Аватарно - зелена / Тема No 21

• 18 935
  • 747
  •   1
Отговори
# 705
  • КиТ
Начи търся си работа където се включва пътуване,нИ мой такова безобразие  Crossing Arms Joy Joy Joy

# 706
Ех,Плами то работа с пътуване -бол,ама пътуването все в един и същи град Joy Joy Joy

# 707
  • КиТ
Няма бе всеки път на различно място  Crazy Joy Joy Joy

# 708
Ако знаеш езици , запиши задочно туристическия и стани екскурзовод , Плами  Simple Smile.

Като гледам , аз най-наблизо съм пътувала  Laughing , но пък мечтите са ми надалеч  Flutter .

Не бих отказала Лондон, Париж, особено Барселона, Мадрид или Италия /тук са повечко местата, да не изреждам Embarassed/ , но най-много искам Египет , Мексико, Индия, Австралия /Сидни по конкретно/, Япония.. Дубай стига толкова... ако обиколя тези ще съм доволна  Laughing

Последна редакция: сб, 09 мар 2013, 00:21 от katia13

# 709
  • Сопот, Пловдив
Благодаря на всички за подкрепата!  Hug

Момичета, пишете на воля, новата тема е готова, но ще изчакам да стигнем 50-та страница, за да я пусна, или преди да започнем да се преобличаме в неделя, ако не сме стигнали до 50-та. Само дано да ми е наред нета, че като се знам какъв съм карък в такива моменти...  Grinning

# 710
Ау,Катето с палци червени Embarassed
Ройс, мълчуганът как е днес Hug Дано цял ден песни да ти пее Laughing

Май е време за игра-кой до къде иска да пътува Joy
Лек ден ,сладурани Heart Eyes

# 711
...
Май е време за игра-кой до къде иска да пътува Joy
...
hahaha

Сосче, още съм в Италия.
Никога не ми омръзва.
Аз също обичам много да пътувам и винаги, когато имаме време го правим. Обаче не бих работила в туризма. Не обичам и организираните/групови пътувания.
Стига съм писала, че времето лети.
Хубав ден на всички.

# 712
О,Мимии ,приятно изкарване!
Също не бих работила в туризма-едно е да обикаляш за удоволствие,друго-по работа Wink

# 713
  • Сопот, Пловдив
А аз работя точно в туризма, такова ми е и образованието!  Mr. Green Но в момента работата ми е такава, че не пътувам, с клиентите и фирмите, с които работим, контактувам само по имейл и телефон, на живо не ги виждам, други ги развеждат, но и нашия вид туризъм е доста специфичен.

# 714
  • В Космоса
Моята мания е Тайланд. Дай, Боже, някой слънчев ден да се добера! Praynig Crazy

Ройс, браво за труда, че си подготвила новата тема! Как е малкият?

Сосче, за играта ли се премени вече?

Последна редакция: сб, 09 мар 2013, 10:57 от Акаша

# 715
Гледам за пътувания пишете. Мен Париж не ме влече особено.  Embarassed За повечето хора е странно, но нещо не го чувствам. А иначе Италия... Heart Eyes била съм в няколко града. Този септември сме решили с ММ да отидем за една седмица в Рим и от сега нямам търпение. Crazy

Цитат
Моята мания е Тайланд.
И аз съм се замислила за там. Лошото е, че моята дългогодишна мечта се изпълни миналата година (не че лошо наистина Simple Smile) и сега съм в период на избиране на нова мечтана дестинация. Обаче, те са толкова много и не мога да избера.

# 716
  • Сопот, Пловдив
Уж е по-добре Симон Мартин, не е повръщал от онзи злополучен ден, отидоха за малко на село с майка ми и баща ми, да потича на двора в хубавото време, че се побърка в тоя апартамент вече. Аз пък трябва да измисля нещо за рождения ден на майка ми утре, докато ги няма.

Аз май и преди бях писала къде ми се ходи, местата са мнооооого, но като че ли най ми се ходи в Барселона, Амстердам, Лондон, Салвадор(Бразилия) и фиордите на Норвегия. Париж и Италия грам не ме влечат  Embarassed , не знам защо.

# 717
Салвадор(Бразилия) и фиордите на Норвегия

Ще те водя с мен. Simple Smile А защо точно Салвадор?

# 718
Привет  Hug
Лондон, Париж и Рим - това са моите топ дестинации, трябва да ги посетя задължително  Grinning
Ради, Лори  Hug  Hug Малко остана, в очакване съм, готови сме и само си чакаме  Mr. Green Ама само се бъзикам, че с това разкошно време хич не искам в родилното да ходя  hahaha
Роис, да не боледувате повече  Hug
Хубав ден на всички ви!

# 719
  • Сопот, Пловдив
Салвадор(Бразилия) и фиордите на Норвегия

Ще те водя с мен. Simple Smile А защо точно Салвадор?

Бащата на сина ми е от Салвадор и бих искала да го заведа, да се запонае поне малко с другата половина от себе си. Винаги съм искала да отида в Бразилия, но преди беше Рио. След като изслушах разни разкази от бразилци, и изгледах няколко документални филма, Рио вече ми се струва повече опасен, отколкото привлекателен. А и Салвадор, и цяла Баия(щата на който е столица Салвадор) ми се вижда много красиво и хората много интересни, плюс че и там си имат не по-малко зрелищен карнавал.

Общи условия

Активация на акаунт