БРОДИРАНА КРАСОТА - ТЕМА 106

• 72 222
  • 718
  •   1
Отговори
# 330
  • Троян
Аз ще покажа един ключодържател показан от Роси преди година и малко    а тя ако може ще даде и схема.
kali_k   браво на майка ти  Hug Останах с отворена уста  Blush

# 331
# 332
Видях че се търси подкова , но за съжаление не съм си запазила схема на компютъра. Това, което имам е нарисувано на милиметрова хартия, но нямам скенер, а доколкото разбрах й трябва спешно. 

Хриси, ето схемичката на змийчето :
А, вече са ме изпреварили.

Последна редакция: пт, 01 мар 2013, 06:46 от Роси 123 (люска)

# 333
Много ви благодаря и на двете   bouquet

# 334
Момичета, спешно ми трябва миниатюрна схема на подкова за ключодържател... Praynig
Ето тук, сред тези кончета има малки подкови.

# 335
Хей, за файла с многото картички, не съм спряла да правя опити, е, не става ... Някой ако иска нека да си даде скайпа на лични, за да ги прехвърля през него.

# 336
  • София /Абсурдистан
Последните ми сърчица  Simple Smile

# 337
Много са хубави сърчицата Heart Eyes Аз не съм приготвяла бродерийки за днешния празник, срамота!
Честита Баба Марта на цялата група! Бъдете здрави, румени и засмени Simple Smile

# 338
# 339
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria

Да сте живи,
да сте здрави,
да сте весели, засмени!

Поздравления за всички неуморни ръчички!
Аз не шия вече 5 дни - страхотна настинка с пълни екстри - течащ нос, болно гърло, температура, болки в цялото тяло - която карам на крак .  Sick

Но пък ви следя и страшно много Ви се радвам!  Hug

# 340

unknown lady- страхотни сърца, много идейно с калинките   bouquet
kali- браво на майка ти  newsm10

lady N - стига си скромничила, винаги шиеш големи красоти. С това паспарту е станало - уау
 smile3501

# 341
  • Плевен

Актуална картичка от лейди Hug

Послучай празника да покажа нещо което завърших

и офоремнени

за сега в рамка

- два варианта.Кой е по удачен? newsm78

Едни коледни ,които не съм снимала и показвала до сега .Пак временно оформление .

Unknown_lady -   bouquet Сладурски сърчица!

Ключа за гоблена с маковете е готов ,но довечера ще го кача.Направих и вариант с ариадна.Да знаете че схемичката я принтира мъжо и е изпуснал отстрани цели 5 квадратчета.Мъж дето не шие ! Ще се повтаря  Grinning

# 342

- два варианта.Кой е по удачен? newsm78

Аз бих го сложила в бялото картонче.

Бачийска, не трябва ли да отидеш на лекар? С тези болки в тялото... може да е грип, а не просто настинка.
Аз се мъча с онази малка Мадона, какви ли не цветове изпробвах - шия, разшивам... Вече взе да ми писва, но ще я завърша някак. Ако не беше за базара, досега да съм я захвърлила. Нагаждам с каквито имам в момента конци и е ад. Повече такива замени на ДМЦ с Ариадна - никога! Никак не обичам да правя компромиси с вкуса си, а при тези цветове май ще ми се наложи. Дано само резултатът да става за показване  Mr. Green

# 343
ЧБМ

и следващото великденско

# 344
  • Враца

ЧЕСТИТА БАБА МАРТА! ДА СМЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ, БЕЛИ И ЧЕРВЕНИ И ВСЕКИ ДЕН ЗАСМЕНИ!

Общи условия

Активация на акаунт