Javari.co.uk /.de /.fr -/място за боси стоножки/ - 49/ от 21.02 до 28.02.2013

• 51 999
  • 1 171
  •   1
Отговори
# 1 020
Имах глупостта да пусна поръчка от Амазон до България директно. Казвам глупостта не заради цената на доставката, а заради факта, че въпросната поръчка все още не е пристигнала, а е шипната на 9 февруари и датата и за доставка вече мина. За първи път пускам до Бг, ако някой от вас е ползвал тази опция, да каже за колко горе-долу време си е получил поръчката. Изпратена е с ДХЛ, само че няма тракинг по намсикви причини.

# 1 021
Здравейте! В петък върнах едни обувки в немското джавари. В понеделник им пратих бележката от пощата, за да ми възстановят пощенските разходи. Веднага ми отговориха на имейла, че ще ми ги възстановят, а и в сайта е отразена сумата за това. Но тези пари още не са постъпили в сметката ми. След колко време обикновено ги превеждат?

Те вероятно са направили  плащането, но кога ще появят зависи от банката ти. Peace

# 1 022
  • Варна
С риск вече да стана мулти досадна, моля за съвет относно тези, третия цвят Таупе или кафявото (първото). Кое ви харесва повече? Не мога да се отлепя от тях. По принцип нося 38, понякога 37,5. От тези си хванах една 37-ца с празна карта и сега се чудя да ги плаам ли или да взема 38. За първи път съм толкова нерешителна относно някакви смотани пътъци и чак се дразня от себе си.

Още ли ги мислиш? Тъй като май имам нещо като "заслуга"  Wink  за твоите терзания - последните, бежовите. Харесвам  велурени обувки с по-тъмни участъци на носа и петите, а при бежовите този ефект е най-изразителен.  Peace
Аз най-вече се притеснявам от размера  Confused

# 1 023
  • На черешатааа
Тъп въпрос ще задам, но .... Tired Mr. Green на Diesel toddler 6,5- дамско 39 и половина ли е ?

# 1 024
  • Бг
Имах глупостта да пусна поръчка от Амазон до България директно. Казвам глупостта не заради цената на доставката, а заради факта, че въпросната поръчка все още не е пристигнала, а е шипната на 9 февруари и датата и за доставка вече мина. За първи път пускам до Бг, ако някой от вас е ползвал тази опция, да каже за колко горе-долу време си е получил поръчката. Изпратена е с ДХЛ, само че няма тракинг по намсикви причини.

айви, аз съм пускала директно до Бг обувки, идвали са горе-долу за две седмици по пощата имам предвид. Иначе не обувки, а други неща от Амазон с DHL съм получавала горе долу за 7-8 дни. Обади се в DHL щом ги чакаш с тях, може да са идвали, но да не са сметнали за необходимо да те уведомят.

Toni_baraboni, аз също съм за бежовите. А за номерацията на Флай-а май пак си е на тото.

# 1 025
 хайде и аз  търся  помощ Simple Smile  искам да взема на малкия  сандалки  от преде на пръстите да е  затворено  подобно на тези но да е  на приемлива  цена в момента крачето  му е 13 см .. до лятото си мисля  че ще  стане 14 Simple Smile благодаря ви предварително ..

# 1 026
Тъп въпрос ще задам, но .... Tired Mr. Green на Diesel toddler 6,5- дамско 39 и половина ли е ?

23,5  Laughing

Можеш да звъннеш на ДЧЛ/07001700/ и да помолиш да проверят за пратката ти по име  Peace Ще я намерят и ще ти кажат кога да я очакваш.

# 1 027
  • Варна
Симпатични и топли гумени ботуши на Ромика, започват от 9 Е, налични номера от 23 до 41, в 2 цвята

Силно препоръчвам. Дъщеря ми изкара зимата с такива - черни от едноцветната серия. Дебел каракул навсякъде. Зимни ботуши, топли, нехлъзгащи се и най-важното носят на мръсотия, а се чистят за секунди.

Доколкото знам отговарят точно, но можеш ли да потвърдиш и евентуално дължина на стелката на вашите  Praynig  bouquet
И аз се присъединявам към питанката, точен номер или +1, като за гумен ботуш?

# 1 028
  • sofia
Здравейте искам да върна едни обувки на немския сайт  , но не ми е много ясно как става  това , има ли някои който го е правил и може да каже как става и доколкото разбирам пратката е за моя сметка до германия , някой знае ли колко ще струве горе долу. Благодаря

# 1 029
С риск вече да стана мулти досадна, моля за съвет относно тези, третия цвят Таупе или кафявото (първото). Кое ви харесва повече? Не мога да се отлепя от тях. По принцип нося 38, понякога 37,5. От тези си хванах една 37-ца с празна карта и сега се чудя да ги плаам ли или да взема 38. За първи път съм толкова нерешителна относно някакви смотани пътъци и чак се дразня от себе си.

