Къде в Пловдив? - 41 тема

• 61 655
  • 737
  •   2
Отговори
# 585
  • Пловдив
Момичета,кой е този нов голям козметичен магазин до пощата за който все слушам?  И къде до пощата се намира?newsm78
Joy и аз наострих уши, но реших да не питам-един възможен харч по-малко  Blush , но ти не се сдържа!

Така аз да попитам по нашите земи -Ревлон само в Ивис ли мога да намеря или?

# 586
  • Пловдив
Момичета,кой е този нов голям козметичен магазин до пощата за който все слушам?  И къде до пощата се намира?newsm78
Joy и аз наострих уши, но реших да не питам-един възможен харч по-малко  Blush , но ти не се сдържа!

Така аз да попитам по нашите земи -Ревлон само в Ивис ли мога да намеря или?
Ох,аз пък помислих че ти си ми отговорила и бях сигурна ,че знаеш за какво иде реч hahaha
За Ревлона и аз знам само за Ивис,в събота ще ходя до мола и ще доложа Mr. Green

# 587
Магазина за козметика е Елитис и се намира вътре в самата поща на мястото на Виваком. Има и Ревлон вътре. Много добре е зареден. Ревлон може да намерите и на бул. България почти срещу Яворов, до входа на Халите в магазин Целувка, както до Годзила имаше един магазин на ъгъла за козметика и там има.

# 588
  • Пловдив
Усещам как темата за новите козметични похождения ще се напълни с червилата на ревлон от пловдивските  моми Mr. Green
aH~,да се похвалиш момиче! Hug

# 589
Едно време продаваха китайска храна за вкъщи, но не ресторант. Имаше такава и на колелото на гарата в началото на "Иван Вазов".
Намерих няколко китайски ресторанта, но ме интересува има ли някъде на центъра, или другаде, пак така на грамаж да се продава?
Искам ориз, хапки и сладко-кисел сос, но не да си поръчам 3 порции, а малко.

Много ще съм благодарна да ме насочите   bouquet

# 590
Да знае някой къде преместиха магазина за детски дрeхи който беше на 2-рия етаж на халите

# 591
Едно време продаваха китайска храна за вкъщи, но не ресторант. Имаше такава и на колелото на гарата в началото на "Иван Вазов".
Намерих няколко китайски ресторанта, но ме интересува има ли някъде на центъра, или другаде, пак така на грамаж да се продава?
Искам ориз, хапки и сладко-кисел сос, но не да си поръчам 3 порции, а малко.

Много ще съм благодарна да ме насочите   bouquet
в Герджика са ми правили комбинации от менюто,попитай ги.

# 592
  • Пловдив
Миралюба, днес проверих в Лекси за бели 3/4 чорапки, каквито търсеше- има само един чифт и той беше с номер 23-26, ако си спомням добре... Дано ви свърши работа...

Mrs S, благодаря ти   bouquet! В сряда проверих в Лекси в Гранд. Имаше само един чифт, но бяха малки.
Купихме от магазина на Колев и Колев в МОЛ-а. Вчера беше тържеството, на което моето дете беше с костюм на куче и единствено лицето му се виждаше. Май в последният момент са решили да е куче, а не мравка - те бяха с такива чорапи  Laughing.

# 593
  • Пловдив
Ревлон може да намерите и на бул. България почти срещу Яворов

Това под блоковете някъде ли е?

# 594
Някой питаше за сладко на фирма "ДЕЖМ и ДЖЕМ"
Пускали са в МЕТРО на прИмоция - Био конфитюр - ягода /боровинка - 2,39/230гр.

# 595
Ревлон може да намерите и на бул. България почти срещу Яворов

Това под блоковете някъде ли е?

Предполагам има предвид магазин Мила, на спирката на бул. "България", срещу Еврохотел. Има Kensol и няколко аптеки.

# 596
Детски рожден ден в Попимони на Коматевско шосе -били ли сте ,доволни ли сте?

# 597
  • Пловдив
Къде в Пловдив може да се намерят пелени Хъджис 1 или в краен случай 2?
Някой мяркал ли е наскоро?

# 598
къде мелят месо за кайма на място?

# 599
В кичука ми казаха къде мелят, ако те устройва, на ул. Димитър Талев, срещу
детски център Парти Миро- едно малко месарско магазинче.

Общи условия

Активация на акаунт