Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 32

• 34 523
  • 762
  •   1
Отговори
# 105

Ноеми, МАС нямаха ли някакво такова отровно синьо  Crazy
Имат, имат Атлантик Блу. Отрова е! Mr. Green

# 106
  • София
Ей, нямате изчитане.  Joy

Алена, толкова съм свикнала със сутрешното ти представяне, че днес се чудих защо не си показала снимки  Mr. Green

И на мен така повече ми харесва.. някакси се омекотява черното и не е толкова контрастно.  Peace

# 107
Ноеми, не знам какво да ти кажа, но с тези зелени очи - и с кал да се наклепаш пак ще са красиви  Heart Eyes

Аз с моите скучни кафеви очи само с грим мога да привлека погледа върху тях.

Много спамя днес, но този грим как ми хареса:

# 108
Ноеми, много си готина  Heart Eyes И аз ли пропускам твои гримчета, или много рядко ни пускаш?  Thinking
Самсара и аз съм като теб, хихи. Имам чувството, че на сините и зелени очи всичко стои толкова прекрасно, а на моите ужасно тъмнокафеви, нищо не мога да докарам. И миглите ми се сливат ииии изобщоооо - май трябват лещи и изкуствени мигли   Crazy
Ух, пуснах гримче за предизвикателството, ама нещо само едното око ми се получи   hahaha
Има време и може да спретна още нещо, че втора идея ми се върти в главата!
И, момичета, не си купувайте очната линия маркер на Ейвън!!!   Naughty Просто не знам как съм могла да дам дори и 1 лев за това  ooooh!

# 109
И, момичета, не си купувайте очната линия маркер на Ейвън!!!   Naughty Просто не знам как съм могла да дам дори и 1 лев за това  ooooh!

Да и моята шефка си я купи и каза, че била много зле  Rolling Eyes

# 110
# 111
  • София

Не знам, но много ми хареса и си позволих да го сложа тук - нали темата е Година на Змията!  Simple Smile
Сякаш е отделно направено и залепено заедно с миглите. Но пък е хубаво!  Simple Smile

# 112
  • София, Лагера

Ноеми, МАС нямаха ли някакво такова отровно синьо  Crazy
Имат, имат Атлантик Блу. Отрова е! Mr. Green
Денси Hug, отивам да се тровя!  Mr. Green Party

kopche,  позна Peace BeYu светло и наситено синьо + Essence тъмно синьо + тъмносин молив на Севънтийн  Grinning

WomanBerry,  Самсара, не съм съгласна за сините и кафявите очи!  Rolling Eyes Според мен на всеки цвят очи има нещо, което не стои хубаво и съответно което стои. Мен ако ме видите в нещо с червен подтон - топло лилаво, кафеникаво  Sick

WomanBerry, аз се гримирам еднообразно - синьо, зелено, лилаво, по-рядко сиво  Simple Smile. Но и не снимам, защото фотоапарата нищо не хваща  Cry.

# 113

И двете са вариант. Истинско - протеза от течен латекс. БИ трябвало и в домашни условия да се направи лесно - ако има нещо със ясна змийска текстура и се напласти латекс отгоре с подходящата дебелина.

# 114
елфичката да пуска фото урок. Степ бай степ, шрит нах шрит! Grinning
С нейните 2 четки, ще стане просто знаменита! Hug
Познавам и набюдавам нейните изяви, още когато постигаше този ефект с апликаторите си и съм и верен почитатател от онова време още, точно защото само с двете си ръце постига това съвършенство!  bouquet bowuu Peace

kopche изуми ме каква памет имаш  Crazy Това беше преди 100 години в една друга тема за грим и конкурси,която замря тотално  Laughing Но с това съревнование там просто нямаше как  Mr. Green

Фотоурок се каня да направя и все не намирам време.Но наистина ще се заема скоро,обещавам.
Аз пък се чудя как може човек да има толкова много четки.Аз ще изгубя още 1 час само в пресягане и сменяне на четките  Laughing Но както казах сега чакам един комплект и може  животът да ми се стори по-лесен с тях  Whistling Crazy За по-различен резултат се съмнявам  Thinking

Ноеми....много жестока шапка  newsm03 Но и очите ти както каза Самсара са много забележителни!  Heart Eyes
Моите уж сиви,ама без грим никого не биха привлекли  tooth Толкова да са мижави  ooooh! Определено нямат такъв открояващ се цвят като твоите  Crazy

# 115
  • София/Горна Оряховица
То и аз имам общо 4 четки, ама ако ще на елфи  ръцете да ми ги сложите, тоя резултат - няма как да го докарам  bowuu .
Евала, Елфи !  Heart Eyes

# 116
И аз ще се радвам много да видя един фотоурок от Елфи  Hug

# 117
 Hug Елфи, и аз се включвам към фотоурок чакащите.......

# 118
  • София
днешното гримче
Скрит текст:

продукти:
Скрит текст:
Face:
Sugar Girl
Missha Signature Real Complete BB - 23
Maybelline Fit me Concealer
Ben Nye – white powder
Rimmel Stay Matte
Cheeks:
Rainbow Priorities – Shine Bronze
ELF Contouring set
MAC Whisper of Gilt
EYES:
Nyx HD Eyebase
Moda 318, 315 & 306
Inglot DS 463
Essence eyebrow set
Essence Brow gel
Mascara- GR Wonder Lash
LIP:
Mac Gaga 2 & Mac Gaga 2 lipglass

Последна редакция: чт, 21 фев 2013, 22:21 от lepidopteria

# 119
  • София
И аз се излъгах с тоя писец на Ейвън. Ужасен е и свърши за нула време.

Елфи, нареждам се на опашката на чакащите фото урока  Mr. Green

Весе, твоите прелести ми се губят от доста време. Няма ли да ни зарадваш с нещо красиво Flutter

Общи условия

Активация на акаунт