Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 32

• 34 261
  • 762
  •   1
Отговори
# 675
Добро утро! Аленка, красота! Както винаги. Споменавала ли съм, че с това зелено много ми харесваш..  Heart Eyes Матово е, нали?  newsm78 Аз с матови сенки не мога да се възприема  Tired
ЕДИТ: На мен винаги са ми идвали в малко повече като се набляга и на очи, и на устни, и на скули.. Ама при Алена стои много нежно. Страшно й подхожда според мен Simple Smile
Виж за мен - ярко, тъмно червило - ей това никога няма да се науча да нося Grinning
Ето нещо вдъхновяващо за бъдещо водно предзвикателство хихи Много е сладко

# 676
След обстойно гледане на хиляди снимки от Оскарите едно е ясно за мен, модерно е само лекото и нюд гримиране. Никой не се гримира /за вечерно събитие, най-важното може би вечерно събитие, където уж всичко е позволено и блясъците са едва ли не задължителни/ с лилаво, синьо, зелено и не дай Боже глитъри. Никъде не видях пудрата на Шанел, нито някакви интерпретации по очите. Няма и червени, винени, лилави и сини устни. Няма цветни очни линии, нито ярки ружове и скинфиниши. Повечето актриси без значение от възрастта им са само с безцветен глос или дори балсам, нямат никакво червило, дори в нюд версия. И най-интересното е, че са красиви.

# 677
Те са си красиви, вярно е, но можеше да се постараят да покажат и малко "очи", освен супер лъскави и помпозни рокли  Rolling Eyes

Момичета, цветовете от УД Нейдик Бейсик, има ли ги в Нейкид 2  Thinking Нещо тези дни ме осени идеята да си купя по-малката палитра, тъй като аз искам най-вече матови нюд цветове + убийственото черно от Нейкид 2  Crazy Чудя се дали имам нужда от останалите цветове, които пак са горе-долу в подобни гами.

# 678
  • в 1001-та нощ
WomanBerry  Heart Eyes мат със шимърчета, но не се улавя добре от апарата  Blush

Мат с шимъри стои добре, но перлено - ако е от прахообразна сянка може да съатарява кожата, зависи много от текстурата, затова чиста перла избяхвам, предпочитам по-брокатено или прахообразно  Heart Eyes

B & C, принципно мисля, че не слагам много руж, днес реших да е с по-интензивен цвят Blush експериментирам си  Blush а и с времето той избледнява, дали се резорбира в кожата или се разпрашава или при докосване до дрехи се изтрива - не мога да кажа, но е факт  Blush  Blush гримът сутрин - е по-интензивен от "остатъка" в по-късните часове  Blush

за червилата - не ми е неудобно, дори никак, може би е въпрос на себеусещане, както и на това, че не ме вълнува особено на някой друг колко му харесва, но трябва да отбележа, че в офиса ми се радват  Peace аз съм доста ексцентрична и в обличането и са свикнали на всякакви странности - приема се за нормално

# 679
E, веднъж и аз да съм модерна!  Mr. Green Laughing
Но тази тема ми действа много зле и колкото повече я чета, толкова повече се отдалечавам от модерното.  Laughing

# 680
  • Отвъд алеята зад шкафа
И аз забелязах същата тенденция в гримирането. Още на Нюйоркската седмица на модата преобладаваха моделите "без грим". Което на мен ми харесва.

Жаки, четох на няколко места хвалебствия за твой грим със сивите моно сенки на Шанел, би ли пуснала снимка. Аз ги пробвах в магазина, но нещо не останах впечатлена и ми се иска да видя как стоят на очи.

# 681
  • в 1001-та нощ
Те са си красиви, вярно е, но можеше да се постараят да покажат и малко "очи", освен супер лъскави и помпозни рокли  Rolling Eyes

Момичета, цветовете от УД Нейдик Бейсик, има ли ги в Нейкид 2  Thinking Нещо тези дни ме осени идеята да си купя по-малката палитра, тъй като аз искам най-вече матови нюд цветове + убийственото черно от Нейкид 2  Crazy Чудя се дали имам нужда от останалите цветове, които пак са горе-долу в подобни гами.

