Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 32

• 34 306
  • 762
  •   1
Отговори
# 570
  • Отвъд алеята зад шкафа
Ето как се виждат пролетните метеорити -

И на това нещо Темпталиа да каже, че са незабележими  newsm78

# 571
panic_queen, много красиво!  Heart Eyes И много хубави очи  Flutter
Ел, аз даже не знам как миришкат хахаха, ама не обичам виолетки, тъй че вероятно ще се присъединя към твоята компания  Crazy
Аленка, многоооооо ми харесваш днес. Честно казано с всеки ден все повече и повече ми харесват гримчетата ти   bouquet Вече трудно мога да избера с кой най-много ми харесваш! хихи

Хич не ми е до гримиране на мен, а така искам да си използвам палитричките... Дано ми дойде вдъхновението скоро  ooooh!

# 572
  • София
Момичета влизам да похваля един ФДТ - Revlon Colorstay Whipped
страшно въздушен на допир, хипер кремообразен, но не мазен, покритието е идеално по -покривен е от стандартния Color stay и като усещане на кожата по  ми харесва, нанасянето е също по-лесно
под очите наслоих една идея повече и нямам нужда от коректор, както и на челото имам един спукан капиляр( които се каня от няколко месеца да премахна) и той не си личи.
Седи супер естествено и не си личи

Жаки сигурна съм, че ще ти допадне

Аленка много ми харесва гримът ти
panic_queen много красиви гримчета
gadamer ох, че блещукалки

аз се чудя какви сенки да сложа

# 573
  • София
Скрит текст:

Това със светкавица ли е? На моето лице не изглеждат по този начин- да, имат доста блясък, но не по този начин и не така натрапчив. И определено внимавам, за да не стана розова  Laughing Иначе са страхотни Grinning

# 574
Лятна колекция Dior  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes 

# 575
Лепи, от къде го купи новия Ревлон  Grinning

# 576
  • Отвъд алеята зад шкафа
Скрит текст:

Това със светкавица ли е? На моето лице не изглеждат по този начин- да, имат доста блясък, но не по този начин и не така натрапчив. И определено внимавам, за да не стана розова  Laughing Иначе са страхотни Grinning

Не, нито една снимка от албума не е със светкавица. Жълтее от светлината.

# 577
  • София
Ясно  Hug

Може ли да споделите какви сенки за вежди ползвате? Аз бях досега с молив на Ейвън, но свърши и вече не го предлагат. Ползвах светъл вариант.  Rolling Eyes Другите моливи не ми харесват, твърди са и са някак неестествени  Rolling Eyes Имах сет на вежди на есенс, но и той не ми допадна.

# 578
Аз ползвам сет сенки за вежди на Орифлейм и ми допада  Peace А на теб защо не ти харесва да са твърди моливите за вежди, те май стандартно са по-твърди  Thinking

# 579
Korres eyebrow pencil N3 . Не е твърд и нанесен стои някак прахообразно. Използвам най-светлия,че съм блондинка. На мен моливите определено са ми по-удобни от сенки ,само дето мноооого ме мързи да ги слагам.

# 580
  • в 1001-та нощ
Благодаря, Дами  Heart Eyes bowuu  bouquet

Илли, аз ползвам една разкошна нюд палитра на Сефора, дори се чудя как не съм я ползвала за очи и скоро трябва да наваксам този пропуск  Peace

# 581
  • София
veselina_s_p една страхотна съфорумка ми съдейства за него ( от USA)
междудругото вече знам защо хвалят сенките на Wet'n Willd страхотни са : пигментирани не се ронят
само дано успея да хвана грима
Много рядко харесвам творенията си , но това е много готино  Blush
в зелено, черно и синьо

# 582
Лепи,аз имам Ревлона от няколко месеца,много ми харесва,но по-бавно съхне и леко ми лепне докато попие,исках да питам при теб наблюдава ли се подобно явление или е заради моята кожа.Иначе е много хубав,страшно ми допада консистенцията,много е приятен на допир Crazy

# 583
veselina_s_p една страхотна съфорумка ми съдейства за него ( от USA)
междудругото вече знам защо хвалят сенките на Wet'n Willd страхотни са : пигментирани не се ронят
само дано успея да хвана грима
Много рядко харесвам творенията си , но това е много готино  Blush
в зелено, черно и синьо

Заинтригува ме, ще чакам снимките  Hug

# 584
За водните линии ползвам това. Малко е трудно докато се свикне с нанасянето, но после ефектът, при мен поне, е страхотен.  Peace

А това е???Някакъв вид сет предполагам???
Цитат
Тези на коя фирма са???

Общи условия

Активация на акаунт