Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 32

• 34 314
  • 762
  •   1
Отговори
# 555
  • в 1001-та нощ
Благодаря, Момичета  Blush

Веси, нямам телесен молив, но и този не изкарва много  Blush ефектът е краткотраен  Blush

Hope, твоята кой номер е  Rolling Eyes мисля, че разликата между мен и теб е в базата и полагане на тъмен цвят над светлия, които кара светлият да изпъкне и добавя ефект на повече пигментираност  Blush

исках да затъмня само с кафяво и хад него някакво АМС кафяво, но нямам и не ми се ровеше в нейкидите

АМС-тата са уникално приказни, хем мат, хем брокат и много трайно - ще гледам за такова кафяво  Blush като бордото  Heart Eyes

# 556
  • Варна
За водните линии ползвам това. Малко е трудно докато се свикне с нанасянето, но после ефектът, при мен поне, е страхотен.  Peace

Последна редакция: вт, 26 фев 2013, 10:01 от mari6a

# 557
  • София
Само аз ли не харесвам аромата на Метеоритите?  Thinking

# 558
  • в 1001-та нощ
Пропуснах да отбележа, че днес съм с ББ крема на Филорга, изнеанда ме, слива се идеално с тена ми, нито е сив, нито е розов, особено телесен, не ми промени цвета, попива моментално - с докосването, като бяла козметика, не остава филм или маска, като повечето скин 79

# 559
Алена,много добре си го направила технически ,но на моя таблет цветовете са излезнали много ярки и прекалено много Има червено, прасковено , бананово, патладжанено... Какъв е ружа?

# 560
Hope, твоята кой номер е  Rolling Eyes мисля, че разликата между мен и теб е в базата и полагане на тъмен цвят над светлия, които кара светлият да изпъкне и добавя ефект на повече пигментираност  Blush

Алена, едното ве 46F, а другото мисля, че беше 142 AMC shine, но за него не съм сигурна. Във всеки случай и двете не са розови, а по-скоро нюд и банан.  Peace

Twisted EvilИ да се оплача от една спирала! Евтина е, вярно, но не може да има такава огромна разлика в първата, която купих и, от която бях супер доволна (огромна четка, страхотен плътен черен туш) и от сегашната ми - мажа, мажа и няма грам покритие върху миглите ми!!! !  Crossing Arms Просто все едно имам 2 мигли на кръст!!! Това ме влудява!  Twisted Evil Close #Cussing out #2gunfire Че нямам мигли на фотомодел - нямам, но винаги съм успявала да си ги направя, подчертая, да се виждат. А сега все едно имам 2 косъма и колкото и да плескам - ефект няма!

Става дума за Rimmel, ето тази:
Скрит текст:
Twisted Evil

Последна редакция: вт, 26 фев 2013, 10:09 от Норе

# 561
  • в 1001-та нощ
хи хи, сега се сетих да си погледна записките в телефона - какво съм ти взела (записвам си - да не се помайвам в магазина) и според тях са DS 467 и AMC Shine 46

и аз взех една на ГР - страхотна и като я купих за втори път  Sad нищо общо  Sad

# 562
  • София, Лагера
Само аз ли не харесвам аромата на Метеоритите?  Thinking
Не  Simple Smile
Аз пък след бляскавата вълна, която ме тресеше от няколко месеца (защо ли?  Mr. Green) нещо реших да превключа на матова... ама може да е от времето, де  Simple Smile

# 563
  • Отвъд алеята зад шкафа
Направих много снимки на нещата от вчера, пускам ги като линк към албума, за да не товаря темата.

Метеоритите - сложих ги върху крем на ръката ми като наслоих стабилно - много розов сатенен филм с доста брокат, кожата ми беше влажна от крема и ефектът беше супер видим. С фотоапарата не се хваща цвета, имайте предвид, че е розово.

Супер оргазма - снимките пак са върху намазана с крем ръка, от едната страна наслоих много и цветът е доста наситен, но на скули разбира се като се сложи умерено не е така. Шимър е много едър, не съм виждала досега такова нещо.

Сенките от първата палитра Рейнбоу са много пигментирани, лъскави и ужасно трайни, едвам ги свалих от ръката си. Хайлайтърът е страхотен - на светлина е много нежен, без брокати, само лек филм върху кожата, на дневна светлина слабо се забелязва, ще го пробвам дори на цяло лице, много ми харесва.

Втората палитра съдържа 4 цвята мазни сенки, много пигментирани и също трайни. Мат цветовете пък са слабо пигментирани, но не са мат в никакъв случай, стоят сатенени.

http://gadamer4e.snimka.bg/?album;aid=733891

# 564
# 565
veselina_s_p, ти отдавна не си ни показвала нищо  Crossing Arms

Вярно си е  Blush Голяма съм мотка напоследък. За срещата спретнах един грим, може би трябваше да го снимам  Thinking Вчера направих един и го снимах, но нямах време да качвам снимките. Не беше нищо особено, семпло гримче, но ще го покажа довечера  Wink

Веси, нямам телесен молив, но и този не изкарва много  Blush ефектът е краткотраен  Blush

Аленка, аз имам един тересен на Макс Фактор, който много си го харесвам  Peace И ми изкарва по 2-3 часа, което си е много за мен  Grinning

# 566
  • Отвъд алеята зад шкафа
panic_queen  много хубави гримове, чудесно направени, всичко ми харесва  Peace

# 567
  • в 1001-та нощ
Веси, мерси за добрия отзив - ще се огледам  Blush

panic_queen  Heart Eyes

# 568
panic_queen, прекрасно  Flutter Показвай по-често неща.

gadamer, НАРС-а е жесток! Хич не знам защо си му вдигнала мерника  Laughing

Само аз ли не харесвам аромата на Метеоритите?  Thinking
Не  Simple Smile
Аз пък след бляскавата вълна, която ме тресеше от няколко месеца (защо ли?  Mr. Green) нещо реших да превключа на матова... ама може да е от времето, де  Simple Smile

И аз напоследък посягат към матови сенки  Wink Липсват ми достатъчно матови сенки от по-светлите цветове. За това сега съм в чуденка дали направо да не си поръчам палитра на Стила или Нейкид 2  Whistling

# 569
Радвам се,че ви харесват  Hug
Малко вдъхновение:
http://i50.tinypic.com/e6zl00.jpg  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт