаги съм давала съвети да се използват само доказали се фирми на пазара...Да по скъпи са,но и това е така,защото хората тестват всичко по 1000 пъти,оглеждат всичко по 2000 пъти и чак тогава пускат на пазара продуктите си...

Не знам как може да се изказва мнение за нещо, което нито е пробвано, нито дори разгледано...

sugar mamma, номерата са същите, както на старите колекции. Аз имам от старите сенки 2-3 цвята, скоро купувах за съфорумки един от цветовете, който вече беше в новите кутийки. Абсолютно същия е  Peace
Друг е въпросът, че Флормар имат няколко вида единични сенки. Повечето продавачи дори не знаят коя колекция от каталога, отговаря на тестерите, които имат в магазина  Wink Така, че по каталог трудно ще си избереш цвят. Продавача кой знае какво е поръчал на дистрибутора.

# 157
  • София
 newsm52

Да не ви изпусна  Hug. Никога не съм била специалист в гримирането и търся вдъхновение...

# 158
  • София
Момичета....може ли да помоля да услуга? Сестричката ми е козметик и участва в конкурс за грим във Фейсбук.За съжаление не й достигат гласове.Ако дам линк-а тук,може ли да ни помогнете с едно "харесвам"? Не давам връзката сега,за да не наруша правилата и искам Вашето позволение!Усмихнат ден на всички!  bouquet

# 159
  • Отвъд алеята зад шкафа
Алена, ще ги взема..направо са си нови.
 Светла съм, със сини очи, но....не ми отиват светли цветове. Светло синьо и зелено пък направо ме прави ужасна. Харесвам се с тъмно сиво, черно, кафяво във всякакви нюанси, патладжанено...а най-много ми отива сифо-кафявото taupe tatoo, обожавам този цвят. Мисля, че кафявите очи са най-универсални и всичко им стои.

# 160
Мария Мървакова, като си гримьор, дай идея, плс за наситено кобалтово синьо, че го сънувам вече!   Crazy Само да не е в голяма палитра, че ще чудя какво да правя останалите цветове.
Такова кобалтово:
Скрит текст:
Малко спам но не се сдържах, вчера видях в един магазин такива сини обувки и веднага се сетих за Ноеми и сенките Laughing

# 161
  • в 1001-та нощ
Алена, ще ги взема..направо са си нови.
 Светла съм, със сини очи, но....не ми отиват светли цветове. Светло синьо и зелено пък направо ме прави ужасна. Харесвам се с тъмно сиво, черно, кафяво във всякакви нюанси, патладжанено...а най-много ми отива сифо-кафявото taupe tatoo, обожавам този цвят. Мисля, че кафявите очи са най-универсални и всичко им стои.

щом ти се харесваш с тъмни - това е най-важното  bowuu ето, аз пък с тъмни не се възприемам, а ми се иска, но ... Cry

# 162
  • София
Малко мнение за Sleek (от непрофесионалист Wink )

Моливът не ми хареса - трябва доста да се напластява, за да се получи хубав цвят. Моливът е твърд.
Тройката е страхотна - контуриращият цвят на суоч излеждаше леко оранжавеещ, но нанесен на лице няма такъв тон. Ружът е мнооооого красив  Heart Eyes - розово с корал с безброй изключително финни златисти частици. Нанесох с много лека ръка, получи се изключително естествено. Хайлайтърът също е прекрасен - мноооооого светло розово, седи "мазно", по-скоро като кремообразен продукт, отколкото като прахообразен. И трите продукта в тройката са изключително пигментирани. Трите продукта се комбинираха изключително добре и естествено.
Прахообразните сенки още не съм ги пробвала, но вече се чудя кои още цветове да си взема Grinning

# 163
Не знаех, че в нашата тема пишат и гримьори, които ползват Крюлан Rolling Eyes
От кога се опитвам да се докопам до тази козметика, идея си нямате Wink

Мога да ти дам координатите им...Предполагам,че и ти се спряваш супер с грима щом успяваш да направиш тази очна линия от снимката-доста е сложничка тая техника...Относно KRYOLAN трябва да се знае,че те са  с много наситени цветове във всяко едно отношение и обикновено се използват в медийното пространство и кината,театри и тн. Не са подходящи за ежедневна употреба...
Да, аз не падам от Марс и познавам продуктите на Криолан и за къде и какво се използват.
А тази очна линия половината тема я владее. Най-лесната техника изобщо.... Rolling Eyes

Явно не се хваща иронията във всичко Mr. Green

И не искам да звуча заядливо, гадно и тн. защото аз не съм такъв човек и който ме познава лично го знае.
Но е адски дразнещо да дойде някой нов и да започне да ръси умни съвети. Поинтересувайте се малко кой какво може, какво сме показвали, какво обсъждаме. Всеки е добре дошъл при нас, стига да е добронамерен и да уважава труда и желанието за развитие на другите.

толкова по тая тема
Peace Peace Peace

Последна редакция: пт, 22 фев 2013, 11:01 от Жаки°

# 164
Ох, Жаки, сега като ти чета последния пост, искам и аз да знам всичко как и къде се използва, ама тия курсове по грим доста скъпи ми се виждат  Crossing Arms Ти как се научи?
И аз работя в банковата сфера, както някой по-назад писа, ама не ми се работи това Whistling Тук редовно гримирам колежките и правя изчанчени плитки, видяни в youtube, но до там.
Може ли да получа информация за следващата ви среща? Да видя дали ще мога да дойда и дали ще се престраша.
Искаше ми се и за змийското предизвикателство да се включа, но трябва да си намеря модел, че идеята, която имам, няма да мога да я осъществя на собственото си лице - доста ще се озоря.

Общи условия

Активация на акаунт