Къде в Пловдив? - 41 тема

• 61 739
  • 737
  •   1
Отговори
# 195
  • Пловдив
ЧЕСТИТ 3 МАРТ!   bouquet

Препоръчайте ми фирма, която изработва иноксови стълбища, вътрешни или всякакъв вид други стълбища, почвам да събирам оферти за нашите стълби, че е крайно време и с това дете, всеки път слизаме на магия ....  ooooh!

# 196
Днес дали ще работят магазините?По конкретно за Германос на Центъра ме интересува.Ако някой има прясна информация,ще съм много благодарна да сподели.
Със сигурност ще работи Wink

# 197
Честит празник, момичета!
Детол съм виждала в ДМ.

# 198
Честит празник, момичета!
Детол съм виждала в ДМ.

Мерси  Simple Smile

# 199
Днес дали ще работят магазините?По конкретно за Германос на Центъра ме интересува.Ако някой има прясна информация,ще съм много благодарна да сподели.
Със сигурност ще работи Wink

Hug Мерси!Свърших работата  Simple Smile

Последна редакция: нд, 03 мар 2013, 21:15 от Мидичка

# 200
Някой има ли наблюдения върху спа процедурите, които предлага Авангард в Тракия? Интересувам се най-вече от сауна и парна баня. Някой преди няколко странички беше предложил Парк хотел Пловдив, но търся и други предложения. Онзи ден се върнах от Велинград и се надявам и тук да има място, на което предлагат услуги на такова ниво  Whistling

# 201
  • Пловдив
Има ли в Пловдив сервиз на Самсунг? Развали ни се телевизора, на който му е изтекла вече гаранцията. Ако няма такъв ще се радвам да ми препоръчате.

# 202
Има ли в Пловдив сервиз на Самсунг? Развали ни се телевизора, на който му е изтекла вече гаранцията. Ако няма такъв ще се радвам да ми препоръчате.
в гаранционната карта не са ли посочени сервизи ?

# 203
Детол има в ДМ.

# 204
в гаранционната карта не са ли посочени сервизи ?
Пише но ако го занесеш на този сервиз ще ти вземат два пъти повече отколкото трябва Simple Smile
 Виж това :
http://www.samsung.com/bg/support/location/supportServiceLocation.do

# 205
Самсунг ги обслужват в сервиза на КК-зад Техномаркет на Пазарджишко....иначе,аз съм носила/но микровълнова/ в Пан Сервиз на "6-ти Септември".Най-добре им се обади по телефоните и ги питай.....а щом ти е след гаранционен телевизора май-можеш и някой частен майстор да търсиш.....но,то си зависи от повредата и дали ще се налага части да се подменят/защото оторизираните сервизи имат налични/.

# 206
  • Пловдив
Много благодаря   bouquet

# 207
  • Пловдив
Как се казваше и къде се намираше магазина за сладкарски консумативи?

Последна редакция: пн, 04 мар 2013, 01:08 от popy1979

# 208
  • Пловдив
Как се казваше и къде се намираше магазина за сладкарски консумативи?

За Торнадото в Тракия ли питаш?

# 209
  • Пловдив
Да, благодаря  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт