Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 32

• 34 413
  • 762
  •   1
Отговори
# 375
Днес си сложих пигменти (отдавна не го бях правила) и ми е трудно да се възприема с тях.
Харесва ми, но ми идва малко прекалено за дневен грим  Rolling Eyes

Имаше коментари, че трябвало да се слагат сенки под веждата - аз съм си сложила, но на снимката не се вижда нищо от тях  Crazy
Много ми се носят сенки, които да не са матови, но и прекалено лъскави не искам да бъдат.

# 376
Може ли аз да се включа  Embarassed

# 377
  • в 1001-та нощ
Днес си сложих пигменти (отдавна не го бях правила) и ми е трудно да се възприема с тях.
Харесва ми, но ми идва малко прекалено за дневен грим  Rolling Eyes
Скрит текст:
Имаше коментари, че трябвало да се слагат сенки под веждата - аз съм си сложила, но на снимката не се вижда нищо от тях  Crazy
Много ми се носят сенки, които да не са матови, но и прекалено лъскави не искам да бъдат.

бялото под веждата ли имаш предвид?

аз лично съм имала предвид да се направи 3Д ефект - дълбочина

например - когато на клепача имаш светъл тон, както е сега, а на костта над него тъмен, то зоната около окото изглежда по-релефна, иначе стои по-плоска

разбира се - под веждата пак бледваш с нещо светло  Peace

получава се - светъл клепач, затъмняване над него и изсветляване под веждата

може и с тъмен клепач и светла кост - аз и двете съм ги правила  Peace

# 378

Moмичета, намерихте ли онази пудра на Пупа? Аз гледах по разни сайтове, който предлагат марката но нямаха нищо подобно.

# 379
a.l.e.n.a, нямах предвид твой коментар - теб те разбрах.  Simple Smile
Сега имах предвид слагането на светли сенки директно под веждата, а не върху костта, която при мен липсва  Laughing

# 380
  • в 1001-та нощ
да, забелязала съм, че костната структура там е доста различна, при мен и Малви е доста изразено, при теб и Жаки мисля е по-различно

# 381
Аз открих и поръчах Пупа-та в Ибей, но през Ягодката. Сега започва чакането да пристигне  Crossing Arms Минах през МАК днес и вдигнах мини скандал за броя на пейн пот-овете, които получават  Mr. Green Обещаха ми да поръчат и да ми пишат,  пък ще видим  Crossing Arms
По отношение на костта  Joy (не знам защо ми е толкова противничко това понятие) и при мен липсва  Laughing

# 382
Абе ей Grinning На никой не му липсва кост, я си пипнете зоната под веждите да видите, че си имате. При някои просто хлътването е повече. На мен лично много си ми харесва, че нямам такова (или поне не толкова силно изразено) и го създавам изкуствено.
А и конкретно тези жени с по-малко хлътване имат щастието да могат да носят много повече различни стилове грим.

# 383
  • в 1001-та нощ
това последното е абс. вярно  Peace

# 384
Момичета, доволни ли сте от сенките на FYRINNAE, доближават ли се до пигментите на Мac?

http://prettymaking.com/2012/09/fyrinnae-arcane-magic-eyeshadow-swatches/

# 385
На мен ми харесва нещо средно, но при мен тази част е  плоска.
Не се оплаквам и не смятам, че това е чак такъв голям проблем  Simple Smile

# 386
Намерих блог, в който има доста от глитърите на fyrinnae  Wink
http://www.unique-desire.com/2013/01/review-fyrinnae.html
Не е нужно да казвам, че ми харесаха всичкиии  Crazy Другата седмица, като ми се занули кредитната карта, май ще пусна една пробна поръчка  Whistling
Веселина с какво ги задържаш на окото , никога до сега не съм ползвала нищо подобно, мисля че за вечерта би стояло невероятно. И още нещо как почистваш четката си от това лъскаво чудо, или най вероятно ще трябва да отделя една четка само за това, каква по добре би свършила работа естествен или изкуствен косъм?

Повечето се нанасят много приятно мазно и много лесно  Peace За други, които се разпрашават повече (като тези на Инглот) ползвам базата за пигменти на Есенс - добра работа върши  Peace
Четката я почистват с вода и бебешки шапмоан след това и няма никакви следи  Wink

Аз открих и поръчах Пупа-та в Ибей, но през Ягодката. Сега започва чакането да пристигне  Crossing Arms Минах през МАК днес и вдигнах мини скандал за броя на пейн пот-овете, които получават  Mr. Green Обещаха ми да поръчат и да ми пишат,  пък ще видим  Crossing Arms
По отношение на костта  Joy (не знам защо ми е толкова противничко това понятие) и при мен липсва  Laughing

Дай линк, моля  Praynig Аз въобще не можах да се ориентирам какво трябва да търся  Rolling Eyes

Момичета, срещата беше страхотна! Благодаря от сърце на всички за прекрасната компания и милото отношение и специално на Адри за организацията  Hug

За тези, които се интересуваха от "хайлайтъра" Simple Smile - беше сенки на Мак - Mac Pro Longwear Eyeshadow in Carefree
Скрит текст:
[/color]
Ел, кажи де как се казваше тази розова красота на Пупа, не ме дръж в напрежение  Mr. Green

B & C, много ми харесват последните ти два грима, които показа  Peace

# 387
Веси, във ФБ съм дала линк, ЕЛ е снимала пудрата с точното име  и т.н.  Peace

# 388
Еми аз уж сега гледах там, пък нищо не видях  Crazy Сега ще гледам по-подробно.

# 389
  • Пловдив
Дами, днес си взех първата очна линия,спрях се на Г.Р. тип маркер с идеята с нея да се науча,и ако успея ще си взема нещо по добро.Питането ми е  следното -ако пробвам да опуша окото с молив и отгоре сложа тънка очна линия прието ли е или не трябва да има опушване след като се слага очна линия? Blush

Общи условия

Активация на акаунт