мисля, че в нета са описани и като имена да сравниш, но и аз мога да погледна довечера - кои се дублират  Peace

така без да съм гледала най-много 1 цвят то светлите да се дублира или да има аналог, за тъмните не съм сигурна, аз я взех, след като вече имах нейкид 2  Peace

# 682
След обстойно гледане на хиляди снимки от Оскарите едно е ясно за мен, модерно е само лекото и нюд гримиране. Никой не се гримира /за вечерно събитие, най-важното може би вечерно събитие, където уж всичко е позволено и блясъците са едва ли не задължителни/ с лилаво, синьо, зелено и не дай Боже глитъри. Никъде не видях пудрата на Шанел, нито някакви интерпретации по очите. Няма и червени, винени, лилави и сини устни. Няма цветни очни линии, нито ярки ружове и скинфиниши. Повечето актриси без значение от възрастта им са само с безцветен глос или дори балсам, нямат никакво червило, дори в нюд версия. И най-интересното е, че са красиви.

Нали? Ох, как се радвам, че точно ти го каза.  Hug Аз съм съвсем в крак с модата, остана да стана и толкова красива.  Laughing

# 683
Аз никак не възразявам срещу ружа.

Парижанките, тези които са наистина от Париж, а не от околностите, слагат много руж и винаги ярко червило.
Бледи , с много руж и червило.
Сен Жермен е пълен с дами в самур и визон на стотици хиляди евро и с много руж и червило.

На никой не му идва наум да ги коментира.
Но там има традиции. Техните баби са ходили набелени и начервени в операта, а нашите със забрадки, в най-добрия случай копринена кърпа, стояли са си преди всичко в къщи и на театъра са казвали "позорище".

Е, Оскарите са съвсем друга бира...Америка винаги е по-консервативна.

# 684
Check Please, разбира се това е неоспоримата истина. И за Джейн Фонда, и за нашето прекрасно момиче Нина Добрев, и за почти всички други знайни и незнайни дами. А носителката на Оскар как изглежда?! Heart Eyes А Чарлийз? Whistling Whistling Whistling
Защо, че аз го казвам?
Повечето дами тук обичат нюд грима и са много красиви.  bouquet

# 685
  • София/Горна Оряховица
Аз ще ходя старомодна  Laughing .

# 686
за червилата - не ми е неудобно, дори никак, може би е въпрос на себеусещане, както и на това, че не ме вълнува особено на някой друг колко му харесва
a.l.e.n.a аз нямах предвид дали се харесва цвета, а това, че тези цветове трябва често да се проверяват, защото ако са се изтрили не стоят много красиво - доста са претенциозни и трудни за носене.

Аз се родих от както си купих шанелчетата  Grinning
Да сте живи и здрави, че ги показахте и коментирахте.....ако не бяхте вие едва ли щях да им обърна внимание и да си ги купя  Blush
densi   bouquet Hug 

# 687
  • София
Никаква мода не ме интересува мен Simple Smile Не бих съобразявала грима си нито с модни ревюта, нито с филмови награди  Peace Нося това, което ми се носи. Гримирам се така, както ми се гримира  Laughing Понякога супер силни и наситени цветове, друг път нюд, от време на време с много блясък, друг път пък мат  bowuu Не искам някакви тенденции, наложени от знайни и незнайни люде, да ме ръководят. Така че, момичета, бъдете себе си  Hug Красотата на визията (тук не говоря за чисто физическата красота, а за тази на грима) идва от добре поставения грим, а не от самите цветове, които той включва  Peace

# 688
Момичета, бихте ли ми казали от къде мога да си поръчам тази очна линия http://www.ivis.bg/l%60or%C3%A9al-super-liner-gel-intenza-%D0%B3 … %D1%8F-p8861.html На няколко места я откривам, а не е налична. Знам, че е нов продукт, но защо я няма. Изчерпана ли  е или въобще не е пускана  на пазара? Благодаря!

# 689
 Heart Eyes Hug Няма такива червила като Шанелските! Heart Eyes

Ох днес съм поканена на голямо, вечерно тържество, любимия има РД и се чудя дали да съм по модата или демоде?! Ще заложа на модата и нюда натам вървят нещата.

Общи условия

Активация на акаунт