Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 32

• 34 487
  • 762
  •   1
Отговори
# 120
Весе, твоите прелести ми се губят от доста време. Няма ли да ни зарадваш с нещо красиво Flutter

Hug Наистина пак ме хвана липсата  Blush Но тези дни съм заета с дечурлигата сутрин и нямам време да особен грим, освен малко молив и спирала. Но пък се усъвършенствах вече супер в грима на лицето  Flutter Мисля, че вече постигнах наистина задоволителен резултат и намерих моията идеална комбинация от продукти  Peace Ще кажете на срещата дали съм права  Mr. Green

# 121
Много бързо пишете, ей

Ето нещо, което ми хареса. Между другото точно така се научих и аз да правя очни линии, първо с вертикалната линия

И за първи път да ми хареса синьо червило. Чак сега разбрах, то е правено за чернокожи жени Grinning Убийствено седи

# 122
  • София
Не знам какво си намерила, но според мен на всички срещи, на които съм те виждала, кожата ти е била перфектна.
Даже веднъж си позволих и да се загледам по-така, че беше споделила за някакви разширени пори и т.н., но и такива не видях... Blush

# 123
  • Пловдив
Жаки,с коя вълшебна четка са се снабдя за да мога да направя такава очна линия..то че няма да е същото- няма ,но поне да е близко.. Flutter Mr. Green

# 124
Не знаех, че в нашата тема пишат и гримьори, които ползват Крюлан Rolling Eyes
От кога се опитвам да се докопам до тази козметика, идея си нямате Wink

armira, няма нужда да е вълшебна Simple Smile  Аз го правя с четката на Есенс

# 125
  • Пловдив
Не знаех, че в нашата тема пишат и гримьори, които ползват Крюлан Rolling Eyes
От кога се опитвам да се докопам до тази козметика, идея си нямате Wink

armira, няма нужда да е вълшебна Simple Smile  Аз го правя с четката на Есенс
Може ли линк към четкта?  Blush

# 126
Eто я  Flutter
Малко е бодлива, ама иначе върши чудесна работа.

# 127
  • Пловдив
Благодаря ти! Hug   bouquet

# 128
  • Отвъд алеята зад шкафа
Най-трудно докарвам първата черта от снимките с очната линия, на едното око добре, обаче на другото никога не мога да я извия правилно. Освен това моите мигли имат една специфика - космите на миглите ми са разположени неравномерно, вместо да са в една линия, има миглички, които са по-нагоре и когато слагам очна линия не мога да я докарам плътно до края на клепача  Rolling Eyes

# 129
Веси, на предната среща наистина очите ти бяха изключително бляскави и приковаващи всички погледи, но аз като те видях, направо занемях колко перфектна изглеждаше и кожата на лицето ти!!! Исках да те питам как го постигаш, но ми беше далеч и така и не успях. Прекрасна цялостна визия  Heart Eyes

# 130
Мерси, момичета  Hug Но имаше доста какво да се желае още  Crazy Който се интересува ще споделя естествено. Но вече се убедих, че нещата, които си слагаме на лицето, всички са супер индивидуални кое как ще стои на всеки  Grinning

Много бързо пишете, ей

Ето нещо, което ми хареса. Между другото точно така се научих и аз да правя очни линии, първо с вертикалната линия

Скрит текст:

И аз така най-лесно докарвам хубава линия  Peace Аз съм супер доволна от скосената четка на Ейвън  Grinning

# 131
  • в 1001-та нощ
Най-трудно докарвам първата черта от снимките с очната линия, на едното око добре, обаче на другото никога не мога да я извия правилно. Освен това моите мигли имат една специфика - космите на миглите ми са разположени неравномерно, вместо да са в една линия, има миглички, които са по-нагоре и когато слагам очна линия не мога да я докарам плътно до края на клепача  Rolling Eyes

при това положение със сенки и скосена четка - ще ти е по-удобно  Peace

# 132
  • Пловдив
Пппффф,най-накрая ви изчетох   Laughing
И сега да ви кажа,че от както ви чета се напълних със всевъзможни неща,за чието съществуване даже и не предполагах-четки,метеорити,хайлайтъри и т.н.,защото толкова ми харесват нещата,които показвате  Hug    ,но като застана сутрин пред огледалото и целия ми ентусиазъм изчезва и излизам само със спирала и черен молив и гланц  Embarassed  99% от нещата,с които се сдобих стоят непокътнати-все не мога да се наканя  ooooh!  Е споделих си мъката......

# 133
А аз като се погледна сутрин в огледалото такъв уникален ентусиазъм ми се създава, че си нямате на идея Grinning
10-15 минути по-късно заприличвам на човек

# 134
  • в 1001-та нощ
Пппффф,най-накрая ви изчетох   Laughing
И сега да ви кажа,че от както ви чета се напълних със всевъзможни неща,за чието съществуване даже и не предполагах-четки,метеорити,хайлайтъри и т.н.,защото толкова ми харесват нещата,които показвате  Hug    ,но като застана сутрин пред огледалото и целия ми ентусиазъм изчезва и излизам само със спирала и черен молив и гланц  Embarassed  99% от нещата,с които се сдобих стоят непокътнати-все не мога да се наканя  ooooh!  Е споделих си мъката......

аз също, когато за 1 път си купих някакви неща - различни от спирала .... ги забутах и обикалях около месец, докато не ми се наложи да се гримирам  Joy hahaha

страхувах се от това свещенодействие.... все едно ще правя важен ритуал  Blush обаче - след първото слагана на пудра - толкова ми хареса - кожата ми изглеждаше съвършена (в моите очи) Blush и разликата ми изглеждаше огромна

но мина време - докато се почувствах уверена .... по-скоро - като тръгнах на работа и започнах да се гримирам всеки ден - започнах да добивам увереност и рутина, а като се включих в темата - започнах да осмислям и да имам различни гл.точки  Blush

Общи условия

Активация на акаунт