Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 32

• 34 262
  • 762
  •   1
Отговори
# 690
  • София/Горна Оряховица
Никаква мода не ме интересува мен Simple Smile Не бих съобразявала грима си нито с модни ревюта, нито с филмови награди  Peace Нося това, което ми се носи. Гримирам се така, както ми се гримира  Laughing Понякога супер силни и наситени цветове, друг път нюд, от време на време с много блясък, друг път пък мат  bowuu Не искам някакви тенденции, наложени от знайни и незнайни люде, да ме ръководят. Така че, момичета, бъдете себе си  Hug Красотата на визията (тук не говоря за чисто физическата красота, а за тази на грима) идва от добре поставения грим, а не от самите цветове, които той включва  Peace

Peace Hug
Колкото и да е модерно, ако аз не се възприемам и не се чувствам добре в нюд, не мисля че ще ми е добре. Харесвам се със тъмно синьо, с тюркоаз, с лилаво и бордо. Това е моето възприятие сега, след 2-3 години сигурно няма да мога да се откъсна от бежово и кафяво.
Нося си това, което ми се носи.

# 691
Но там има традиции. Техните баби са ходили набелени и начервени в операта, а нашите със забрадки, в най-добрия случай копринена кърпа, стояли са си преди всичко в къщи и на театъра са казвали "позорище".

Ее, моите баби със забрадки не са ходили и винаги бяха начервени, но тогава червилата просто са били червени. Нито глосове, нито нюд цветове са имали. Това за "позорището" не го бях чувала.  Rolling Eyes

А Чарлийз? Whistling Whistling Whistling
Защо, че аз го казвам?

Чарлийз беше неотразима.  Heart Eyes Heart Eyes Защо че ти го казваш ... защото си авторитет в тази област.   Grinning Peace

# 692
Heart Eyes Hug Няма такива червила като Шанелските! Heart Eyes

Аз имам доста голяма колекция от червила на МАС, но след като си купих на Chanel, тези на МАС ги пратих на заточение.
В момента ме е яд, че съм си купила толкова много червила на МАС, а с паричките не съм си купила шанелчета  Heart Eyes Laughing
До сега не съм имала червило, на което толкова много да съм се радвала, както на шанелчетата.

# 693
Но там има традиции. Техните баби са ходили набелени и начервени в операта, а нашите със забрадки, в най-добрия случай копринена кърпа, стояли са си преди всичко в къщи и на театъра са казвали "позорище".

Ее, моите баби със забрадки не са ходили и винаги бяха начервени, но тогава червилата просто са били червени. Нито глосове, нито нюд цветове са имали. Това за "позорището" не го бях чувала.  Rolling Eyes

Защо, че аз го казвам?

Чарлийз беше неотразима.  Heart Eyes Heart Eyes Защо че ти го казваш ... защото си авторитет в тази област.   Grinning Peace

Имах предвид твоите прапрабаби, тези, които не помниш.

# 694
Защо, че аз го казвам?
Чарлийз беше неотразима.  Heart Eyes Heart Eyes Защо че ти го казваш ... защото си авторитет в тази област.   Grinning Peace
Благодаря ти много! Heart Eyes Hug Аз държа страшно на тенденциите, разбира се пречупени през вкуса ми, стила и т.н. Никога не бих сложила нещо, което е демоде в момента, обаче когато това е определено от специалистите в световен мащаб, не от улицата примерно. Така усещам нещата и то от дете и си ги спазвам.

# 695
Имах предвид твоите прапрабаби, тези, които не помниш.

Помня две прабаби и една прапрабаба. Имам и техни снимки.

# 696
Веси, без да имам Неикид-ите - мисля, че се коментираше, че малката е матова за разлика от 1 и 2 - дори да намериш подобен тон с тях, едва ли ще е същата текстура  Peace

Аз само да допълня за Аленка, понеже с B&C по начало имаме доста сходен вкус и принципно и аз лично за себе си съм привърженик да се подчертава една част, а не всички едновременно, но който е виждал Аленка наживо (какво определение само  Rolling Eyes), може да потвърди, че нещата изглеждат изключително на място - може би защото фототехниката пресъздава цветовете различно, може би защото просто визията е синхронизирана с цялостния й стил и е по-лесно да я възприеме човек, когато вижда повече от лице... винаги изглежда премерено и добре подбрано  Flutter

# 697
Да точно така е матова е. Аз имам нея и Нейкид и си ги ползвам и двете много. Матовата сега в момента повече, защото ми е нова и не мога да и се нарадвам.

