Къде в Пловдив? - 41 тема

• 61 681
  • 737
  •   1
Отговори
# 225
  • Пловдив
Момичета,да ми кажете къде има тенджери...ама от онези едновремешните,дебелите.Видях н Кауфланд-варират м/у 20-40лв.,но ми се ще да проверя и другаде.Искам да си подновя евтинките...но с нещо качествено. Peace

# 226
  • Пловдив
Точно до бившето Фешън-кафе има домашни потреби. Провери там.

# 227
  • Пловдив
Момичета, някой да знае какво се случи с магазина за козметика и парфюми Корифей на бул. Мария Луиза. Преди две седмици ходих през уикенда и изненада-вече не работи събота и неделя. Днес отидох и затворен, вътре няма никаква стока.
Пазарувах си козметика от там, бях доволна цена-качество.
В Гугъл сега ми излиза за ул. Знаме 4, но според мъжа ми там са някакви складове. Има ли там магазин?  Rolling Eyes

# 228
Момичета знаете ли къде в Пловдив има фирми (съответно и офиси), които доставят поръчки от германия и пазаруват от немски сайтове?
Търся надеждни фирми, които да извършват услугата асистирано пазаруване.
Благодаря   bouquet

# 229
  • Пловдив
Bertichka - във форума свободно време, на пазар, пазаруване от чуждестранни сайтове - там има тема и за немските сайтове и евентуални превозвачи.

# 230
Здравейте, в Пловдив има магазин на фирма Илинор, вносител на бебешки обувки, също и на други артикули. Някой пазарува ли е от там има ли мнение? Извинявам се ако не е по темата. Благодаря предварително.

# 231
  • Пловдив
Здравейте, в Пловдив има магазин на фирма Илинор, вносител на бебешки обувки, също и на други артикули. Някой пазарува ли е от там има ли мнение? Извинявам се ако не е по темата. Благодаря предварително.

Магазина им е в ТЦ Гранд: http://shop.ilinor.bg/contact

# 232
Момичета, утре отваряме магазин в Кичука, за да не се сметне за реклама, който иска може да провери на линка в профила ми. Всички сте много добре дошли  Hug
Ще се радвам да наминете дори само за да ви почерпя с мъфини Simple Smile

# 233
  • Пловдив
tanzen, за ел.уреди ли ще е магазина  newsm78

# 234
Здравейте дами!Някой да знае дали в Пловдив има кулинарно училище, школа или платени курсове, понеже много искам да се запиша на такъв вид курс, чисто практичен и ЛЮБИТЕЛСКИ,но  не някаква  пародия .

# 235
  • Пловдив
Момичета, утре отваряме магазин в Кичука, за да не се сметне за реклама, който иска може да провери на линка в профила ми. Всички сте много добре дошли  Hug
Ще се радвам да наминете дори само за да ви почерпя с мъфини Simple Smile
Желая ти успех. Имам уред, купен от склада. Страшно съм доволна.  Hug В магазина определено ще е по-удобно за разглеждане.

# 236
Знае ли някой кои таксита са най-евтини в момента? Телефон newsm78

# 237
  • Пловдив
Аз ползвам 66 65 , 91 99 , и Европа не помня с кой телефон бяха- на 45 стотинки / км. са

# 238
Момичета трябва да заведа малчо на преглед при детски невролог. Моля да ми кажете добри доктори. Четох за Пискова и Иванов, а дали има и други?

# 239
  • Пловдив
Момичета, някой да знае какво се случи с магазина за козметика и парфюми Корифей на бул. Мария Луиза. Преди две седмици ходих през уикенда и изненада-вече не работи събота и неделя. Днес отидох и затворен, вътре няма никаква стока.
Пазарувах си козметика от там, бях доволна цена-качество.
В Гугъл сега ми излиза за ул. Знаме 4, но според мъжа ми там са някакви складове. Има ли там магазин?  Rolling Eyes

Там няма нищо. Едни съборени бараки, мръсно е и прилича на бунище. Такъв терен, на такова място, как още стои незастроен.  Thinking Но явно не е частен имот. Не се разкарвай изобщо. Преди години бараките имаха по-приличен вид и се помещаваха някакви фирми, но сега е ужас.  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт