БРОДИРАНА КРАСОТА - ТЕМА 106

• 72 216
  • 718
  •   1
Отговори
# 480
Отдавна не съм се обаждала в темата но редовно ви чета и се възхищавам на страхотните картички /преобладаващи/напоследък.
Страхотни са!
Браво момичета.
И понеже ме заразихте имам въпросче към Инат породен от последната и карртичка:В какъв ред шиеш цветето та се получава така преливащо

Ама ти наистина много отдавна не си се обаждала в темата! Да вземеш да се поправиш Simple Smile
За цветето ползвах съветите на Бяло цвете. Отрязвам си парче от меланжирания конец така, че да има и светли, и тъмни нюанси. Примерно, единият край да е светъл, а другият - тъмен. Изтеглям си 2 нишки от него и започвам само едно листенце от розата. Бродирам кръстче по кръстче един ред, след това връщам по втория ред пак кръстче по кръстче и така до завършване на листенцето. За следващото листенце вземам нов конец и по същия начин.

# 481
И аз съм имала молив по картичките и три бяха с по-малки отвори, но не беше проблем. Лошото при мен е, че не зная кога и каква картичка ще шия-заради Аз!лейди н  Joy Joy затова - имаме една голяма книжарница-картона е 1,30лв. и зависи какво ще правя....но ми излизат към 6 картички със сигурност (картона няма разлика от този на Джули) само релефа го няма.Това сама съм си го правила Embarassed

# 482
  • Ловеч
Много красоти сте показали, и всичките изработени от сръчни ръце и с много любов.
Та и аз да се запиша в темата, че май и тя ще свърши скоро.
, една роза, но поставена в ранчица. Има го същич вариант, но с червена роза и сиво паспарту / вече подарена/.
едмо подаръче за мама, и понеже много ми беше обикновено та залепих на стъклото малко камъчета.
И един който очаква окончателното си завършване .
Иначе преди време исках схема за сърдечен лекар. Е в крайна сметка беше една кардиограма. Но понеже всичко беше в червено в сърцето уших една детелинка за късмет. Стана много красив, но половинката забравил да го снима, а вече е подарен.
Извинявам се за голямата снимка, но нали все бързам.

# 483
  • Троян
darinaia много ми харесва оформлението на това за мама,с тези камъчета .Браво
krk_kr  чуден е станал Peace

# 484
  • Ловеч
Албенче, камъчетата са за gsm от левчето, но имаха само в лилаво и синьо. Дай адреса на лични и ще ти пратя.

# 485
Момичета, едно питане  Hug

За даден брой конци за гоблен 1:4, аз ще го шия 1:1, ако намаля наполовина конците, би трябвало да ми стигнат, нали?  Thinking

# 486
  • София и там където не се пуши
Момичета, едно питане  Hug

За даден брой конци за гоблен 1:4, аз ще го шия 1:1, ако намаля наполовина конците, би трябвало да ми стигнат, нали?  Thinking
Да, дори на 4 може, ама малко резерва не е лошо

# 487
Мерси  Hug

Да, някои цветове бяха 3бр, аз си поръчах 1  Simple Smile

# 488
Една картичка от снощи и злополучната ми Мадона, на която двата цвята са много близки и все едно са общо три, а не четири, но и така става. След толкова разшиване, а и без това нямам с какво друго да пробвам, оставих я така. За първи път се примирявам с резултат, който не ми харесва особено, но не мога повече, много се изнервих. И за картичката бих избрала друго картонче, но нямам по-подходящо.
Някой да има подходящо пожелание за Осми март за учителка?

# 489
ИнаТ, не се притеснявай, на мен ми харесва как се е получила Мадона-та

# 490
И на мен ми харесва Мадоната, ИнаТ.

Едно етапче от мен -

# 491
  • UK/София

Относно картончетата за картичката съм изумена щом сте доволни от лошото им качество!Това е благодат за търговеца - как да се предлага добро качество, като се радват на лошото. Thinking

Ушевице, кажи какво ще шиеш, интересно ми е! Heart Eyes

celuFka , много хубав става!Любим ми е този гоблен и си го представям на стената с този величествен тигър на черна панама.

Само аз ли имам вечен недостиг с конците на Дименшън, писна ми!Сега пак отварям кутията с резервите и търся цветове които не ми достигат.Уж ги пестя максимално, но ....

# 492
# 493
  • sf
Аз никога не съм имала проблем с конци на Дим. Отзад на чертички ли ти става?

# 494
И на мен ми е интересно да видя дали ще ми стигнат конците... Някои много се харчат. Но пък се надявам да стигнат  Embarassed И аз се опитвам максимално икономично да шия.

Общи условия

Активация на акаунт