Къде в Пловдив? - 41 тема

• 62 449
  • 737
  •   1
Отговори
# 165
Момичета, поради липса на време  ми е необходим човек за изготвяне на дипломна работа. Ще ви бъда благодарна за координати.

# 166
  • гр.Пловдив
Момичета, поради липса на време  ми е необходим човек за изготвяне на дипломна работа. Ще ви бъда благодарна за координати.

ако кажеш и с каква тема, може и да намериш..

# 167
Финансова сфера

# 168
Здравейте! Търсих по книжарниците Хермес и Хеликон пътеводител за Париж, така и не намерих. Къде другаде мога да намеря такъв пътеводител? В гранда, на центъра срещу Калигула, срещу хотел България, срещу халите, в Мол Галерия и Мол Пловдив нямат.

# 169
  • Пловдив
Аз поръчвам онлайн: http://www.book.store.bg/p68764/pesha-iz-parizh.html

# 170
Пак проблем с ДСС, какво става вече не знам...

http://www.marica.bg/show.php?id=98261

# 171
  • plovdiv
Цитат
Здравейте! Търсих по книжарниците Хермес и Хеликон пътеводител за Париж, така и не намерих. Къде другаде мога да намеря такъв пътеводител? В гранда, на центъра срещу Калигула, срещу хотел България, срещу халите, в Мол Галерия и Мол Пловдив нямат.
В Метро има много пътеводители на Нешънъл джеографик

# 172
Някой има ли идея Германос на центъра,на И.Вазов,или на 6-ти Септември в колко отварят (трябва ми да е преди 10.00)?Имам някакъв спомен,че отварят късно,но може да е било почивен ден.

# 173
Къде се продават платове втора употреба ?  Може и малки парчета.

# 174
Майка ми търси преди месец във всички по-големи книжарници,дори отказаха да й доставят Shocked Накрая си го свали от интернет.

# 175
  • Майничка

В големите магазини втора употреба има разни пердета, кувертюри и т.н. които могат да се използват. В магазина за платове до Мерилина под Пешеходния мост понякога има много намалени парчета, може би и в другите магазини за платове има такива.

# 176

В големите магазини втора употреба има разни пердета, кувертюри и т.н. които могат да се използват. В магазина за платове до Мерилина под Пешеходния мост понякога има много намалени парчета, може би и в другите магазини за платове има такива.

Aу,това да не е един магазин с надпис  платове по лев метъра с доста едноцветен асортимент,идвайки от подлеза вдясно,последен за платове. Там колкото пъти вляза,имам чувството,че им преча. Такива антилюбезни лелки рядко се срещат.

Търся нещо по-шаренко и евтино ,утре може да преслушам Какаду-то.

# 177
Пак съм аз - търся в Кичука балони, които да не са от най-китайските, но не и много скъпи.
Ще откриваме магазин и искам да направя трицветна украса отвън в бяло, синьо и червено.
Благодаря  Hug

# 178
Момичета, спешно трябва да поръчам за 7-8 март букети от бонбони.
Ирида ми отказаха, моля за други предложения - откъде в града мога да поръчам таквоз чудо.

# 179
Пак съм аз - търся в Кичука балони, които да не са от най-китайските, но не и много скъпи.
Ще откриваме магазин и искам да направя трицветна украса отвън в бяло, синьо и червено.
Благодаря  Hug
Хубави балони има в една малка книжарница до Събота пазара. Май бяха по 10 ст., но не съм много сигурна....

Общи условия

Активация на акаунт