# 698
Аз не съм виждала a.l.e.n.a на живо, но ми е направило впечатление, че когато аз се снимам, ружът на снимките почти не се забелязва и си мисля, че ако на една снимка се вижда ясно и отчетливо, то в действителност ще е още по набиващо се на очи.  newsm78 Все пак аз не съм фотограф и не разбирам много от фотоапарати и снимки....може и да греша, знам ли  newsm78
Аз също имам слабост към ружа и доста често прекалявам, но определено предпочитам да съм по-внимателна и след време да го подновя, а не да сложа много с мисълта, че след времето ще избледнее.

# 699
  • в 1001-та нощ
Mila Farfalla  Blush мерси  Heart Eyes

за грима и модите споделям писаното от Elle-même, за мен гримът е форма на себеусещанене и себеизразяване и как ще се гримирам зависи основно от това, съобразено с мястото, на което отивам  Blush не е да покажа дали съм в крак с модата и дали знам кое е модерно, може би съм с по-изразена индивидуалност, като се замисля дори  избягвам масовите тенденции, сливането с тях и предпочитам индивидуалността, не просто за да бъда различна, а за да бъда себе си  Peace

B & C - обновявам само червилото - поне 3-5 пъти на ден  Blush

# 700
  • Перник
Привет и от мен Simple Smile от вчера се каня  ooooh! да напиша,че много ми харесват гримчетата на B&C ,но розовото оче си е твое просто  Heart Eyes
Аленка ,днешния грим е  Heart Eyes
От мен днес това ,снимано на всякаква светлина,включително и след просълзяване от слънцето  Blush

# 701
Най-голямото майсторство за мен е гримът да е направен така ,че да не се натрапва ,а да подчертава естествената красота и да прикрива евентуални недостатъци. Не да бъде незабележим,а да подчертава,гледайки един модел да виждаш не грима,а красотата на лицето ,да те накара да възкликнеш "каква красива жена" ,а не "прекрасен грим". Другото за мен е боди арт и там ограничения няма ,само че не е за улицата и офиса. Комбинация от много и различни цветове ,както и едновременно подчертаване на очи,устни и скули в ежедневието ми идва too much  Peace.
Скрит текст:
Алена,прекрасна си,както и всичко ,което показваш тук ,но всички тези различни цветове някакси ми идват прекалено смело,или пък самата комбинация, особено когато е представена като ежедневен грим  Thinking. Дано не съм те обидила ,не бих го допуснала ,тъй като си ми много симпатична  Hug
Малвинка,много ми харесва  Peace

# 702
Малвинка, вълшебница си ти  Heart Eyes

Ако наистина модата е по-скоро нюд, мога да кажа и аз най-накрая, че ще бъда модерна  Laughing Аз иначе подкрепям също написаното от Ел и Алена - не се съобразявам толкова с тенденции, колкото със себеусещането си и с повода.

# 703
  • Отвъд алеята зад шкафа
Тенденциите са важни, но по-важно е кой грим стои най-добре на даден човек. Според мен една жена може да е добре гримирана и с подчертани достойнства, без значение на модните тенденции в момента. Другото е, че звездите не обичат да им се дублират тоалетите - защо тогава си дублират гримовете? То пък бива всички да са с идентични гримове,  ама чак път толкова? Вече престава да е модерно, когато всички са еднакви, това значи, че тенденцията е станала толкова популярна, че е модерно да си различен от нея  Laughing

Сега сериозно - нюд грим е грим, който винаги ще е модерен, защото е универсален и не се влияе от модните вълни. Но не бих тръгнала с нещо, което е много ексцентрично и заедно с мен милиони го ползват - представете си например новото тъмно червило на Риана за МАС - модерно е. Излизаш и гледаш всеки на улицата с такова. Ами ..не мерси  Naughty

Някъде бях чела, че лакове за нокти трябва да се съхраняват в хладилник. Вие как процедирате?

# 704
обновявам само червилото - поне 3-5 пъти на ден  Blush
Eто това не ми харесва и би ми натежало доста  Rolling Eyes
Аз ружа го подновявам веднъж на ден и не ми тежи  Simple Smile , но поне 5 пъти да трябва да си подновя червилото, би ми дошло в повече  Crazy
Аз и червилото си подновява и не броя по колко пъти, но моето шанелче мога да го подновя и без огледало, а при плътните и ярки цветове не става без огледало и трябва доста да се внимава  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт