БРОДИРАНА КРАСОТА - ТЕМА 106

• 71 482
  • 718
  •   1
Отговори
# 120
  • Троян
ina   omm  Hands Clap   направо ми увисна ченето,страхотни са.Тази "купчина отзад всичко товое ли е  Crazy 
Реа продължаваш с закачливите мадами Hug

# 121
Мерси , недейте така де ....Лейди ,искам да видя яйцето  Hug
Снимките са от ателието ,в което ми ги рамкираха , не са мои всички ,само трите на преден план.

По въпроса за рамките- и аз нямам , това са някакви моментни изключения , може и да ги сложа под дивана , ако реша , че не ми отиват на къщата....Шия за кеф  Laughing

# 122
ina. , ПРЕЛЕСТНИ СА!   bouquet  bouquet  bouquet Чак извиках мъжа ми да позяпа с мен!  Mr. Green

Аз тези дни смятам да приключвам с дребните картички и подаръци и да си подкарам едно обещано на семейството фарче, че вече едва ме изтърпяват.  Whistling Laughing

# 123
ditodito, не се сещам честно казано коя имаш предвид, но мога да ти предложа това, което имам в моите запаси:

Pepen , благодаря ти за този файлообменник!   bouquet Много по-удобен от Радикал-а! А най-хубавото е, че няма разни голотии и други стряскащи снимки!

# 124
не е мадама но май лесно може да стане на такава   Grinning
Скрит текст:
или това
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 24 фев 2013, 00:08 от zhak

# 125
  • Димитровград
Ина,страхотни са!
По въпроса за рамките-аз съм ушила над 60 гоблена до сега и единствените рамкирани са за подарък.В къщи няма ни един рамкиран.Но пък съм абсолютно и безусловно пристрастена към шиенето и когато нямам възможност да шия,направо се чувствам зле.Понякога с мъжО се шегуваме,че в психодиспансерите така лекуват сериозно болните-с ръчен труд.
Обаче сега шия нещо страхотно(и аз тайничко за един конкурс) и това ще ми е първия гоблен,рамкиран и закачен на стената от 15 години насам.Малко нескромно,ама колкото повече го гледам,толкова повече ми харесва.Снощи се усетих,че стоя и го зяпам втренчено от 20 минути.За съжаление,ще мога да ви го покажа чак наесен.

# 126
  • UK/София

ina, страхотни са, браво! smile3501

По въпроса за рамките-аз съм ушила над 60 гоблена

ooooh!Когато стана на 780г. и аз ще се похваля със същото. bowuu

# 127
  • София и там където не се пуши
И аз съм с доста ушити, но не рамкирани .

Например за този http://media.snimka.bg/5088/016431619.jpg?r=0 търся нещо като рамка битово за една битова стая . Представям си я от дърво - нещо неравномерно.

# 128
  • Бургас
Инчее нямам думи направо ме размаза, такава красота си нашила, а и в рамки са невероятни!
 newsm20  omm omm
Специални поздравления и за африканката, много е красива особено в рамка!

# 129
Здравейте. От няколко месеца игла не съм хващала, но поне имам малко време да ви чета. Го леми красоти творите   bouquet

# 130
И моите гоблини не са рамкирани един ден може биhttp://tytifryti.snimka.bg/tapestries/hobi.705973.28673793

# 131
  • Стара Загора
Поли, както виждаш, не си сама Simple Smile Аз също шия само за удоволствие. Имам един-единствен рамкиран гоблен, ето го и него, завърших го за 14.02.:

Беше предвиден за годишнината с мъжа ми, но не се вместих в сроковете Simple Smile Доста време се чудих с какво да заменя оригиналният надпис "United in Love", така че хем да се побере, хем да звучи добре. Малко на лозунг го докарах, можеше да е "Заедно в добро и зло", но ми просветна чак след рамкирането Joy. Нищо, и така се получи изненадата Simple Smile Имам още няколко дребоса да покажа, но трябва да ги систематизирам първо, че от толкова време нищо не съм показвала, да не се повтарям Laughing

А вие, както винаги, показвате красоти  bouquet

# 132
Картичка:

# 133
 Samokovi  гоблените, които си показала са прекрасни, но черно- белия младеж ми легна на сърцето.

# 134
Благодаря zhak за схемичките  :  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт