Къде в Пловдив? - 41 тема

• 61 584
  • 737
  •   1
Отговори
# 435
  • Пловдив
Миналата година през октомври ми го извадиха още същия ден.

ТАЗИ година през февруари не ми го дадоха същия ден,а на следващия.Родена в Пловдив
Аз говоря за себе си. И аз съм родена в Пловдив.

# 436
  • Майничка
Здравейте, можете ли да ми препоръчате добър дерматолог с медицинско образование?

Че има ли дерматолог без медицинско образование?

Иначе - доволна съм от д-р Желязков, кабинетът му е на "Богомил", почти до новата къща на кмета ни.

# 437
  • Пловдив
Има козметички,които се представят за дерматолози.Може би тях има предвид

# 438
  • Майничка
Уф, никога не бих предположила... Embarassed

Да попитам - сещате ли се къде в Пловдив бих могла да купя хипоалергична карнавална боя (за лице)? Трябва ми само един цвят, но като за 3-4 муцуни, не да свърши още на едната буза и част от носа. Laughing
В "101 балона" няма, имах спомен за един магазин в Халите, но и него го нямало отдавна. Не успях да намеря и едно арт-ателие в Капана, за което се присетих, изобщо - греда отвсякъде.

# 439
Бои за лице съм виждала в Ариста (магазин за художествени материали) в една пресечка преди Даяна-та до РиТ се намира.Но дали имат отделни цветове-не знам.По спомен бяха комплекти.Другият вариант,който са ми предлагали беше акрилна боя за декорация-уж е безвредна.Но не съм я ползвала по това предназначение.

# 440
И аз търся дерматолог. На частно не знам колко ще ми излезе, а и не знам дали личният лекар ще ми даде направление. Все пак е по-трудно да намериш добър дерматолог, който не работи на частно.

# 441
  • Майничка
Мидичка, благодаря!  bouquet

# 442
Утре мога да погледна за телефонът на Ариста,ако искаш да не се разкарваш напразно?Имам го някъде записан май.

И да попитам някой дали знае книжарница Силиврия до пощата в Кючука дали отваря по-рано от 10.00?

Последна редакция: вт, 19 мар 2013, 07:21 от Мидичка

# 443
  • Пловдив
Дайте предложения за рожден ден за момиче на 8 г. Тя не иска в детските центрове, че била "голяма" за да скача и да се катери. Мин. година бяхме в Only Fun - уж е за по-големи, но не иска там.

# 444
  • Пловдив
Дайте предложения за рожден ден за момиче на 8 г.

Боулинг,детска дискотека /май в Новотела или Марица горе в бара правеха/.Също могат да ви я направят в детски център с голяма зала
Кино в Мола,хапване после на заведенията
Басейн с хапване и напитки на бара.Но това става само,ако е топло

# 445
  • Пловдив
Април месец е РД - трябва да е на закрито. И аз си мисля за някаква комбинация - кино + хапване, но торта и т.н. къде ще се духа. Ако питаш децата - те ще искат на мак доналдс, но някакси не става. Няма да са много деца - около 6-7 момичета. Очаквам да ме подсетите за подобни неща Simple Smile

# 446
Дайте предложения за рожден ден за момиче на 8 г. Тя не иска в детските центрове, че била "голяма" за да скача и да се катери. Мин. година бяхме в Only Fun - уж е за по-големи, но не иска там.

В Тракия плаза има караоке заведение. Мисля, че се казва Lollipop. Никога не съм влизала, но колкото пъти мина покрай него, винаги има детски рожден ден. Явно децата много се забавляват, струва си да погледнете  Peace

# 447
Уф, никога не бих предположила... Embarassed

Да попитам - сещате ли се къде в Пловдив бих могла да купя хипоалергична карнавална боя (за лице)? Трябва ми само един цвят, но като за 3-4 муцуни, не да свърши още на едната буза и част от носа. Laughing
В "101 балона" няма, имах спомен за един магазин в Халите, но и него го нямало отдавна. Не успях да намеря и едно арт-ателие в Капана, за което се присетих, изобщо - греда отвсякъде.

Ако бяла и червена ти вършат работа - подарявам. Почти не са ползвани, но не пише, че са хипоалергични - "Festival" в тубички по 40 мл.  Peace

# 448
  • Пловдив

В Гладиатори има зала за големи деца. Там правят кароке и дискотека.  http://www.facebook.com/media/set/?set=a.522895194391824.136351.180003682014312&type=3
Другото което се сещам за големи деца и пак дискотека: http://partymiro-plovdiv.com/za-nas
А и Миро нали много го хвалят, че отлично забавлява и малки и големи  Grinning

# 449
  • Пловдив
И на мен за караоке ми хрумна. Lollipop е всъщност част от центровете Тон Бонбон,  но доколкото съм чувала е на изключително високо ниво и хората са много доволни. Виж една снимка от галерията им

Ние бяхме на детски РД в новия детски център в Тракия Плаза, и бях очарована (но нашите деца са 2-3-4 годишни).
Също може и парти на място избрано от теб, но с DJ и караоке - http://www.tonbonbon.com/index.php?option=com_content&view=article&id=5

Общи условия

Активация на акаунт