Къде в Пловдив? - 41 тема

• 62 505
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив
Момичета, търся немарково ДВД - плеър. Ходих до Техномаркета и до Зора - казаха, че вече няма да се продават, има останали бройки, които или не работят, или са маркови, а на тях не вървят пиратски дискове. Търся нещо от рода Нео, Краун или друга подобна марка, за да ни вървят филмчетата, които сме сваляли от нета.
Елите му е майката Wink. Даже и флашка чете, тъй като и нашето "марково" прашасва защото нищо не чете си купихме на Елите за 54 лева от Метро. Провери там.

# 76
  • Пловдив
Моето е Самсунг, но го имам от 2006 година и нямам проблеми с него. Обаче така и не разбрах тогава баща ми откъде го взе

# 77
  • Пловдив
Благодаря момичета, ще проверя и в Метро дали има нещо останало   bouquet

# 78
  • Пловдив
 Blush

# 79
Момичета, може ли да постнете линк към страницата във "Facebook" за протестите?  Peace

И още нещо... тези от вас, които използват стягащо бельо (ако има такива) да ми кажат какъв е бил ефекта при тях. Чудя се дали на "Triumph" са хубави?   bouquet

# 80
Препоръчайте ми магазини, които ушиват абитуриентски рокли в Асеновград и Пловдив.

Днес бях в Асеновград по същия повод но за мъж.Абсолютно всички,в които влизахме на случаен принцип шият и за абитуриенти.Обикаляне се иска.

# 81
  • Пловдив
Здравейте!
Някой знае ли,какво се случва с магазина на Mothercare в Мола.Последно беше затворен,но не разбрах поради ремонт,местене или какво?! Thinking
И аз не знам със сигурност за какво са го затворили, но не е заради ремонт и местене.
В началото на месеца като ходих и видях табели от сорта: Финална разпродажба на всичко преди затваряне. Не беше точно така написано, но нещо такова, от което за мен стана ясно, че затварят и разпродават всичко. Аз си мисля, че са нямали достатъчно оборот  Rolling Eyes
Иначе влезнах тогава разгледах, ама за моята мадама нямаше нищо.....Повечето неща бяха бебешки.  Peace

# 82
  • гр.Пловдив
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.263357780350541.73145.2 … 73710575&type

вижте тук за шиене на официални рокли

# 83
Аз съм доволна от стягащото бельо на Триумф. Peace

# 84
Аз съм доволна от стягащото бельо на Триумф. Peace

Благодаря ти много!   bouquet

# 85
какво стягате бре , моми ?  newsm78

# 86
какво стягате бре , моми ?  newsm78

Дупе и корем по малко.  Peace

# 87
  • Пловдив
Здравейте!
Някой знае ли,какво се случва с магазина на Mothercare в Мола.Последно беше затворен,но не разбрах поради ремонт,местене или какво?! Thinking
И аз не знам със сигурност за какво са го затворили, но не е заради ремонт и местене.
В началото на месеца като ходих и видях табели от сорта: Финална разпродажба на всичко преди затваряне. Не беше точно така написано, но нещо такова, от което за мен стана ясно, че затварят и разпродават всичко. Аз си мисля, че са нямали достатъчно оборот  Rolling Eyes
Иначе влезнах тогава разгледах, ама за моята мадама нямаше нищо.....Повечето неща бяха бебешки.  Peace
Затвориха го, там ще отварят Лили дрогерие

# 88
  • Пловдив
Лили в мола? Хъм,мислех че са Елитис..

# 89
 Омръзна ми от разправиите в ДСС #2gunfire Има ли някой, който се е отказал от тях, как става това ? Дано да се включат мамите юристки.

Общи условия

Активация на акаунт