Аватарно - зелена / Тема No 21

• 18 937
  • 747
  •   1
Отговори
# 690
  • Once there was a Hushpuppy...
Честит Празник мили момичета!  bouquet

Деситка, малко остана, на финалната права си....може вече всеки един ден да чакаме хубавата новина Hug

# 691
Имам нужда от съвет

# 692
Аз съм тук.

# 693
  • Петрич
Честит празник дами!
Истинската красота е отвътре, запазете я и бъдете обичани и желани не само днес!
Виолетка и аз съм тук. Peace

# 694
Момичета, Честит Празник! Бъдете много здрави, щастливи и безкрайно обичани!  

Лока, много си красива!

Бързо оздравяване на Симон Мартин, стиснати палчета да Ви се размине болницата  Hug

Деси, скоро те бях замислила аз  Hug Малко остана-/поглези се/ и светът се преобръща Grinning  Hug

Последна редакция: пт, 08 мар 2013, 17:02 от loryn

# 695
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Момичета  Hug Hug Hug

Да сте здрави и много обичани!!!
РойсHug-ки ... Дано да се оправи бързо дечкото и ти да си спокойна и усмихната!

# 696
Мимии,нещо се изпари... нанякъде отлетя това момиче за празнците newsm78

# 697
Честит празник и от мен!   bouquet Малко късничко, ноооо чак сега се прибирам от работа. Нямам време да си сменя аватара даже  ooooh!

# 698
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Е, че тя си каза ... не  стяга куфарите за Париж, а за Италия ... и за това аз не съм в един от куфарите  Joy На Италия се налюбувах цял месец през лятото, но на Париж ... все още не съм и имам чувството, че никога няма да му се налюбувам на този град  Embarassed

# 699
О,блазя и...Аз и на Италия не отказвам Embarassed

# 700
  • В Космоса
Париж е очарователен, но мен, пък, все към Лондон ме влече. Три пъти съм ходила за по 10-ина дена и не мога да му се наситя. Heart Eyes

# 701
Мен също си ме влече,истината е ,че на многооооо места ме влече.
Честно, ако не се налагаше да полагам личностно-полезен труд-бих пътувала само Laughing

# 702
Париж е очарователен, но мен, пък, все към Лондон ме влече. Три пъти съм ходила за по 10-ина дена и не мога да му се наситя. Heart Eyes

Аз бях в Лондон за 4-ри дни преди 5-6 години ... Хареса ми много, бях очарована ..., но в парижкия въздух се влюбих от раз ... Мими и момичетата от парижката тема ме убеждават, че Лондон е прекрасен и не могат да кажат кой от двата града повече харесват ... Аз ще дам това лято 10-ет дневен шанс на Лондон да ме накара да се влюбя и в него Simple Smile
Извинете за спама и личното отклонение  Embarassed

# 703
  • София
  Честит празник, мили момичета   bouquet

# 704
Честит празник и от мен, момичета  Hug

Общи условия

Активация на акаунт