Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 32

• 34 466
  • 762
  •   1
Отговори
# 315
  • Бургас
B & C,кои са цветовете?

# 316
B & C, твоите гримове винаги са нежни.Много ми харесва когато изтегляш грима малко повече навън.  bouquet

# 317
Ето и един тъмен грим от мен.Приемам критики  Embarassed

Още в скрития текст.

Скрит текст:

# 318
  • Пловдив
Отдавна ви чета, но не смея да се включвам в дискусиите ви, защото се чувствам напълно некомпетентна. Embarassed Но пък попивам знания и идеи от великолепните гримове, които показвате Hug Днес ми дойде куража и искам да чуя вашите коментари, забележки и съвети относно начина, по който (се опитвам да) се гримирам - имам паднал клепач и е доста трудно (поне според мен) Rolling Eyes :

Скрит текст:

# 319
Моето мнение отново ще бъде драстично различно.

Цветът на червилото е важен, но не е и догматично зависим от предопределени правила.
При добре направени грим и прическа свободата за избор на цвета е голяма.На практика тотална.

Няма догми и закони от сорта "нюанс маув не отива на пепеливи коси" или "корал не бива да се носи от жени с цвят на косата 6+ по номерацията на Лореал".

Това са глупости.
Може всичко.
Определящи са само целта, желаното въздействие и настроението.  

----------------
troncheva, много си красива.

# 320
  • София
Ara_bella newsm10 smile3501  bouquet

# 321
Както винаги страхотна, зареждаща, емоционална среща с нови запознанства и супер много козметични продукти на масата.
Красиви дами, много красиви, перфектно облечени и гримирани, готини прически и стил. Heart Eyes
Най-красивата и най-добре гримирана: дамата с тигърчето! Heart Eyes Grinning Hug
Всичко ми хареса, не се зарибих по нищо освен по хайлатъра на Too Faced, който си харесвам отдавна, но не вземам защото имам много и не ми трябва. Сдобих се с три нови лака /благодаря на когото трябва  Heart Eyes Hug/ и сега ще купя още поне един, лилавия пясък на Марая Кери, който стои просто божествено на хубавите нокти на Ел. А може и всичките, още не съм решила. Whistling

# 322
  • в 1001-та нощ
и аз днес се наситих на красота  Heart Eyes от densi направо струеше свежест и пролет, много ме изненада със стайлинга  Heart Eyes

успях да забележа само гримовете на Веси и Жаки - възторгващи; иначе съм такъв заплес - нищо никога не виждам  Sad

и съм бюро забравени вещи - няколко забравени неща са в мен - ще се свържем  bowuu

...
Алена, ще чакам да покажеш грим с тези палитри  Simple Smile

непременно, май нейкид 1 е най-моята, но не ми пречи да ги имам и трите  Joy hahaha bowuu дори днес се изкуших да я ползвам, но реших да отложа  Blush

B & C, troncheva, Ледената кралица  Blush прекрасни  bowuu

# 323
  • в 1001-та нощ
забравих да покажа снимките от грима за срещата  Blush една напоследък - любима комбинация  Blush на която бях супер затруднена да измисля червило  ooooh!

# 324
Аленка, изглеждаше както винаги страхотно, женствено и нежно. Heart Eyes Hug  bouquet

Абе хора, тези момичета Ел-Мем, Жаки и другите да не изреждам всички, кой ги гримира? Записвайте си часове при него, защото е уникално добър! Whistling

Жаки ми харесва уникално много с нюд грим на очите. Той не е точно нюд де, ами е някакво разкошество. Heart Eyes

А сетих се, харесах и ще поръчам ББ крема на Жаки, веднага. Heart Eyes

# 325
 Здравейте, за първи път се включвам и искам да попитам нещо - как разбирате какъв е подтона на кожата ви? Извинявам се, ако въпроса ми не е за тук Simple Smile

# 326
  • Перник
Момичета....много красота ,много нещо  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
От Денси наистина струеше пролет и свежест  Simple Smile В червилото ми останаха очите  Heart Eyes а инещо блестеше невероятно над скулите ,но така и не разбрах какво  Rolling Eyes
Веси беше направо като кукла,страхотен грим  Heart Eyes
А Ноеми ми взе акъла с тази шапка  Heart Eyes и страхотен грим  Hug И въобще  е страхотна  Hug
Ох,не мога да изредя всички,ама наистина сте прекрасни  Hug Hug Hug

П.П. Ооооо за малко да забравя да отбележа,че чантата на Аленка ще я сънувам  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Както се вика "изби рибата"  Simple Smile

Последна редакция: сб, 23 фев 2013, 18:46 от malvinka88

# 327
  • в 1001-та нощ
Аленка, изглеждаше както винаги страхотно, женствено и нежно. Heart Eyes Hug  bouquet

Абе хора, тези момичета Ел-Мем, Жаки и другите да не изреждам всички, кой ги гримира? Записвайте си часове при него, защото е уникално добър! Whistling

Жаки ми харесва уникално много с нюд грим на очите. Той не е точно нюд де, ами е някакво разкошество. Heart Eyes

А сетих се, харесах и ще поръчам ББ крема на Жаки, веднага. Heart Eyes

и на мен Жаки много ми хареса, дори я питах с какво е гримирана (познайте от 3 пъти  Joy hahaha  едни сенки, за които никога не е говорила)

Веси дори забравих да я питам, а другите не ги видях  ooooh! ooooh! ooooh! т.е. попивах хората и не виждах грима  Shocked

# 328
Ох, разказвайте още! Аз исках и щях да дойда, но имах състезание преди това, което се проточи доста над планираното и нямаше шанс просто. По-късно ще пусна грима. А на лицето бях с шанелската златна пудра и в 7:30 като излязох, мъжът ми направо ей такива очи ококори  Shocked колко много съм блестяла. Ама и аз яко я бях насложила с пухчето, голям кеф беше.

# 329
  • в 1001-та нощ
хи хи, аз понеже след срещата отивах на работа - моят мъж каза, че "не е нормално толкова да се глася за работа"  Joy hahaha то не беше нищо по-различно от друг път, но и на него много му хареса   Blush

шанелската златна - коя точно? коледната ли?

Общи условия

Активация на акаунт