Къде в Пловдив? - 41 тема

• 61 585
  • 737
  •   1
Отговори
# 420
Здравейте, можете ли да ми препоръчате добър дерматолог с медицинско образование?

# 421
  • Пловдив
Имам задача за разрешаване- къде най-евтино биха отпечатали 25 книжки с твърди корици. Става въпрос за албумчета за завършване на подготвителна група в детска градина, като искам само да се отпечатат, тоест снимането и подреждането, мисленето на дизайн и т.н. няма да се включват.

Колко твърди? Аз съм разпечатвала албуми на цветните картони А4 и после ламиниране. От всички които обиколих най-евтино беше на ъгъла на Цанко Дюстабанов и Цар Асен, но май не помня цени...... newsm78

# 422
Имам задача за разрешаване- къде най-евтино биха отпечатали 25 книжки с твърди корици. Става въпрос за албумчета за завършване на подготвителна група в детска градина, като искам само да се отпечатат, тоест снимането и подреждането, мисленето на дизайн и т.н. няма да се включват.
2х2 правят точно такива албумчета. Работят качествено (ако файлът е подаден коректно, разбира се) Но за евтино... не знам какво означава евтино... ако си оставят ръцете и се наложи да ги правя наново, едва ли ще ми излезе много евтино.  Който е подготвял файловете за печат не познава ли печатниците  в града?

Последна редакция: пн, 18 мар 2013, 15:56 от By The Way

# 423

Провери в Колор Принт дали правят. Според мои наблюдения цените им са добри.

# 424
Благодаря на включилите се! Ще разгледам предложенията ви!
By The Way, аз ще правя файловете. Досега не съм поръчвала в България и нямам представа от печатниците в града.

# 425
  • Пловдив
Някой знае ли какво се е случило в ОУ "Димитър Талев"?

Може вече да знаете , но да пусна статията  Tired

http://news.plovdiv24.bg/422148.html

# 426
Къде в кв. Кършияка може да се купи тофу?

# 427
Здравейте, момичета! Знам че тук не е правилното място да попитам, но пък имам по-голям шанс за отговор! Някой ходил ли е на рехабилитация в Комплекса на Слепите(кв.Изгрев). Много моля за впечатления, спешно ми е! Може и на лични. Благодаря предварително!

# 428
  • Пловдив
Къде в кв. Кършияка може да се купи тофу?

В Кауфланд провери ли?

# 429
Момичета, някой вадил ли е скоро свидетелство за съдимост? Интересува ме срока за получаването му най-вече?

# 430
  • Пловдив
Момичета, някой вадил ли е скоро свидетелство за съдимост? Интересува ме срока за получаването му най-вече?

Такова за работа в чужбина,цена 7 лв и нещо,става за другия ден.Това за работа в БГ може да става за същия ден обаче.Нямам идея

# 431
  • Пловдив
Миналата година през октомври ми го извадиха още същия ден.

# 432
Ох, благодаря ти, олекна ми, че нямам никаква възможност да излизам от работа.

# 433
  • София
Ох, благодаря ти, олекна ми, че нямам никаква възможност да излизам от работа.

Става същия ден, ако обаче си родена в Пловдив.

# 434
  • Пловдив

ТАЗИ година през февруари не ми го дадоха същия ден,а на следващия.Родена в Пловдив

Общи условия

Активация на акаунт