Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 32

• 34 524
  • 762
  •   1
Отговори
# 165
Всичко, което мога съм го научила сама с индиректната помощ на хора от интернет.
Гледала съм клипове в YT, чела съм какво ли не и къде ли не.
Не е само талант, а и здрава тренировка. Всеки, който се занимава със спорт, музика или нещо подобно знае за какво говоря.

# 166
Абсолютно  Peace Един курс не те прави гримьор, камо ли да си слагаш разни "професионални" титли  Mr. Green
Според мен тези курсове имат смисъл за някой, който ще се занимава с грим професионално. Освен това трябва да е изключително добре подбран, че е пълно с егати цирковете наречени курсове за грим  ooooh! По едно време и аз се бях засилила, но се отказах. Тук научих много повече безплатно и по най-приятния начин  Grinning

# 167
Мими Мървакова, дай да видим някой твой грим.
Аз бях побликувала но админите са го изтрили...
Странно, и на мен никога не са ми трили грим.Опитай пак или попитай каква е причината.

чудесно знае, и аз, и Татти й отговорихме  Peace

# 168
Да не говорим колко гримьори с дипломи и тн. има, а нищо не умеят. Виждала съм доста такива и за това абсолютно отговорно ви заявявам, че тук при нас има истински можещи хора!
Много талантливи, артистични, идейни и разбиращи от цветове и техника.
Защото някои неща се учат, но за други тя трябва и дарба.

# 169
Ох, Жаки, сега като ти чета последния пост, искам и аз да знам всичко как и къде се използва, ама тия курсове по грим доста скъпи ми се виждат  Crossing Arms Ти как се научи?

Ти да не си мислиш,че ще те научат на кой знае какво  Laughing

Едно време бях отишла за един ден на "курс".Щях да умра от смях,а бях даже още ученичка.Обясняваха като на малоумни и използваха някакви безизвестни никому едва пигментирани сенчици.1 час обясняваха и правиха ежедневен блед грим,който сигурно и дъщеря ми може да си направи по-успешно  Laughing
Повече й не стъпих естествено. Курсовете за грим са малко като тези за маникюр  Laughing Просто за кетап.
Освен ако, разбира се, не попаднеш на някой гуру,който да ти покаже тайни и похвати,които просто няма откъде да научиш.И пак не се сещам за такива неща,които толкова да не може да видиш и в нета.А ако пък си опитен и имаш въображение не е необходимо някой да те подсеща какво може да се направи.Ти сам си го откриваш  Peace

# 170
Значи продължавам както до сега - youtube му е майката  Mr. Green там е разковничето  Crazy
Елфичка, много ми стана смешно оня ден като писа, че си излязла много рано сутринта със силен грим - аз това го правя почти всяка сутрин  Mr. Green и аз се възприемам само с по-тъмни цветове сенки. Като съм със светли все ме мислят, че съм болна и пребледняла  Crossing Arms
Vice палитрата на UD може ли да се намери някъде? Аз съм поръчвала от lookfantastic, но там я няма.

# 171
  • София
Seti Beti, на дали ще намериш някъде Vice  Peace Тя беше лимитирана и свърши за отрицателно време.

# 172
И аз да се запиша в новата тема. Четох, четох и накрая забравих какво исках да пиша.  smile3555
Гримът на Малвинка е страхотен! Кога ще я усвоя тази очна линия  Sad
Купих си сенки Moda- перлено бяло. Много са хубави.  Simple Smile

# 173
Наскоро я видях в един Дебенамс (в Англия) и сега проверих на сайта им, че я има все още, но е 'low in stock'. Ако наистина много я искаш, може да провериш там  Peacehttp://www.debenhams.com/webapp/wcs/stores/servlet/prod_10701_10 … 1_123932022499_-1

# 174
  • София
Ооо, супер. Гледай как след няколко часа вече ще е Out of stock  Whistling

# 175
Ел, ти коя тройка на Слийк взе? (fair или light)

Дописвам: И в нашия Дебенамс има около 15-20 бройки останали. Ако някой иска мога да пращам.  Peace

# 176
  • София
Light  Hug

# 177
Мода в подлеза на Окръжна и в едно магазинче на Дондуков ли ги имаше? Станаха ми интересни.

А за Младост някой не беше писал за Пътеките, че и там ги има?

Аз също много исках - курс грим, но не за професионалисти. В крайна сметка намерих един, който е еднодневен, цената обаче е 100 лв., а гримьорката ми е неизвестна...не че знам кои са известни и добри и кои какви с  Rolling Eyes

# 178
  • София
В България истинските гуру гримьори се броят на пръстите на едната ми ръка и курсовете при тях са четирицифрени суми. Всичко друго са глупости. Много повече може да се научи от наистина всепризнатите гримьори в ютуб ( и то напълно безплатно), отколкото от Пенка от Долно Нанагорнище, която знае как да слага червило и вече се пише гримьорка.
А ако си си подложил с курс и едновременно с това гледаш всички клипчета и се упражняваш, то тогава вече е наистина може да кажеш, че знаеш и можеш.

Аз до преди година не се гримирах изобщо. Много се радвам, че при първия си любовен порив към грима си направих блог, защото сега той е перфектното доказателство, че с практиката идва и напредъка. Като се сравнят първите ми снимани гримове с последните, разликата е очевадна. Надявам се след още някоя година да стана наистина добра  Flutter

# 179
Дописвам: И в нашия Дебенамс има около 15-20 бройки останали. Ако някой иска мога да пращам.  Peace

За Vice ли става дума? Ако все още я има там, може да се разходя и пак да я разгледам. Много й се чудех на палитрата, но спрях да я мисля, защото реших, че вече е изчерпана навсякъде.

Момичета, къде се продаваха нещата на Stila - в Сефора? Една позната наскоро се върна за малко от САЩ. Тя има няколко палитри на УД и на Стила. Тя каза, че тези на Стила й харесват много повече  Thinking Някой друг има ли наблюдения?

Общи условия

Активация на акаунт