Къде в Пловдив? - 41 тема

• 61 647
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
ами ще отида , ама ми се искаше някъде в Кършияка newsm78

пп хубаво ли им е месото, прясно?

# 601
Аз като ходя на гости у леля ми, тя все казва, че е готвила с
месо от това магазинче. Не разбрах кой е производителя, но
винаги е крехко. Иначе преди време бях чула, че и в Санито мелят месо
на кайма, но не съм съвсем сигурна.

# 602
  • Пловдив
Къде в Пловдив може да се намерят пелени Хъджис 1 или в краен случай 2?
Някой мяркал ли е наскоро?

За дъщеря ми ползвах Хагис памперси и ги купувах от Метро. После минах на памперсите на DM и от тях бях доволна.

# 603
къде мелят месо за кайма на място?
Стефани на четвъртък пазара ( но има и отзиви,че им е старо месото,аз съм доволна) и отстрани на пазара има 2 месарски магазина,в единия поне мелели.

# 604
ами ще отида , ама ми се искаше някъде в Кършияка newsm78

пп хубаво ли им е месото, прясно?
Месо мелят в месарския магазин на ул. Сливница - това е пресечката от Хепито на изток, която минава покрай блока на магазин Триумф (сега на ъгъла е аптека Авню)  Peace

# 605
  • Пловдив

За дъщеря ми ползвах Хагис памперси и ги купувах от Метро. После минах на памперсите на DM и от тях бях доволна.
И аз предимно от там купувах и първото място, което проверих беше именно там... За съжаление - започват от 3, а служителите си нямат и идея ще зареждат ли в скоро време ooooh!

# 606
благодаря за "месните" отговори  bouquet

# 607
ОТ къде може да се купи дунапрен с големи размери (200см,130см и дебелина 8см)? Трябва да сменя стария на разтегателния диван.

# 608
  • Пловдив
ОТ къде може да се купи дунапрен с големи размери (200см,130см и дебелина 8см)? Трябва да сменя стария на разтегателния диван.

Дунапрен всякакви размери-т.е. какъвто си поръчаш има на Събота пазара в една уличка, посока към Сточна гара, срещу училището там/не се сещам сега за името му/ Магазина е за спално бельо и не само. Има си табела, че продават дунапрен.
Аз взимах от там за преносимата ни кошара-60/120 см, излезе ми 16 лв.  Peace Удобно е, защото го навиваме на руло и не заема място при пътуване  Wink Това го пиша, защото може да е от полза на някой.

Последна редакция: сб, 30 мар 2013, 23:06 от ninand

# 609
  • Майничка
Дунапрен има и на ул."Аспарух", в един магазин за платове малко след паркинга на 4-то РПУ

# 610
Здравейте! Къде в Пловдив мога да намеря на прилични цени карнавални костюми за възрастни? Намерих сайтове, но 25-60 лв за един ден не можем да си позволим.

# 611
Благодаря на ninand и gargamela за отговорите. Имам някакъв спомен за склад за дунапрен на Коматевско шосе, дали съществува? Там беше по-евтин, защото при тези размери има значение цената.

# 612
  • Пловдив

И аз предимно от там купувах и първото място, което проверих беше именно там... За съжаление - започват от 3, а служителите си нямат и идея ще зареждат ли в скоро време ooooh!

И от Бейбиленд съм купувала, но предвид това, че беше преди доста време, не е ясно дали зареждат все още. Асортиментът им в последно време е много свит.

# 613
благодаря за "месните" отговори  bouquet
В "Пикадили" .

# 614
Здравейте! Търсим си квартира в Пловдив. Можете ли да ми препоръчате агенция за недвижими имоти, от чиито услуги сте останали доволни?
По-конкретно, някой има ли впечатления от услугите на агенция "Стефи Груп" (брокер Даниела Стоилова) ?

Общи условия

Активация на акаунт