Къде в Пловдив? - 41 тема

• 61 723
  • 737
  •   1
Отговори
# 210
  • Пловдив
Попи,

Пловдив
Ж.К. "Тракия", бл. 104 А
Тел. 032/68-24-42
GSM: 0888 80-90-20

# 211
  • Пловдив
Здравейте дами:)

Не знам дали е за този форум, за което предварително се извинявам, ама можете ли да ми кажете какво струва колпоскопия, биопсия и абразио на цервикален канал, че доктора ми каза да забравя за здравна каса и да вадя портфейла, който напоследък за мой ужас ужасно е отънял  smile3518 Та нищо ли не се поема от касата, някоя мама да сподели ако е минала наскоро по този път. Мойто доктор ме изпрати  при д-р Михнев в болница "Козма и Дамян" , някакви отзиви? Ще съм ви много благодарня, че напоследък само лоши новини, не ми се мисли направо. Чакам  и лека на всички, бъдете много, много здрави newsm51

# 212
  • Пловдив
Mainatowngirl,тази болница е УНГ болница.Имат ли АГ отделение?Води се по добрия лекар,а не по болницата.Какъв е твоя лекар?АГ?Ако,да,защо не те прави той?Търси си такъв,който извършва такива манипулации.
За това какво се поема от ЗК-поитай ЛЛ.Имаш лоша цитонамазка ли?Ако,да,с нея отиваш при ЛЛ и той обяснява пътя по нататък.Не може всичко да е платено

# 213
Е,как да не се поема от касата нищо,какъв е този твой лекар?!
То хубаво си мислят за техните портфейли но чак пък толкова безумие.

Някой скоро питаше за сауна и парна баня,в момента в грабо има изгодна офертаhttp://grabo.bg/tzial-spa-den-parna-bania-sauna-djakuzi-relaks-z … 3073770/?dc=15249.

Последна редакция: пн, 04 мар 2013, 20:17 от ббб

# 214

Не знам дали е за този форум, за което предварително се извинявам, ама можете ли да ми кажете какво струва колпоскопия, биопсия и абразио на цервикален канал, че доктора ми каза да забравя за здравна каса и да вадя портфейла, който напоследък за мой ужас ужасно е отънял  smile3518 Та нищо ли не се поема от касата, някоя мама да сподели ако е минала наскоро по този път. Мойто доктор ме изпрати  при д-р Михнев в болница "Козма и Дамян" , някакви отзиви? Ще съм ви много благодарня, че напоследък само лоши новини, не ми се мисли направо. Чакам  и лека на всички, бъдете много, много здрави newsm51

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=702179.540-това е твоята тема

# 215
Здравейте, може ли да ми помогнете, търся часовникар в района на ТЦ"Гранд"

# 216
  • Пловдив
Здравейте, може ли да ми помогнете, търся часовникар в района на ТЦ"Гранд"

След Военна болница в посока Макдоналдс, преди пресечката на ул. Хан Аспарух. Работи всеки ден часовникарят.

# 217
  bouquet Благодаря

# 218
Ха сега, момичета, пак имам нужда от вас. Търся гримьор и фризьор, да си разбират от работата и да работят с качествени продукти. Да могат да ми дадат идеи за прическа и грим, а не да отбият номера. За официално събитие ми трябва.  Peace Пишете ми и на лично ако искате.  Hug

# 219

Не знам дали е за този форум, за което предварително се извинявам, ама можете ли да ми кажете какво струва колпоскопия, биопсия и абразио на цервикален канал, че доктора ми каза да забравя за здравна каса и да вадя портфейла, който напоследък за мой ужас ужасно е отънял  smile3518 Та нищо ли не се поема от касата, някоя мама да сподели ако е минала наскоро по този път. Мойто доктор ме изпрати  при д-р Михнев в болница "Козма и Дамян" , някакви отзиви? Ще съм ви много благодарня, че напоследък само лоши новини, не ми се мисли направо. Чакам  и лека на всички, бъдете много, много здрави newsm51
Сменяй доктора/освен ако не ти се дават много пари,щом още от сега те е почнал с "голямата секира"/.Ако искаш можеш да отидеш в Онкодиспансера/в двора на ВМИ/ и там всичко е напълно безплатно.Ходи се до обед,много се чака и има много хора по коридорите,но с повече търпение се изчаква.А,другия вариант е да си намериш читав доктор/по възможност със специализация по онкогинекология/ и да отидеш при него.И,би следвало,като си с направление да не плащаш нищо освен потребителската такса/когато мен ме конизираха,единственият разход освен нея ми беше за взимането на биопсията,но това беше плащане регламентирано от управата на клиниката в която работеше доктора ми и се плащаше на регистратура,като изрично ме питаха дали искам да ми вземат там изследването или искам да отида другаде/.Този доктор и тази болница не съм ги и чувала,а смея да твърдя,че се интересувам и непрекъснато обикалям по болници и доктори....Нарочно писах тук-ако има и някой друг с подобни проблеми и се интересува...........А,ти,ако имаш още конкретни въпроси в тази насока-пиши ми на лични.

