Къде в Пловдив? - 41 тема

• 61 549
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
  • тук-там
Някой да препоръча магазин за платове с голям избор на трико. Трябва ми за спално бельо.

# 541
  • Пловдив
Следя и фейсбук страницата на Глаина Тошева, но да си призная нейните снимки са ми много постни и с беден декор. Лично мнение.
Тя е вече в ново студио с нови и повече декори, а за горните две- наистина страхотни снимки показват, но нямам лични впечатления затова не споделих.

# 542
За мен най-стилните снимки си остават на Калина Арсова, но тя вече снима само в София. Студиото й е с една стая с декори и аксесоари. Тази година правих снимки на малката в София не съжалявам за пътуването. В студио се работи в пъти по-лесно, а особено, ако има и асистент.

# 543
Ооо, ако е за София, тогава веднага казвам двама- Надя Джамбазова и Теодора Янкова- това специално за детска фотография. Иначе Влади Балевски е уникално добър фотограф, силата му е сватбена фотография,  има страхотни идеи, така че може да се случат нещата и с детската.Simple Smile

Елена Карагьозова снима в студио, но най-красивите й снимки са всъщност тези сред природата- затова казвам, че снима и в Пловдив, където се разберете- там идва.
Димка Ганева снима на същия принцип- дори за момента тя е по-добрата в момента, според мен. Снима основно в Пазарджик и Пловдив.
Галина Тошева изобщо и не коментирам- половината снимки нямат фокус, преекспонирани...

# 544
Моля ви препоръчайте ми магазина за полилеи, не много скъпи.

# 545
  • Пловдив
Тай,  много добър и много на място съвет за избора на педиатър ми даваш  Hug. Водена сега основно от мислите за кърмене, захранване и т.н.  съм се ограничила наистина с критерите си при избора.
Много сложно се оказва това намиране на добър педиатър... Дали е добър диагностик лекаря и дали ще дава направления уви ще разбера в практиката...

Благодаря и на razel_dazel и mystic woman за мнението им.

Последно питане за мнение относно  д-р Янко Трифонов (с кабинет около Понеделник пазара)?
п.с. Благодаря, че ме изтърпяхте с въпросите ми. Тук сте все мами с опит и наистина ми помогнахте много   bouquet

# 546
  • Пловдив
Има един голям такъв на паважа по 6ти септември, до Бриколажа Peace Еlbulgaria или нещо подобно беше...
Голям избор и ниски цени

# 547
  • Пловдив
Има един голям такъв на паважа по 6ти септември, до Бриколажа Peace Еlbulgaria или нещо подобно беше...
Голям избор и ниски цени

И зад Бриколажа на бул. Марица има един огрооомен магазин за осветителни тела, на доста прилични цени, както и моделите са интересни.

# 548
  • Пловдив
Моля за помощ!
От къде да купя 3/4 бели чорапи за 3 годишен?

# 549
miraluba , виж в Лекси и в Карфур, там имат от тези бамбуковите, белите не вървят особено, може да намерите номер. Има и още едно магазинче за чорапи точно на спирката на ресторант Стадиона- имат в изобилие  номера и цветове, може да имаш късмет. Simple Smile

# 550
  • Пловдив
Само в Лекси и в Карфур не съм проверила.
В магазинчето на р-нт Стадиона е нямало преди месец, жената е казала че не очаква да получи.

# 551
miraluba - само като идея http://www.k-k.bg/shoes/product_info.php?products_id=1112.
Евентуално в магазините на КК може да намериш. Peace

# 552
  • Пловдив
Благодаря ти meri 68   bouquet

# 553
Сергията за кестени ди Джумаята работи ли?Когато и да мина от там,все е затворена.

# 554
Момичета, моля за актуална информация чака ли се много и какво изобщо е положението в Паспортното на Волга. Става въпрос за вадене на задграничен паспорт на дете.

Общи условия

Активация на акаунт