Къде в Пловдив? - 41 тема

• 61 743
  • 737
  •   1
Отговори
# 180
  • Пловдив
търся фото в района на макдоналдс на вси, военна болница, каменица...спешно...и да издава снимките с бързи поръчки за 1-2 часа?

# 181
Брех, само аз ли не ги виждам тия форми!
Обиколих и Кауфланд в Кючука, Рено, Карфур, МЕТРО, има форми за стандартните мъфини, за МИНИ мъфини няма. Мини-мъфините са 24 броя в тавичата и са по 3,5 см в диаметър.

Crazy

ЧЕСТИТА БАБА МАРТА! Всички да сте здрави, весели засмени - бели и червени Simple Smile

Последна редакция: пт, 01 мар 2013, 16:19 от ioli

# 182
  • Майничка
търся фото в района на макдоналдс на вси, военна болница, каменица...спешно...и да издава снимките с бързи поръчки за 1-2 часа?

Виж това на Христо Ботев, след Военна болница, посока ВСИ. Ако не - в началото на Капитан Райчо, с/у Триумфа гарантирано вадят експресно за минути.

# 183
  • Пловдив

Също и на Източен" срещу стадион Ботев

# 184
Момичета, спешно трябва да поръчам за 7-8 март букети от бонбони.
Ирида ми отказаха, моля за други предложения - откъде в града мога да поръчам таквоз чудо.
Радостче, от тези букети има в мол Галерия-http://ermoso.com/.

# 185
  • Пловдив
Момичета, спешно трябва да поръчам за 7-8 март букети от бонбони.
Ирида ми отказаха, моля за други предложения - откъде в града мога да поръчам таквоз чудо.

http://mishelleflowers.weebly.com/104110911082107710901080-10861 … 108610851080.html

# 186
  • Пловдив
Продават ли някъде от тези стъклените джаменки, дето едно време си играхме с тях?

# 187
Джаменки в магазин за сувенири и играчки съм продавала преди години,може по такива магазини да провериш,или по левчета.

# 188
  • Пловдив
Благодаря ви за предложените фотостудиа!  Hug

Букети от бонбони има на свободен щанд в Галерия мола, направо отиваш и взимаш готови, щанда е на 2-я етаж в близост до тоалетната.

# 189
  • Пловдив
В Грабо има ваучер за букет от бонбони Peace

# 190
  • Пловдив
Продават ли някъде от тези стъклените джаменки, дето едно време си играхме с тях?

Купували сме от Юск, ама беше преди няколко месеца, сега не знам дали има............

# 191
Момичета, страхотни сте.
Благодаря на sweet_maniche, Josefin, Veniz, vanichka75   bouquet

# 192
  • Пловдив

Купували сме от Юск, ама беше преди няколко месеца, сега не знам дали има............
Еййй вярно ooooh!  bouquet

# 193
Днес дали ще работят магазините?По конкретно за Германос на Центъра ме интересува.Ако някой има прясна информация,ще съм много благодарна да сподели.

# 194
Добро утро момичета, случайно някои да знае къде в Пловдив мога да намеря ДЕТОЛ?

Общи условия

Активация на акаунт