# 220
.А,другия вариант е да си намериш читав доктор/по възможност със специализация по онкогинекология/ и да отидеш при него.И,би следвало,като си с направление да не плащаш нищо освен потребителската такса/

като прочетох това се сещам, че на кабинета на Ямаков пишеше онкогинеколог newsm78
и работи със здравната каса

# 221
  • Пловдив

Не знам дали е за този форум, за което предварително се извинявам, ама можете ли да ми кажете какво струва колпоскопия, биопсия и абразио на цервикален канал, че доктора ми каза да забравя за здравна каса и да вадя портфейла, който напоследък за мой ужас ужасно е отънял  smile3518 Та нищо ли не се поема от касата, някоя мама да сподели ако е минала наскоро по този път. Мойто доктор ме изпрати  при д-р Михнев в болница "Козма и Дамян" , някакви отзиви? Ще съм ви много благодарня, че напоследък само лоши новини, не ми се мисли направо. Чакам  и лека на всички, бъдете много, много здрави newsm51
Сменяй доктора/освен ако не ти се дават много пари,щом още от сега те е
почнал с "голямата секира"/.Ако искаш можеш да отидеш в Онкодиспансера/в двора на ВМИ/ и там всичко е напълно безплатно.Ходи се до обед,много се чака и има много хора по коридорите,но с повече търпение се изчаква.А,другия вариант е да си намериш читав доктор/по възможност със специализация по онкогинекология/ и да отидеш при него.И,би следвало,като си с направление да не плащаш нищо освен потребителската такса/когато мен ме конизираха,единственият разход освен нея ми беше за взимането на биопсията,но това беше плащане регламентирано от управата на клиниката в която работеше доктора ми и се плащаше на регистратура,като изрично ме питаха дали искам да ми вземат там изследването или искам да отида другаде/.Този доктор и тази болница не съм ги и чувала,а смея да твърдя,че се интересувам и непрекъснато обикалям по болници и доктори....Нарочно писах тук-ако има и някой друг с подобни проблеми и се интересува...........А,ти,ако имаш още конкретни въпроси в тази насока-пиши ми на лични.

Един съвет задължително преглед при онколог щом ще се взима биопсия. Препоръчвам Росен Петров -гинеколог- онколог, работи в Онкологията и Хипоталамус и след това биопсията да се гледа при Д-р Маслев в онкологията. Ако имаш въпрос пиши на ЛС. УспеХ!

# 222
Момичета,дайте идея от къде да взема балони с хелий,ама евтини,че ни ги искат в ДГ и са около 30бр!

# 223
  • Пловдив
Мили момичета, благодаря на всички, които отговориха.  bouquet  bouquet  bouquet Послушах ви и се обадих  на джипито ми, която е много всеотдаен човек, тя лично се свърза с д-р Петров/ който ми води цялата бременност, между другото, но все не успявам да се добера до него, наплива е огромен Rolling Eyes Wink/, той също и е казал че голяма част от тези изследвания се поемат от касата . Явно идеята на някои доктори е да ти източат каквото могат, пък ти ходи се оправяй  #Cussing out. Сега се опитвам да си запазя час при д-р Петров, пък ще видим какво ще излезе. Иначе съм с ПАП 3А, CIN 1 и разни анормални клетчици, което не е фатално, ама си е притеснително Sad

Усмихнат ден пожелавам на всички, много да сте здравички ви желая.  Kissing Heart

# 224
Момичета,в немския магазин ( Меркари) на Хр. Данов има 20 % намаление на дрехи,има хубави бебешки дрехи ( зимно-пролетни) за новородени и малко по-големки.Цените са м/у 5-15 лв.

Благодаря на момичето,което сподели в предишната тема за намаленията във Венера/Язов/ ( бельото).  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт