Къде в Пловдив? - 41 тема

• 61 558
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
И аз не знам, беше ми обяснявано от човек, който също не знае.  ooooh! Зарязвам я тая работа.

# 646
  • Пловдив
≾_Smile_≿ ,толкова зор за един фризьор.Какви са толкова изискванията към фризьора,че не могат да ти ги покрият?

# 647
≾_Smile_≿ ,толкова зор за един фризьор.Какви са толкова изискванията към фризьора,че не могат да ти ги покрият?

Не, просто бях споменала, че търся, препоръчаха ми я, но след толкова ровене из мрежата за тази улица ми стана любопитно какво всъщност търся и аз, затова реших да питам.  Peace Иначе изискванията са ми са като на всички - да си разбира от работата.  Simple Smile

Скрит текст:
Че едно търсене съм започнала... препоръчат ми някоя - или я няма, или някой друг ще каже обратното за нея и става една каша... Не я търся за постоянно, трябва да ми направи прическа за официален случай.  Peace И то да беше само фризьор... същата драма е и с гримьора.  ooooh!

# 648
Съществува ли още м-н Moritz на бул. 6-ти септември? Преди години подариха оттам страхотен портфейл на мъжа ми. А някъде другаде да сте засичали качествени портфейли на сносни цени (40-50лв ми е максимума) Rolling Eyes

# 649
  • Пловдив
Къде мога да намеря мл.продукти на мандра с.Равногор Rolling Eyes Наяпр.масло?
http://www.mlekarnica.com/index.php?route=product/product&ma … amp;product_id=62

# 650
  • Пловдив
Съществува ли още м-н Moritz на бул. 6-ти септември?

Там си е магазина.
Не съм обръщала внимание да продават портфейли, но аз ходя там само за дънки.
Портфейли купувам предимно от Petek.

# 651
  • Пловдив
http://www.mlekarnica.com/index.php?route=product/product&ma … amp;product_id=62

Може да се разкарате някоя събота до Равногор и да си купите директно от мандрата. От лекси сме купували кашкавал,масло не съм виждала.

# 652
  • Пловдив

Не, просто бях споменала, че търся, препоръчаха ми я, но след толкова ровене из мрежата за тази улица ми стана любопитно какво всъщност търся и аз, затова реших да питам.  Peace Иначе изискванията са ми са като на всички - да си разбира от работата.  Simple Smile

Скрит текст:
Че едно търсене съм започнала... препоръчат ми някоя - или я няма, или някой друг ще каже обратното за нея и става една каша... Не я търся за постоянно, трябва да ми направи прическа за официален случай.  Peace И то да беше само фризьор... същата драма е и с гримьора.  ooooh!

Ако приемаш съвет- мога да ти спестя мъките Mr. Green С чисто сърце ти препоръчвам Коцето от Добо и Капели.Ще ти направи и прическата и грима. HugЖелая ти успех!

# 653
Здравейте,момичета!Можели да ми  кажете къде се намира магазин Euroland.

# 654
  • Пловдив

Ако приемаш съвет- мога да ти спестя мъките Mr. Green С чисто сърце ти препоръчвам Коцето от Добо и Капели.Ще ти направи и прическата и грима. HugЖелая ти успех!

Въпрос на вкус и виждане е.Аз правих при него пробни и никак,ама никак не се харесах.Ходихме на сватба лятото и булката я прави той.Прическата й падна от хората,грима беше ОК и не се размаза.

≾_Smile_≿ ,трябва да правиш пробни прически и грим,за да разбереш дали сте на една вълна с фризьора и гримьора

Здравейте,момичета!Можели да ми  кажете къде се намира магазин Euroland.

на главната улица,почти до пощата,но на отсрещната страна

# 655
  • Пловдив
 ♥Elfita♥  много съжалявам да чуя това за Коцето.Два пъти ми е правил прическа и грим- първият път бях булка, а вторият пак за сватба..изглеждах повече от перфектно.Явно е въпрос на вкус Peace

# 656
  • Пловдив
     Може да провериш в магазина за био и еко млечни продукти до бензиностанцията на Четвъртък пазара / стария/. Мисля, че там видях.

# 657

Въпрос на вкус и виждане е.Аз правих при него пробни и никак,ама никак не се харесах.Ходихме на сватба лятото и булката я прави той.Прическата й падна от хората,грима беше ОК и не се размаза.

≾_Smile_≿ ,трябва да правиш пробни прически и грим,за да разбереш дали сте на една вълна с фризьора и гримьора

Е то е така, ама нямам много време.  Crazy Толкова неща са ми на главата, че изобщо нямам време да обикалям и да отсявам. С гримьора ми е още по-трудно.  Peace

Иначе благодаря и на armira, че сподели впечатления.  Peace

# 658
Здравейте!
Къде водите деца за вземане на кръв от вената?
Бях в лабораторията на ДКЦ Свети Георги/поликлиниката на ВМИ/,но определено няма да повторя.
Такова ръчкане във вената на детето и безуспешно вземане на кръв от вената. #2gunfire

# 659
Май беше споменавана лаборатория Хронолаб.

Дали в Юск ще има покривала за маси за гладене?

Общи условия

Активация на акаунт