Къде в Пловдив? - 41 тема

• 61 688
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
И на двете места са евтини. В Карфур също съм виждала такива.

# 571
Бу, в Джъмбо има в изобилие играчки за пясък- и евтини и по-скъпи, зависи от вкуса и средствата, с които разполагаш.

Миралюба, днес проверих в Лекси за бели 3/4 чорапки, каквито търсеше- има само един чифт и той беше с номер 23-26, ако си спомням добре... Дано ви свърши работа...

# 572
  • Пловдив
Бу, аз купувам от големите левчета, че са по 4-5 лева комплекта -  кофичка с лопатка, гребло и някакви малки форми за пясък, в Карфур са по 10-на лева и като се замисля колко често губим разни части  Embarassed  не си струва, пък и малкото се радва като е новичко Joy. Хубав ден   bouquet

П.П. Никой ли не е чувал за таз играчка, дето казва ВИ ВА Викики, опищяха ми се ушите вече Joy

# 573
  • До хладилника, който обичам
Търся по-нискобюджетни играчки за пясък, че да взема няколко комплекта за градината на малкото. Ще ида сигурно до Джъмбо или Всичко за лев.

# 574
  • Пловдив
Бу,вчера гледах във ВВ /6 ти септември,на долния етаж,отстрани на асансьора/малки комплекти от по 2 лв и нещо.Мисля,че това е най-евтиното,което съм виждала.Средните бяха по 8 и нещо.Големите по 10 и нещо.Тези евтинките са от съвсем мъничките,но имаха кофичка,лопатка и формички някакви

# 575
  • Пловдив
Също така има в Голямата търговия на Брезовско шосе едни магазин за играчки, там точно тези средните(нашата кофичка оттам е към 20 см висока) са по 4-5 лева, има варианти и с камиончета  или някакви животини, много сладурски Wink

# 576
  • До хладилника, който обичам
Благодаря ви, ще обиколя!

# 577
Някой беше препоръчвал преди специализиран магазин за фотоапарати някъде около Новотела ако не се лъжа.Много моля за адрес или сайт най-добре.

http://www.photopavilion.com/?page=shop

bouquet

# 578
Някой знае ли къде в Пловдив се провеждат тренировки по бокс за жени?

# 579
Преди имаше в спорта зала в квартал Смирненски, но бе кик бокс. Някои от спортуващите, които искаха само чист бокс се отделяха и им се показваше само удари с ръце.
Мисля, че залата бе за фектофка

# 580
Някой пътувал ли е скоро с автобус №22?
Установих, че разписанието му е променено. В интернет не успях да открия никаква информация по въпоса. Попаднах само на този сайт, който изчислява в колко часа преминава превозното средство на точно определена спирка. Много удобно, но не смея да се доверя на писаното тук. Някой знае ли нещо за новото разписание на автобус №22 - за делник и за празник? И къде можем да го намерим публикувано?

# 581
  • Пловдив
По информация от сестра ми , която ползва линк от същия сайт http://www.masov-gt.com/VirtualnoTablo.php , автобусите били с GPS  и съвсем точно показва кога ще дойде автобус, аз вече няколко пъти използвам опцията  и всичко е точно.

# 582
Благодаря.

# 583
  • Пловдив
Моя колежка ползва 22 и от нея знам, че рейсът минава от спирката на училището на глухите в Изгрев към центъра през половин час на кръгъл час и в половина - примерно в 17, 17.30, 18 часа. В обратна посока не знам как се движи

# 584
  • Пловдив
Момичета,кой е този нов голям козметичен магазин до пощата за който все слушам?  И къде до пощата се намира?newsm78

Общи условия

Активация на акаунт