Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 32

• 34 408
  • 762
  •   1
Отговори
# 390
Норе, може ли линк и тука. Поне Пупа не ми е проблем да купя, че я има та да не остана Embarassed

# 391
Норе, може ли линк и тука. Поне Пупа не ми е проблем да купя, че я има та да не остана Embarassed

Тази пудра специално е от лимитирана серия и в Бг вече я няма  Wink
Ето от тук може да я поръчаш:
http://www.ebay.com/itm/271035678894?ssPageName=STRK%3AMEWNX%3AI … p3984.m1439.l2649
http://bg.strawberrynet.com/makeup/pupa/luminys-luxury-powder--shimmering/131447/

# 392
ако пробвам да опуша окото с молив и отгоре сложа тънка очна линия прието ли е или не трябва да има опушване след като се слага очна линия? Blush
Според мен няма проблем да се използва очна линия в комбинация с молив - важното е на теб да ти харесва.

# 393
# 394
Веселина, благодаря  bouquet Аз не съм в Бг и тука има много Пупа. Аз имам доста техни работи. Много са добри. Мислех да не е една друга розова прелест дето имам, но още утре съм на лов да проверя за тази.

# 395
  • Бургас

Мими Мървакова,благодаря за съвета отново,но съм от Бургас,а тук няма Инглот  Sad
Може ли някой да ме насочи към групата във фейсбук  Praynig

# 396
Веселина благодаря за отговора  bouquet

Жаки това твое око ли е?
Би ли описала с какви продукти е направен грима моля Praynig
И за миглите да питам, на коя марка са и модел ако има такова чудо "модел на мигли" Simple Smile

# 397
Не е моето око. Аз съм показвала десетки снимки и сигурно повечето вече знаете, че аз нямам такива вежди, за очи пък да не говорим Grinning

Колкото до сенките, Инглот имат подобен ментов цвят. Имам и на МАC същият, но е лимитиран.
Есенс имаха преди години също подобни сенки.
Като цяло само той е уникален, другите цветове са лесни за намиране.

# 398
  • София
от мен един ежедневен - офис грим
Скрит текст:

продукти:
Скрит текст:
Face:
Sugar Girl
Maybelline Fit me
Revlon Color Stay
Garnier BB cream
Maybelline Fit me Concealer
Ben Nye – white powder
Rimmel Stay Matte
Cheeks:
Rainbow Priorities – Shine Bronze
ELF Contouring set
MAC Whisper of Gilt
EYES:
Nyx HD Eyebase
Moda 318
Catrice Copper&Gabbana
Micabela - Intelligence
Essence eyebrow set
Essence Brow gel
Mascara- MeMeMe – Fat Cat
LIP:
Revlon Just Bitten Kissable – Crush Begun

# 399

Аз си сложих още от тъмно зеленото на NYX + изкуствените мигли на МАС Mr. Green Laughing

Първият вариант на мен ми харесва повече Blush
Вторият вариант ми е прекалено тежък и вечерен  Rolling Eyes

Последна редакция: нд, 24 фев 2013, 17:50 от B & C

# 400
  • В къЩи.
Лепи, кажи повече за ФДТ на Майбелин Fit Me?

# 401
  • София
*Л-и-я* влюбена съм в него, но за съжаление не е за моята кожа. Завършека е много естествен , не седи като маска и озарява лицето, но ако си с мазна кожа или много изразена мазна Т-зона, то лъсването ти  е гарантирано Sad 
Покривноста му е лека към средна, но може да се наслагва до задоволителното покритие.
Идеален е за хора със суха и нормална кожа.
Издържа ми цял работен ден без проблем , като има леко разтичане само около Т-зоната, но то е защото Т-зоната ми е изключително мазна.
Цветовата гама е богата, но най-светлия нюанс не е зареден.

# 402
  • В една слънчева къща...
B & C, много красиво   bouquet

# 403
Красиво е...

# 404
Ух, по диагонала ви минах, завидях благородно за срещата Simple Smile Да кажа само, че на В&С последното гримче страшно ми харесва!!  Heart Eyes Трябва да си взема изкуствени мигли...  Така се променя окото с тях Simple Smile
Чудя се дали да не си скрия снимките за змийското предизвикателство, които пратих на Мис Нели.. Така оплесках нещата. Имах идея, и като реших да творя и едно голямо нищо  ooooh! Много ме е яд...  Tired

Общи условия

Активация на акаунт