Още ли ги мислиш? Тъй като май имам нещо като "заслуга"  Wink  за твоите терзания - последните, бежовите. Харесвам  велурени обувки с по-тъмни участъци на носа и петите, а при бежовите този ефект е най-изразителен.  Peace
Аз най-вече се притеснявам от размера  Confused

Има доста коментари, че са уголемени с половин номер, а за един от другите модели, че е за широк крак - та ако мислиш, че ще са ти много големи по-добре не рискувай.. Вярно  - красиви са, ама ако ти хлопат? Thinking  
С тази марка и аз съм така - харесам ли нещо и започва едно умуване  - ще ми стане или не, и в крайна сметка все се отказвам.  Рискувах само с едни  сандали,  но и те не си отговарят на номера, а са малко по-къси - пръстите ми почти стигат края на стелката, а не трябва да е така.  Главоболна работа са тези Флайки, но правят ефектни модели - не може да им се отрече.

# 1 030
  • София-Младост
Симпатични и топли гумени ботуши на Ромика, започват от 9 Е, налични номера от 23 до 41, в 2 цвята

Силно препоръчвам. Дъщеря ми изкара зимата с такива - черни от едноцветната серия. Дебел каракул навсякъде. Зимни ботуши, топли, нехлъзгащи се и най-важното носят на мръсотия, а се чистят за секунди.

Доколкото знам отговарят точно, но можеш ли да потвърдиш и евентуално дължина на стелката на вашите  Praynig  bouquet
Ако не са умалени според мен вземете точен номер, гуменият ботуш отпред не е по крака и вземе ли се +1 ще стои доста широко на крака. Особено що се касае за детско краче.
Онзи ден ми пристигнаха едни за синът(не тези Ромика), увлечена поръчах +1 и съм ги пуснала за размяна. Днес поръчах н.30, защото просто ще му се съсипе крака...стелката се вади и просто е видно, че има 1 см и повече място, а като прибавим и ширината нагоре става хептен широко.

# 1 031

Ако не са умалени според мен вземете точен номер, гуменият ботуш отпред не е по крака и вземе ли се +1 ще стои доста широко на крака. Особено що се касае за детско краче.
Онзи ден ми пристигнаха едни за синът(не тези Ромика), увлечена поръчах +1 и съм ги пуснала за размяна. Днес поръчах н.30, защото просто ще му се съсипе крака...стелката се вади и просто е видно, че има 1 см и повече място, а като прибавим и ширината нагоре става хептен широко.

Точни са като номер. Аз се бях уляла в прогнозите колко ще порасне крака на дъщеря ми и и бяха леко големи.

# 1 032
За първи път обувам Саламандър и Вирус:
https://www.javari.de/dp/B007XVQZ4E
Никакво кафяво,това е плътна малина с виолетов нюанс.Много удобни,леки,меки ежедневни боти.Токчето не се усеща,стабилно се стъпва.Изглеждат приятно,семпло,без претенции за официални,особено идейни и пр.За нормален към тесен крак.На хубава цена в момента и ми освежава тъмните палта.
https://www.javari.de/dp/B008EPS9QK
Който е с по-широк крак,да не си помисля за този модел.Моят е нормален към тесен и отначало чувствах стъпалото си доста стегнато,но след няколко часа носене се поотпусна.Иначе дължината е точна за 39н.На екрана ми изглеждаше синьозелен цвят,в действителност е по-скоро наситен тъмнозелен.Също ежедневни обувки,удобен и стабилен,въпреки височината, ток.Крачето изглежда миниатюрно в обувката.

# 1 033
За първи път обувам Саламандър и Вирус:
https://www.javari.de/dp/B007XVQZ4E
Никакво кафяво,това е плътна малина с виолетов нюанс.Много удобни,леки,меки ежедневни боти.Токчето не се усеща,стабилно се стъпва.Изглеждат приятно,семпло,без претенции за официални,особено идейни и пр.За нормален към тесен крак.На хубава цена в момента и ми освежава тъмните палта.
https://www.javari.de/dp/B008EPS9QK
Който е с по-широк крак,да не си помисля за този модел.Моят е нормален към тесен и отначало чувствах стъпалото си доста стегнато,но след няколко часа носене се поотпусна.Иначе дължината е точна за 39н.На екрана ми изглеждаше синьозелен цвят,в действителност е по-скоро наситен тъмнозелен.Също ежедневни обувки,удобен и стабилен,въпреки височината, ток.Крачето изглежда миниатюрно в обувката.
Salamander-а отговаря ли, че има и половинки?

# 1 034
  • Sofia
Toni_barbaroni, от моят опит с FL досега, винаги са били точни, но за широко стъпало и може би това  "лъже", че са уголемени. Много обичах марката, докато не се разочаровах от ТЕЗИ. Моите бяха кафяви. Аз бях тази, която писа, че пропускат вода, а също и се пребих с тях с малката на ръце в един лек сняг на плочките пред гаража. Вярно и нашите плочки са виновни (и ММ  Twisted Evil), но тогава ги намразих. От скоро се завръща любовта ми към марката - дълго време не ги поглеждах, но ... имат някои интересни модели.
Точно тази подметка е абсолютно точна на дължина, не взимай по-малки. По-големи ще ги уплътниш, зимна обувка е, но по-малки...  Confused
Аз съм за taupe-то, на мен също ми харесаха веднага, като ги видях, но за щастие в моят размер има само тъмно кафяво.

Общи условия

Активация на акаунт