Къде в Пловдив? - 41 тема

• 61 690
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
  • Пловдив
Подадох в районното преди 2 седмици и нямаше наплив, полицаят на бариерата каза, че в момента паспортите се издават много бързо, за около 2 седмици, предполагам и на Волга е така.

# 556
  • Пловдив
Дами прекрасни, помагайте   bouquet Моята дребна ненагледна е пощуряла по някаква играчка, не знам къде я е видяла, но казвала "Ви Ва Викики", поне тя така го казва Joy. Това от месец - два, мислех че ще забрави, но не би ooooh!. Вероятно я е видяла по някой от детските канали, но досега не съм я засичала. Някой има ли идея? Благодаря предварително  bouquet  bouquet  bouquet

# 557
  • Пловдив
Откъде да купя бял латекс най- изгодно?
Къде в момента има промоции?

# 558
Моля ви, дали някой знае актуален телефон на Белодробна болница-Пловдив , тази на "Цариградско шосе" newsm78 Звънях на стационарен, взет от нета, после поисках от Справки-Пловдив, дадоха ми друг стационарен, но никога никой не вдига Rolling Eyes

# 559
  • Пловдив
Моля ви, дали някой знае актуален телефон на Белодробна болница-Пловдив , тази на "Цариградско шосе" newsm78 Звънях на стационарен, взет от нета, после поисках от Справки-Пловдив, дадоха ми друг стационарен, но никога никой не вдига Rolling Eyes

Ако не се лъжа я закриха наскоро  Thinking

http://news.plovdiv24.bg/422785.html

# 560
Последно питане за мнение относно  д-р Янко Трифонов (с кабинет около Понеделник пазара)?

И двете деца на моя приятелка от доста години са при него. Доволна е, но проблемът там е че има много пациенти и  се чака дълго пред кабинета за преглед, което е може да е доста изнервящо ако детето ти е наистина зле.

# 561
Някой беше препоръчвал преди специализиран магазин за фотоапарати някъде около Новотела ако не се лъжа.Много моля за адрес или сайт най-добре.

# 562
Някой беше препоръчвал преди специализиран магазин за фотоапарати някъде около Новотела ако не се лъжа.Много моля за адрес или сайт най-добре.

http://www.photopavilion.com/?page=shop

# 563
  • о`майна лунна нощ е

Ако не се лъжа я закриха наскоро  Thinking

http://news.plovdiv24.bg/422785.html

Болницата не е фактически закрита, а е транформирана от общинска болница в част на УМБАЛ-а. Но сега текат структурните промени в нея и вероятно за това няма кой да вдигне телефона.

Последна редакция: ср, 27 мар 2013, 21:10 от `ТуиГ

# 564
Белодробна болница  - 032 608386       
                               GSM - 0896685891
                               GSM - 0887194372
 Пробвай сутрин след 7ч

# 565
Белодробна болница  - 032 608386      
                               GSM - 0896685891
                               GSM - 0887194372
 Пробвай сутрин след 7ч

ААХ   bouquet В тази връзка: издирвам д-р Пламен Чорбаджийски - белодробен специалист, ще търся дали все още работи там. Може би някоя от мамите да е чувала това име Embarassed

# 566
ААХ   bouquet В тази връзка: издирвам д-р Пламен Чорбаджийски - белодробен специалист, ще търся дали все още работи там. Може би някоя от мамите да е чувала това име Embarassed
google също чува  hahaha - http://www.rating.hapche.bg/rating/lekari-spetsialisti/4385/quicktabs_qt__1=third

# 567
Ей,Бонго.....незаменим! Hug

# 568
Аз преди месеци имах проблем, и някой от тук ми даде телефоните. От обяд се опитвах да звъня безрезултатно, а сутринта ми вдигнаха от първия път. Успех сутринта!

# 569
  • До хладилника, който обичам
Къде да намеря евтино играчки за пясък - кофички, лопатки? В Джъмбо ли да търся направо или Евроленд?

Общи условия

Активация на акаунт