Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 32

• 34 276
  • 762
  •   1
Отговори
# 645
  • София/Горна Оряховица
Те в клипчетата дори да слагат описание, рядко ми се намират същите неща. Каквото ми харесва гледам да го изкопирам с наличните ми продукти. Почти всяка марка си има неща, които се дублират.
Спомням си преди 5-6 години като гледах Panacea81 и само се повтаряше MAC това, МAC онова. А аз нямах нищо тяхно. Чак след това разбрах какво толкова ги хвалят yes

Peace Като гледам грим на Лиса, примерно (щото основно нея си гледам) - гледам приблизително цветове, техника, последователност.
Като нямам фдт Шанел, не значи че не мога да пресътворя грима. Иначе наистина е полезно да се слагат продуктите, но почти никога няма как да имаме абсолютно същите items (уча за държавен по английски, половината ми думи ми идват на друг език  Mr. Green )

# 646
Аз много бих искала да видя змийски грим от Ноеми - с тези уникални очи ще стане убиец !  Heart Eyes

И да ви призная - нямам нито една зелена сянка с колекцията си  Shocked Нито пък синя  Shocked Установих го току що  Laughing

п.п. купих си жесток змийски патък и чанта, ама не мога да реша с какви дрехи и грим да ги нося  Rolling Eyes

# 647
Бори, видях че си питала за грим интервю. Аз мога да кажа как отидох в MAC- точно по техният протокол. Черно облекло, като за клуб. Супер силен, драматичен грим, яко контуриране. И гледах да ползвам само техни продукти. Което те забелязаха. Важното е според мен да се покажеш като можещ и артистичен човек. И разбира се да се чувстваш добре с този външен вид.

Hope, покажи чантата Flutter И аз имам една такава, много ми е любима и се връзва на всичко (черно-сива е, лачена)

# 648
  • София
И аз в Инглот отидох с доста силен грим, въпреки, че интервюто беше през деня. В общи линии, гледаш как изглеждат вече наетите служители и се съобразяваш с това - ако са с лек или никакъв грим - така отиваш на интервю, ако са наплескани силно, плескаш се и ти (ако можеш по-добре от тях, още по-хубаво)

# 649
И аз в Инглот отидох с доста силен грим, въпреки, че интервюто беше през деня. В общи линии, гледаш как изглеждат вече наетите служители и се съобразяваш с това - ако са с лек или никакъв грим - така отиваш на интервю, ако са наплескани силно, плескаш се и ти (ако можеш по-добре от тях, още по-хубаво)
Laughing В Инглот в МОЛ Стамболийски винаги са до ушите наплескани...В кой МОЛ ходи ти???

# 650
И във Варна в Инглот са ужасно наклепани. Гримьорката пък само като я видя и ми се отщява от гримове. Ако трябва да им подражавам на тези значи изобщо да не отида на интервю. Не че има такава опасност.  Mr. Green

# 651
А на мен точно това ми харесва yes Отивам в магазин за професионален и арт грим. Искам да са гримирани здраво. В Германия последният път бях в няколко MAC-a и ми напълниха душата. Гледах с отворена уста

# 652
  • София, Лагера
Аз много бих искала да видя змийски грим от Ноеми - с тези уникални очи ще стане убиец !  Heart Eyes
И да ви призная - нямам нито една зелена сянка с колекцията си  Shocked Нито пък синя  Shocked Установих го току що  Laughing
НореHeart Eyes
Давам си очите някой да ги гримира. Аз хич не мисля, че ще се справя със змийски грим Blush. Честно казано изобщо не го асицоорам със зелено, по-скоро с кафяво.
Но... имам такава рокля - златисто кафява, змийска. Некст тайм ще съм с нея и с кафяв грим! (!!...?? Laughing)

Как, бре, Норе, нямаш сини и зелени цветове, че какво имаш тогава?  Laughing Mr. Green

Bоryana, аз успешно мога да стана паун и без да рисувам пера  Simple Smile Ах, тез крастави магарета, как се надушихме?

Днес ходих в Инглот в Сердика. Консултантката беше много адекватна и мила  Simple Smile Не че ми намери кобалт, но поне не се опита да ме убеди, че теменужките и незабравките са кобалтови   Wink  (може би тази дама просто знаеше какво е кобалт... може би и лайм  Twisted Evil)

# 653
  • София/Горна Оряховица
Ноеми, great minds think alike  Heart Eyes .

Впрочем, и на мен змийското ми идва към кафяво, млечно, жълто. Не знам дали заради видените змии в зоопарка (т.е. ЕДНА змия, не се насилих да погледна повече).

Дискусията за наклепаните консултантки в МАС и Инглот - именно това имах предвид и аз в горния си пост.
Аз, примерно, кандидатствах за работа, при която ще консултирам хората за кремчета, мазилца и какво ли не - включително проблемна кожа. А ако моята собствена кожа не е наред - т.е. видими, задълбочени проблеми - как да очакват евентуалните клиенти, че аз разбирам от козметиката, проблема и ще ги насоча правилно?
Същото е и с МАС и Инглот - ако видя консултантка, която едвам е преляла два цвята - как да й вярвам като ми обяснява колко елементарно се преливат и колко хубаво издържат.

# 654
Щом ще си на бяла козметика там е друго. Те не са силно гримирани.

Аз ще го карам тематично с черната водна змия. Иначе змиите за мен все са пясъчни, зелени и сиви...аааа и жълти Simple Smile

# 655
Hope, покажи чантата Flutter И аз имам една такава, много ми е любима и се връзва на всичко (черно-сива е, лачена)
Дo сега търсих снимки в нета, но няма!  Twisted Evil
Ще покажа смотаните снимки от телефона Tired:
Скрит текст:
Обувките:
Чантата и гривна:
Ноеми, представям си те като ето такава змия (това е комплимент!):

Heart Eyes
или такава:

Последна редакция: вт, 26 фев 2013, 21:33 от Норе

# 656
Уф, като чета за змиите ко пишете и май май ще правя втори опит утре  bowuu  Laughing
Не се бях сетила за сиво и жълто.... Жаки  Hug Надявам се, че няма да имаш против да крадна цветовете като идея?  Blush

# 657
  • София
Laughing В Инглот в МОЛ Стамболийски винаги са до ушите наплескани...В кой МОЛ ходи ти???

В мол Сердика. Там са също толкова омазани. Аз обаче на лицето си никога не слагам толкова грим. Очите ми може да са намазани с 5 слоя, но кожата на лицето много държа да ми е максимално естествена и свежа на вид. Да, с перфектно изравнен тен, с контур и хайлайтър, но не силно напластени и напудрени с вид на пръскана мазилка  Laughing

# 658
  • Пловдив
Норе Hug
Скрит текст:
Кажи сега от къде взе обувките? Hug

# 659
Hope, изкара ми акъла с тва влечуго Mr. Green

WomanBerry, разбира се няма проблем! Hug  Аз ще правя нещо съвсем различно.

Общи условия

Активация на акаунт