Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 32

• 34 356
  • 762
  •   1
Отговори
# 510
E как, той ми е любимец Heart Eyes качвала съм го много пъти

# 511
  • Отвъд алеята зад шкафа
E как, той ми е любимец Heart Eyes качвала съм го много пъти

Страхотен е. Но какъв е в живота - гримьор, гей, това му е хоби? Много е интересен.

# 512
Да, работи като гримьор, но всичко което може го е научил сам.
Канадец е. А колкото до това, че е гей.....мисля че си му личи Grinning

Аз предимно следя само такива като него в YT. Жени гледам адски рядко, не са ми интересни в повечето случаи.

# 513
Да, работи като гримьор, но всичко което може го е научил сам.
Канадец е. А колкото до това, че е гей.....мисля че си му личи Grinning

Аз предимно следя само такива като него в YT. Жени гледам адски рядко, не са ми интересни в повечето случаи.
И аз съм му фен има и още няколко подобни, някога бях на фестивал в Москва гримьорите всички бяха хомосексуалисти, но пък и бяха най добри.

# 514
И на мен ми харесва този господин  Grinning
Преди малко гледах за  Real Techniques Brush

# 515
  • Стара Загора
Събрах си 3 кутийки, макар едната да не е Герленска. Като свършат Митик ще се огледам за някои други - я от лимитките, я от редовните.  Joy За такива продукти обичам да имам нечетен брой.  Joy

http://img850.imageshack.us/img850/605/2502201322989.jpg
http://img839.imageshack.us/img839/7758/2502201322995.jpg

# 516
  • На острова
Знете ли, дали в България ще идват пролетните Метеоритки?
В Лондон ги гледах, но нямаше никой на щанда, а аз закъснявах и нямаше кой да ме обслужи (факт).
Ако не идват тук, да кажа на мъжа ми да ми ги вземе.
Няма да мина само с Драконите. Беше ясно..искам и розовите  Flutter

# 517
Ами те пролетните вече започнаха да свършват по магазините  Mr. Green

# 518
  • Отвъд алеята зад шкафа
А бе много са готини райските метеорити, така че си заслужават, да не казвам, че пък са огромни и сигурно 10 години ще ги ползвам. Скоро ще свършат и ще ви е яд, както мен сега ме е яд за Драконовите. Още не знам какви ще са следващите лимитирани, ама ги искам  Laughing

П.П Цялата къща мирише на виолетки.

# 519
А бе много са готини райските метеорити, така че си заслужават, да не казвам, че пък са огромни и сигурно 10 години ще ги ползвам. Скоро ще свършат и ще ви е яд, както мен сега ме е яд за Драконовите. Още не знам какви ще са следващите лимитирани, ама ги искам  Laughing

П.П Цялата къща мирише на виолетки.

Къде ги има тези шарени перли???

Последна редакция: вт, 26 фев 2013, 02:07 от NovemberRain

# 520
  • Отвъд алеята зад шкафа
Мими Мървакова тези перли са лимитирани от пролетната колекция на Guerlain и ги има в някои от магазините в Бг, в които се продава марката, както и в чуждестранни сайтове.

# 521
  • София/Горна Оряховица

Може ли да си призная един велик грях  Blush
Гримираха ме с метеорити, харесах се ... но аромата ме влудява  Blush . Има нещо грешно в мен, много сбъркано  hahaha .

Последна редакция: вт, 26 фев 2013, 02:10 от NovemberRain

# 522
  • На острова
Ами те пролетните вече започнаха да свършват по магазините  Mr. Green
Ауууу, стига бе..Хиени такива  Laughing

Думата "мразя" е много негативна и прекалена, по принцип. Да мразиш е доста силно чувство..Не я използвам в речника си. Използвайте "не обичам" или "не ми е приятно", но чак да "мразиш"......недейте така.

# 523
Ооо не, няма нищо сбъркано Боряна  Hug Аз в началото също не ги харесвах особено. Чак след това се влюбих. Има сигурно някаква дрога в тях
прекалено много ми харесват и мога да ги душа нон стоп

# 524
  • София/Горна Оряховица
Ооо не, няма нищо сбъркано Боряна  Hug Аз в началото също не ги харесвах особено. Чак след това се влюбих. Има сигурно някаква дрога в тях
прекалено много ми харесват и мога да ги душа нон стоп

Това е и моето обяснение  Mr. Green .
Не е честно да имам толкова чувствителен нос  Crossing Arms . Имах и един бронзър - все едно разнасях мини пекарна в кутийка с блясъчета. Само да го отворя - и ми се доял някой къпкейк. Ей за това не обичам напарфюмени продукти  Laughing .

Стига съм спамила, а да споделя фундаментално (да бе, да) откритие в спиралите за моите мигли:
- съчетанието "силиконова четчица" да не ми се мярка покрай очите  Mr. Green! Завърнах се към добрите, стари "космати" четчици и разбрах що е то погледа ти да изпъкне заради наличието на мигли. Накрая само минавам с една силиконова, да среша малко положението и после цял ден пърхам с мигли  Flutter .

Общи условия

Активация на акаунт