БРОДИРАНА КРАСОТА - ТЕМА 106

• 71 412
  • 718
  •   1
Отговори
# 240
Каунт е колко нишки(квадратчета) има на 2,5 см. Колкото е по голям каунта, толкова е по-ситна панамата. Не съм шила още на 16 каунт, но не би ли трябвало да се шие във всяка дупка? Нека и другите да кажат.

# 241
Хей , Хастар, да не се бъркаш нещо, 16 каунт не е толкова ситна, че да се шие през нишка. Ако си шила на обикновена панама, разграфена, виж дали тази е по-ситна или по-едра от нея. Защото 16 каунт за мен си е едра панама.  Peace

# 242
  • София
Че нали ших конска глава, дано да не се изисква цял кон,  Laughing

Навремето поради липса на други, всички са шиели "Коне на водопой", но аз си мисля, че сега вече може да са просто коне  Wink

# 243
Може и да бъркам, трябва пак да ги погледна и утре ще кажа. Embarassed А иначе и двете не са разграфени.

# 244
  • Троян
Hastar   колко е розова розовата и от къде я купи? Че аз издирвам светло розова 16 каунт,но досега намерих само 14 .

# 245

ето нещо и от мен
лейди н- страхотен гоблен   bouquet

# 246
Здравейте момичета. Lady, ти с турбо игла ли шиеш. Много са ти хубави маковете.

Аз снощи избоцках това   (благодаря на Павлина че ми помогна за схемичката), но сега съм в чудене, дали ако сложа контур ще е по- добре или да го оставя така. newsm78. Вие как мислите?

# 247
  • София
Здравейте момичета. Lady, ти с турбо игла ли шиеш. Много са ти хубави маковете.

Аз снощи избоцках това   (благодаря на Павлина че ми помогна за схемичката), но сега съм в чудене, дали ако сложа контур ще е по- добре или да го оставя така. newsm78. Вие как мислите?

Според мен с контур ще изпъкне повече  Peace

# 248
albenapd:
http://shop.milenastyle.com/product_info.php/cPath/38/products_id/1678
тая май поръчах /пише 25 каунт/
а иначе има и розова - 14 каунт видях

Последна редакция: ср, 27 фев 2013, 11:29 от Hastar

# 249
Благодаря на момичетата за схемичките на ножичките, но за съжаление не е това,което търся.  bouquetПродължавам да ровя!

# 250
 ditodito, виж тези

# 251
започвам великденската подготовка с това
от едната страна
от другата
е закъде без петльо

# 252

Нещо по-различно за 8-ми март :

http://club.osinka.ru/topic-123708?p=11535249#11535249

последния пост .

# 253
  • София
Момичета, помагайте  Praynig
Харесах си само два гоблена с коне  Tired Но или на мен грам не ми върви днес в търсенето, или просто няма или аз търся по грешния начин, но не откривам нито едната от схемите  Cry

DMC BK 921 New Day
Скрит текст:
DMC BK 662 - не открих името, в превод е "Великолепни коне"
Скрит текст:
Praynig Praynig Praynig

На панама 16 се шие във всяка дупчица  Peace

# 254
Lady N, как успя толкова бързо #Crazy Много хубаво се е получило, на картинката изглеждаше по друг начин.
Хей, Хриси, ще се снимам с тях като ги взема от ателието с рамката за доказателство, че са моите макове.  Laughing Шия толкова бързо, защото следих температурата на малкия и не ми беше много до сън. А и размера не е голям, с кръстчета е и става бързо. А на картинката наистина са по-тъмни, в действителност цветовете са по-ярки.   Hug
Деси, никъде не намирам тези коне. Вторите ми харесват много.
Хастар, това, което показваш е 25 каунт, вече знам, че се шие през дупка.  Peace
Жак, Пепи мама, браво на вас! Страхотни неща показвате!!!

Общи условия

Активация на акаунт