Javari.co.uk /.de /.fr -/място за боси стоножки/ - 49/ от 21.02 до 28.02.2013

• 52 368
  • 1 171
  •   1
Отговори
# 105
Аууу много пак страници навъртяхте за няколко часа Crazy

Какво стана - намериха ли се обувките?

# 106
Поръчах тези много сладки детски апрески, бяха 14 паунда. Някой може ли да каже нещо за детските обувки на тази марка   bouquet

# 107

Не Crossing Arms Върнаха ми парите превозвачите.Ама дребчовците останаха без обувки Naughty

# 108
Варианта в черно ми харесва на вид(без цвета на връзките). Някой има ли на тази марка, дори да е друг модел? Интересува ме качеството и как върви номерацията.
Сега се колебая между тези и белите кроксове. На крокса ме притеснява номерацията..

Поръчах точно тях, като мислех  да  сменям връзките. Надявам се да си отговарят.

# 109
Какъв е срока да внеса пари по сметката за да изпратят обувките от амазон и джавари ?

# 110
  • ...на безопасно
Какъв е срока да внеса пари по сметката за да изпратят обувките от амазон и джавари ?

От мой опит - 7 дена пазят немците и франсята.

# 111
Tоку-що взех Марко Тоцитата...ми нямам забележки!Мека, приятна кожа, удобни, добре изглеждащи.
Цъфс, мисля, че ще ти допаднат! А и мисля,че ще ти паснат на прасеца, което за теб не беше маловажно! Hug
Ако става дума за ботушите от 22.60, би ли премерила обиколката на прасеца? Благодаря предварително.

# 112
  • sofia
Хора, вчера получих мейл от немците, че ще ми преведат по сметката парите за едни върнати обувки (така разбрах от Гугъл транслейта, че не знам немски). Ей сега си проверих банкирането онлайн - нямам нищо от джавари...Да не съм пропуснала нещо? Да не би да трябва нещо да потвърждавам и т.н.(обувките са пристигнали, и в майн контото ги има, че са върнати)..

# 113
Хора, вчера получих мейл от немците, че ще ми преведат по сметката парите за едни върнати обувки (така разбрах от Гугъл транслейта, че не знам немски). Ей сега си проверих банкирането онлайн - нямам нищо от джавари...Да не съм пропуснала нещо? Да не би да трябва нещо да потвърждавам и т.н.(обувките са пристигнали, и в майн контото ги има, че са върнати)..

Международните банкови преводи отнемат малко време,около 2-3 дни,да се отразят парите в сметката ти.

# 114
  • sofia

Международните банкови преводи отнемат малко време,около 2-3 дни,да се отразят парите в сметката ти.

ЛЪВИЦА, благодаря ти! Hug
Значи нищо не трябва да правя. Simple Smile

# 115
  • Sofia
 И аз да не остана назад поръчах Крокс,точен номер,явно зависи от ширината на крака.

# 116
Марко Тоци:
Прасец при максимално крайно отпускане на катарамата 36, може и 38 да побере!

# 117

Не Crossing Arms Върнаха ми парите превозвачите.Ама дребчовците останаха без обувки Naughty

Неприятно, но пак добре, че поне са ти върнали парите... някои май само се скатават в такива случаи.  Confused

# 118
и мъжлето обух днес Simple Smile дано ги  хареса ... ама при свършен факт  ще ги носи няма къде да отиде. ..

# 119
Марко Тоци:
Прасец при максимално крайно отпускане на катарамата 36, може и 38 да побере!
  bouquet Благодаря. Мога да ги чакам спокойна вече - идеално ме устройват. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт