Къде в Пловдив? - 41 тема

• 62 452
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
Някой има ли мнение за детските торти на сладкарница Скалата ?

# 151
Днес дали ще затворят тунела след 19.00?

# 152
За сауна пакети - ползвали сме на х-л "Екзотик" - пакет на човек за цял ден е 20 лв. Сауните са 2, парната баня е добра, джакузито също. Басейнът обаче винаги е ужасно студен, както и залата за релакс.

# 153
Ииии, изпуснала съм ги....ще мръдна и до там...
Форми за мъфини има също и в Мол Галерия, магазин Рино май се казваше, точно до главния вход се намира.
В Джъмбо преди Коледа имаше страхотни единични силиконови формички в два размера-малки и големи, но след това изчезнаха, дано пак да пуснат, много съм доволна, но си взех само от по-малките, а сега искам и от по-големите да си взема, ама няма.... newsm78

# 154
  • Пловдив
В Рино има 12 малки силиконови форми за мъфини на 7,99лв. Слагаш ги в тавичка и стават супер!

# 155
Някой има ли мнение за детските торти на сладкарница Скалата ?

Едни познати бяха взимали за РД и ми харесаха, не беше лоша тортата Heart Eyes Иначе повече впечатление имам за Чочко   Heart Eyes

# 156
Давам и аз положителен глас за Чочко, вече съм доволна .Опитах и други "плънки" ,биват.

Сладки Елена ме разочароваха с отношението си-или никой не вдига,или вдига един чичко и после затваря.Преорентирах се към конкуренцията .

# 157
  • Пловдив
Коментирано е много пъти, но не ми е трябвало и затова не съм обръщала внимание...
Та ако може да ми кажете къде може да се поръча хубава питка (за предпочитане солена) в района на Тракия newsm78

# 158
Момичета,като заговорихте за форми за мъфини,да сте виждали някъде форми за сандвичи с Мики или Мини?Малката ми мрънка от 2 дена за такова чудо,а не сещам къде може да има,та някоя от вас,ако знае или е видяла някъде,да свирка!

# 159
  • Пловдив
Дами, имам едно спешно търсене за днес- някъде по китайските магазини или другаде....  виждали ли сте от малките вечерни чантички...на прилична цена до към 15 лв. , ще трябва на сестра ми само за една вечер и според мен е безмислено да се дават 30 лв. за това удоволствие..., но за сега гледахме на едно две места и нищо...

# 160
  • Пловдив
аз от Младежка си взех миналото лято - малка, черна за 14лв Simple Smile

# 161
  • ПЛОВДИВ
Дами, имам едно спешно търсене за днес- някъде по китайските магазини или другаде....  виждали ли сте от малките вечерни чантички...на прилична цена до към 15 лв. , ще трябва на сестра ми само за една вечер и според мен е безмислено да се дават 30 лв. за това удоволствие..., но за сега гледахме на едно две места и нищо...
Вижте на втория етаж на магазин Форум в Тракия има един магазин на мястото на Евроленда, май се казваше "Дензел"  Wink

# 162
  • Пловдив
В китайските магазини "Панда" също съм виждала.

# 163
Давам и аз положителен глас за Чочко, вече съм доволна .Опитах и други "плънки" ,биват.

Сладки Елена ме разочароваха с отношението си-или никой не вдига,или вдига един чичко и после затваря.Преорентирах се към конкуренцията .

Ох, вероятно е собственика, много странен човек, вечно ходи намръщен.....жалко, така си губи клиенти....

# 164
  • Пловдив
Благодаря ви, ще я пратя да разглежда Simple SmileHug

Общи условия

Активация на акаунт