Къде в Пловдив? - 41 тема

• 62 466
  • 737
  •   1
Отговори
# 390
  • Пловдив
Тонита, нищо не намерих в Пловдив 24, направо ми възбудихте
любопитството сега Simple Smile.

http://news.plovdiv24.bg/421796.html
Тук имаше един коментар, който споменава за случилото се, но без нищо повече. Следя случая с Ицо, защото аз завърших същата гимназия година след него.

# 391
  • Пловдив
Някой знае ли коя е фирмата,осигуряваща храната в Душото?

Ще попитам и ще ти пиша.Друго нещо да питам ли?Какво те интересува точно?
Качеството на храната, която предлагат.
Някой да е срещал инфо, кой са градините,които ще преминат към изхранване с кетъринг. В сайта на общината нищо не намерих.

# 392
сега са няколко градини,но от есента-всички. Няма лабаво,нечия кетъринг фирма трябва да печели  Confused 

# 393
Къде в Пловдив има хубави големи куфари- качествени на достъпни цени. Освен да побира 23кг трябва да издържи и безмилостните подхвърляния по летищата.

# 394
Къде в Пловдив има хубави големи куфари- качествени на достъпни цени. Освен да побира 23кг трябва да издържи и безмилостните подхвърляния по летищата.
И аз искам да задам този въпрос,ако може и да са от най-големите,понеже не пътувам със самолет,а ми трябва огромен куфар  Embarassed Rolling Eyes

# 395
Тонита, благодаря. Дано не е верен този коментар, едната спомената
госпожа мисля, че има вече пълен клас за набор 2013/2014.

# 396
И аз искам да задам този въпрос,ако може и да са от най-големите,понеже не пътувам със самолет,а ми трябва огромен куфар  Embarassed Rolling Eyes
Вчера видях доста зареден магазин за куфари на втория етаж на Гранда,само че не съм влизала и не знам какви са им цените Embarassed

# 397
И от половината от въпросните производители съм недоволна...с глюкоза им е...

А би ли споделила как се разбира? И аз съм чувала, че захаросвали меда изкуствено, но не знам как се разбира. Иначе аз си купувам от Събота пазара от една сергия, уж от производители. Харесва ми, но не знам дали им е истински.

И аз си купувам мед само от Събота пазара. Сергията е на една жена-производител, около 55-60 годишна с руса, късо подстригана коса. Много съм доволна. Скоро трябва отново да се зареждам с мед и пак оттам ще си купя Peace. А има един специален мед против кашлица - мисля, че беше мед от магарешки бодил (дано не бъркам) - гъст и толкова ароматен. Не знам дали помага при кашлица, но ми свършва за броени дни.

А аз търся сладко от горски плодове на "Джем и Джем".
Напоследък се пристрастих към него, а не го откривам дори в големите вериги - Карфур. Дали го има в Билла на "Шести септември"? Днес мисля да проверя и там.

# 398
Напоследък се пристрастих към него, а не го откривам дори в големите вериги - Карфур. Дали го има в Билла на "Шести септември"? Днес мисля да проверя и там.

провери в по-малките магазини - кварталните суперчета. мисля че го има.

# 399
провери в по-малките магазини - кварталните суперчета. мисля че го има.

Оттам вече съм го изкупила... Joy Joy Joy

# 400
Такова сладко съм виждала в Лески под моста на Васил Априлов. Но е било преди месеци.

# 401

Аз бих им писала,във формата на сайта да ги попитам откъде бих могла да си го закупя.....Ако не директно от тях/фирмата е в Пловдив все пак,в рамките не града-на "Димитър Талев" е след "Гладиатори",посока околовръстното /,поне да ме насочат към дистрибутор....Забелязала съм,че много фирми откликват много добре на такива запитвания...

# 402
  • Пловдив
simpatikonia,сладкото го има в Лекси  в Гранда,в Карфур и Метро.

# 403
Вчера видях доста зареден магазин за куфари на втория етаж на Гранда,само че не съм влизала и не знам какви са им цените Embarassed
Благодаря,утре отивам да разгледам  bouquet  bouquet  bouquet

# 404
Аз също благодаря! Скоро ходих там, но с друга цел и хич не погледнах за куфар. Днес в Лекси видях една карета за 55лв..резервен вариант, ако не намеря нещо по-добро.
Благодаря,утре отивам да разгледам  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт